30 תחנות לבית מלון
-
ofek 3
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

- eli
- תותח על

אז ככה למעט כבטל האחרים לא מבינים במוקדים.
המוקד חייב להיות בנוי עם מודולטרים ומאוזן בכל הספקטרום
כמובן שיש לקחת בחשבון תופעות של קרוס מודולשן וCTB
קיים צורך לתכנן את המלון לפי הרשת הקיימת כאשר מתחילים ב-VHF-L ועולים ל-VHF-H
סה"כ 10 ערוצים ולאחר מכן ניתן לעבור לתחום ה S BAND
יש לכוון את המוקד ליציאה עם סלופ חיובי בהתאם לרשת הקיימת צריך לבדוק האם קיימים תדרים נוספים
שהמלון משדר ברשת
וסתם להשכלה אני בניתי את כל המוקדים של חברת הכבלים בכל בתי המלון בת"א+קיבוצים והקמת רשת הכבלים כולל אופטיקה
+בניית מוקדי השידור של חברות הכבלים
אם צריך עזרה מופיע במדור פירסום אנטנות אלי
המוקד חייב להיות בנוי עם מודולטרים ומאוזן בכל הספקטרום
כמובן שיש לקחת בחשבון תופעות של קרוס מודולשן וCTB
קיים צורך לתכנן את המלון לפי הרשת הקיימת כאשר מתחילים ב-VHF-L ועולים ל-VHF-H
סה"כ 10 ערוצים ולאחר מכן ניתן לעבור לתחום ה S BAND
יש לכוון את המוקד ליציאה עם סלופ חיובי בהתאם לרשת הקיימת צריך לבדוק האם קיימים תדרים נוספים
שהמלון משדר ברשת
וסתם להשכלה אני בניתי את כל המוקדים של חברת הכבלים בכל בתי המלון בת"א+קיבוצים והקמת רשת הכבלים כולל אופטיקה
+בניית מוקדי השידור של חברות הכבלים
אם צריך עזרה מופיע במדור פירסום אנטנות אלי
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
- cavtl
- מתקין

זה נכון מה שאתה אומר אבל יש לו בעיה הטלויזיות ישנות ולא יקבלו S-BND אפילו לא S-9 או S-11 והוא בבעיה ולא ברור לחברים שגם הכבל מכול סוג שהו לא מנחית בתדרים שונים באותה עוצמה ואז נוצר הפרש שגורם להפרעות צריך להבין שלא מדובר בערוץ אחד והנושא הזה זה תורה שלמה וצריך גם ידע נסיון ומיכשור מתאים
דרך הגב אני ביצעתי את המערכות בקיבוצים עבור חברה שעבדתי בא לפני שהיו כבלים בארץ וגם בבתי מלון
דרך הגב אני ביצעתי את המערכות בקיבוצים עבור חברה שעבדתי בא לפני שהיו כבלים בארץ וגם בבתי מלון
- eli
- תותח על

אוקי נניח שהטלויזיות ישנות עד כמה אני לא בטוח שאין להם לפחות את תחום הסופר בנד
אבל נניח! ואני מדבר על מערכות כאלו שבניתי בבתי המלון לפניי 11 שנים עד S12 לא הייתה בעיה שיבדוק לפניי על כל פנים קיימים מודולטרים עם אפשרות לשינוי תדר היציאה על ידיי המשתמש
עדיין אם קיימת רשת טובה לדוגמא שהכבלים בנו ניתן לעבוד עם מודולטרים טובים ב-UHF
כמובן שצריך ציוד מדידה
אבל נניח! ואני מדבר על מערכות כאלו שבניתי בבתי המלון לפניי 11 שנים עד S12 לא הייתה בעיה שיבדוק לפניי על כל פנים קיימים מודולטרים עם אפשרות לשינוי תדר היציאה על ידיי המשתמש
עדיין אם קיימת רשת טובה לדוגמא שהכבלים בנו ניתן לעבוד עם מודולטרים טובים ב-UHF
כמובן שצריך ציוד מדידה
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

ליסיכום . על מנת להעביר מעל 20 ערוצים . ל200 חדרים . צריך ציוד מיקצועי ומדויק .
מודלטורים ללא הרמוניות . ומגברים מיוצבים ולא כמו של פנורמה .
הטוב ביותר זה קסטות שהם כול קסטה מקלט +מגבר בתדר רצוי . וכולם מחוברים במקביל .
כך ששום מקלט לא ניכנס להפרעה . פרויקט כזה צריך להעלות בין 20 ל40 אלף ש"ח .
ואיזה ערוצים תכנים איטליה? גרמניה ? אנגלית אין ספורט אים . מלון של 200 חדרים זה מלון יוקרתי שצריך את ערוץ הילדים ספורט5 .ערוץ סרטים עים תרגום . תמורת 40 אלף ש"ח .
המלון יראה 10 שנים כבלים חינם .
אז כול הסיפור לא ניראה לי . אלה סתם שואל על מנת לצבור תשובות
מודלטורים ללא הרמוניות . ומגברים מיוצבים ולא כמו של פנורמה .
הטוב ביותר זה קסטות שהם כול קסטה מקלט +מגבר בתדר רצוי . וכולם מחוברים במקביל .
כך ששום מקלט לא ניכנס להפרעה . פרויקט כזה צריך להעלות בין 20 ל40 אלף ש"ח .
ואיזה ערוצים תכנים איטליה? גרמניה ? אנגלית אין ספורט אים . מלון של 200 חדרים זה מלון יוקרתי שצריך את ערוץ הילדים ספורט5 .ערוץ סרטים עים תרגום . תמורת 40 אלף ש"ח .
המלון יראה 10 שנים כבלים חינם .
אז כול הסיפור לא ניראה לי . אלה סתם שואל על מנת לצבור תשובות
רק הטכנאי קרמר
שלום ל Miki 1
אני קורא את השרשור ונדהם מהתשובות הבלתי מקצועיות שקבלת .
היחידי שנתן לך תשובות מקצועיות הוא CAVTL שאותו אני מכיר אישית ואכן
התקין מערכות MATV ו- CATV בבתי מלון ובישובים .
אבקש לתת לך מס טיפים משלי .....
כמי שתכנן והתקין מערכות רבות כאלו כמעט בכל בתי המלון החשובים בישראל .
אני יכול להגיד לך שדרך היחידה היא להתקין מקלט לויין דיגיטלי ומודולטור מקצועי ...
ישנם סוגים רבים בשוק ויבואנים אחדים ....., כל דרך אחרת הינה חובבנית ותביא תוצאות
ירודות בהתאם ,כלומר איכות תמונה נמוכה והפרעות , פסים וכו'
לגבי החיבור ל YES או ל HOT ....במלון של 200 חדרים כפי שציינת ...זאת עלות גדולה מאד
אנני יודע מה התעריף היום אבל בזמנו זה היה כ 10 $ לחדר לחודש לפי תפוסה ממוצעת .
כלומר גם אם המלון הוא בתפוסה ממוצעת של 50 % תהיה העלות כ - 1000 $ לחודש .
כלומר בעלות שנתית ....אתה יכול להתקין מערכת משלך בהשקעה חד פעמית .
אמרת שאתה איש עסקים ...אז אני מניח שכבר עשית את החשבון הזה לבד .....
ולכן העצות שנתן לך הטכנאי קרמר לדעתי מטעות ומבלי לפגוע באף אחד כמובן .
מהבחינה הטכנית גרידא ...במיוחד שמתי לב לעצות חובבניות של MAYDASSA שכנראה
ממש לא מבין בנושא ...ואני מציע לך להתעלם מהעצות שלו בנושא מטריצות ועוד כל מיני ...
ושוב אין לי כוונה לפגוע באף אחד ...זה פשוט הוציא אותי משלבתי לקרוא את מה שכתבו לך .
אני מציע לך לדבר עם CAVTL שהוא הכי מקצועי בנושא זה בפורום שלנו .
אני קורא את השרשור ונדהם מהתשובות הבלתי מקצועיות שקבלת .
היחידי שנתן לך תשובות מקצועיות הוא CAVTL שאותו אני מכיר אישית ואכן
התקין מערכות MATV ו- CATV בבתי מלון ובישובים .
אבקש לתת לך מס טיפים משלי .....
כמי שתכנן והתקין מערכות רבות כאלו כמעט בכל בתי המלון החשובים בישראל .
אני יכול להגיד לך שדרך היחידה היא להתקין מקלט לויין דיגיטלי ומודולטור מקצועי ...
ישנם סוגים רבים בשוק ויבואנים אחדים ....., כל דרך אחרת הינה חובבנית ותביא תוצאות
ירודות בהתאם ,כלומר איכות תמונה נמוכה והפרעות , פסים וכו'
לגבי החיבור ל YES או ל HOT ....במלון של 200 חדרים כפי שציינת ...זאת עלות גדולה מאד
אנני יודע מה התעריף היום אבל בזמנו זה היה כ 10 $ לחדר לחודש לפי תפוסה ממוצעת .
כלומר גם אם המלון הוא בתפוסה ממוצעת של 50 % תהיה העלות כ - 1000 $ לחודש .
כלומר בעלות שנתית ....אתה יכול להתקין מערכת משלך בהשקעה חד פעמית .
אמרת שאתה איש עסקים ...אז אני מניח שכבר עשית את החשבון הזה לבד .....
ולכן העצות שנתן לך הטכנאי קרמר לדעתי מטעות ומבלי לפגוע באף אחד כמובן .
מהבחינה הטכנית גרידא ...במיוחד שמתי לב לעצות חובבניות של MAYDASSA שכנראה
ממש לא מבין בנושא ...ואני מציע לך להתעלם מהעצות שלו בנושא מטריצות ועוד כל מיני ...
ושוב אין לי כוונה לפגוע באף אחד ...זה פשוט הוציא אותי משלבתי לקרוא את מה שכתבו לך .
אני מציע לך לדבר עם CAVTL שהוא הכי מקצועי בנושא זה בפורום שלנו .
- eli
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מר גלובל הנכבד . איזה ערוצים הוא יכול לימכור למלון ?. אין תחליף לערות הילדים !!!.
ערוץ ספוט 5 ערוץ יס1 2 3 4 עים תרגום . מה יש בלווינים שמתאים למלון כלום . לא גרמניה לא אטליה .לא רוסיה ולאערבית . אים מלון הולך לעשות דבר כזה הוא הולך ליזרוק הרבה כסף סתם ואני לא מאמין שיש מלון בתפוסה של 200 חדרים שיעשה שטות כזו
כול מלון שלא יהייה לו את 8 ערוצים הבסיסים . לא יהיה לו לקוחות שיבואו עים ילדים וצעירים .
בתי אבות זה משהוא אחר שם יש פנסיונרים שמדברים את שפת האם כמו גרמנית פולנית
בתי מלון אפילו חינם לא שווה להתקין כזו מערכת
שם נמישחק זה כסף לבית מלון שיבוא כמה שיותר נופשים . ולא שיברחו כמה נופשים
ערוץ ספוט 5 ערוץ יס1 2 3 4 עים תרגום . מה יש בלווינים שמתאים למלון כלום . לא גרמניה לא אטליה .לא רוסיה ולאערבית . אים מלון הולך לעשות דבר כזה הוא הולך ליזרוק הרבה כסף סתם ואני לא מאמין שיש מלון בתפוסה של 200 חדרים שיעשה שטות כזו
כול מלון שלא יהייה לו את 8 ערוצים הבסיסים . לא יהיה לו לקוחות שיבואו עים ילדים וצעירים .
בתי אבות זה משהוא אחר שם יש פנסיונרים שמדברים את שפת האם כמו גרמנית פולנית
בתי מלון אפילו חינם לא שווה להתקין כזו מערכת
שם נמישחק זה כסף לבית מלון שיבוא כמה שיותר נופשים . ולא שיברחו כמה נופשים
רק הטכנאי קרמר
-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אים אתה מיתכוון לתת למלון . ערוצים בצורה לא חוקית . לקחת כמה ממרים של יס פתוחים
ולחבר את המלון . המלון לוקח סיכון על פעולה כזו .
תיראה מלון יכול לתת רק 4 ערוצי ישראל גם יחסוך אלפי שקלים בשנה . השאלה אים בחיסכון הזה לא יהייה הפסד אחרי שנה .אולי המלון בהפסדים והתפוסה חלשה אז הוא נותן את המינימום . אני היתקנתי כזו מערכת במלון מיגדל בחיפה . ערוצים מחול וישראל . כי זה מלון יותר לאנשי עסקים או פועלים שלא חשוב להם ערצי סרטים וילדים .
השאלה נחתם חוזה בין המתקין לבין המלון . כך בחשבון שההתקנה גם עולה איזה 20-40K ש"ח . תלוי בכמות הערוצים אים זה ציוד מיקצועי . אז זה גם כסף
ולחבר את המלון . המלון לוקח סיכון על פעולה כזו .
תיראה מלון יכול לתת רק 4 ערוצי ישראל גם יחסוך אלפי שקלים בשנה . השאלה אים בחיסכון הזה לא יהייה הפסד אחרי שנה .אולי המלון בהפסדים והתפוסה חלשה אז הוא נותן את המינימום . אני היתקנתי כזו מערכת במלון מיגדל בחיפה . ערוצים מחול וישראל . כי זה מלון יותר לאנשי עסקים או פועלים שלא חשוב להם ערצי סרטים וילדים .
השאלה נחתם חוזה בין המתקין לבין המלון . כך בחשבון שההתקנה גם עולה איזה 20-40K ש"ח . תלוי בכמות הערוצים אים זה ציוד מיקצועי . אז זה גם כסף
רק הטכנאי קרמר
-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

תיראה אחי . אני אוהב סטקים רומים . בירה גולסטר . יש לי חדר אקוסטי למוסיקה .
אים בימקום סטקים אני יוכל לחם יבש . ואשתה מים ויאזין למוסיקה עים טרנסיטור . זה חיסכון גדול באוד במשך 30 שנה . אתה כותב שטויות . אין תחליף לכבלים . כול מה שמשודר בלווינים . לא מתאים לבתי מלון . אבל זה חיסכון גדול . אים האורחים לא יקטרו המלון הרויח .
מה החברה מיעצת . לקחת ערוץ ילדים ממיצרים בחנם ?. או ערוץ סרטים עים תרגום בערבית מניל . אתה סתם מקשקש קישקושים כאן בפורום על חיסכון . אולי תפרט כאן מה החיסכון .
מה מול מה . ואיפו החיסכון
אים בימקום סטקים אני יוכל לחם יבש . ואשתה מים ויאזין למוסיקה עים טרנסיטור . זה חיסכון גדול באוד במשך 30 שנה . אתה כותב שטויות . אין תחליף לכבלים . כול מה שמשודר בלווינים . לא מתאים לבתי מלון . אבל זה חיסכון גדול . אים האורחים לא יקטרו המלון הרויח .
מה החברה מיעצת . לקחת ערוץ ילדים ממיצרים בחנם ?. או ערוץ סרטים עים תרגום בערבית מניל . אתה סתם מקשקש קישקושים כאן בפורום על חיסכון . אולי תפרט כאן מה החיסכון .
מה מול מה . ואיפו החיסכון
רק הטכנאי קרמר
אדון קרמר
תקשיב כולם צודקים , אבל זה מאד תלוי איזה מלון זה ואיפה הוא ממוקם ,
יש הבדל בין מלון נופש באילת או בים המלח , לבין מלון עסקים בת"א .....או במקום אחר .
מלון נופש ...צריך באמת ערוץ ילדים וערוץ סדרות וערוץ סרטים ,
אבל מלון עסקים ....צריך CNN , BBC , וכו'
ואם אתה מוסיף לו את ערוצי ישראל + יורוספורט + עוד כמה ערוצים בכל השפות ...הוא די מסודר .
אני יכול לספר לך שבמלון הילטון ת"א ...היה להם 16 ערוצים מ HOT , והם צמצמו רק ל - 8 מ HOT ,
והשאר עוד 8 לקחו מצלחות שלהם , בשביל מה לשלם עבור ישראל , BBC ן-CNN , יורוספורט , ועוד אחרים .....אם אפשר לקלוט ישירות .....וככה גם הרבה מלונות אחרים בארץ .
דבר נוסף יש הבדל בין YES לכבלים באופי החוזה עם המלונות , יש כאלה שמחייבים לפי כמות הערוצים ויש כאלה שזה לא מעניין אותם כמה ערוצים אתה צורך אלה רק כמה חדרים יש במלון ,
ולסיום !
אתה צריך לזכור שמצב התיירות בארץ הוא די בשפל , בזמנים טובים מלונות לא היו עושים חשבון ומוכנים לשלם כל סכום עבור ערוצי TV והעיקר שיהייה שירות טוב לאורח ,
זמנים כאלה שהמלונות בתפוסה נמוכה .....מנסים לחסוך כל גרוש ואם אפשר לחסוך כמה אלפי שקלים בשנה
אז זה כדאי למלון להשקיע חד פעמי במערכת לויינית משלו , ואני לא מדבר על שום דבר לא חוקי
אלא רק על ערוצים חופשיים שניתן לקלוט בחינם .
זהו ....האמת נראה לי שמיצינו את הנושא ....

תקשיב כולם צודקים , אבל זה מאד תלוי איזה מלון זה ואיפה הוא ממוקם ,
יש הבדל בין מלון נופש באילת או בים המלח , לבין מלון עסקים בת"א .....או במקום אחר .
מלון נופש ...צריך באמת ערוץ ילדים וערוץ סדרות וערוץ סרטים ,
אבל מלון עסקים ....צריך CNN , BBC , וכו'
ואם אתה מוסיף לו את ערוצי ישראל + יורוספורט + עוד כמה ערוצים בכל השפות ...הוא די מסודר .
אני יכול לספר לך שבמלון הילטון ת"א ...היה להם 16 ערוצים מ HOT , והם צמצמו רק ל - 8 מ HOT ,
והשאר עוד 8 לקחו מצלחות שלהם , בשביל מה לשלם עבור ישראל , BBC ן-CNN , יורוספורט , ועוד אחרים .....אם אפשר לקלוט ישירות .....וככה גם הרבה מלונות אחרים בארץ .
דבר נוסף יש הבדל בין YES לכבלים באופי החוזה עם המלונות , יש כאלה שמחייבים לפי כמות הערוצים ויש כאלה שזה לא מעניין אותם כמה ערוצים אתה צורך אלה רק כמה חדרים יש במלון ,
ולסיום !
אתה צריך לזכור שמצב התיירות בארץ הוא די בשפל , בזמנים טובים מלונות לא היו עושים חשבון ומוכנים לשלם כל סכום עבור ערוצי TV והעיקר שיהייה שירות טוב לאורח ,
זמנים כאלה שהמלונות בתפוסה נמוכה .....מנסים לחסוך כל גרוש ואם אפשר לחסוך כמה אלפי שקלים בשנה
אז זה כדאי למלון להשקיע חד פעמי במערכת לויינית משלו , ואני לא מדבר על שום דבר לא חוקי
אלא רק על ערוצים חופשיים שניתן לקלוט בחינם .
זהו ....האמת נראה לי שמיצינו את הנושא ....
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

לסיום פעם היו רק כבלים . הייה מוסד לנערים ששילמו כ 20 אלף ש"ח לחודש . פנו אלי עשיתי למוסד ערוץ אחד ושניים . צפו כמה שנים . עד שהיתחילו מילחמות בין יס לHOT המחירים צנחו
עשו אינטרנט +כבלים ואותי שחכו היום ביגלל התחרות המחירים בריצפה לבתי מלון .
ודווקה כתוב היום העיתונות שהתירות בעליה . ואצלי אין היתענינות של מלונות לעבור לצלות
בכול אופן בהצלחה לבחור
עשו אינטרנט +כבלים ואותי שחכו היום ביגלל התחרות המחירים בריצפה לבתי מלון .
ודווקה כתוב היום העיתונות שהתירות בעליה . ואצלי אין היתענינות של מלונות לעבור לצלות
בכול אופן בהצלחה לבחור
רק הטכנאי קרמר
-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על