אקוסטר 3000 cip - קללה עסעסית מתחת לשפם....

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

אקוסטר 3000 cip - קללה עסעסית מתחת לשפם....

שליחה על ידי mr dish »

:oops: רבותי וגבירותי - רובכם מכירים אותי ויודעים מי אני...ניסיון וידע לא חסרים לי בתחום, ואת שאכתוב עכשיו לא בקלות אני כותב: אין, ולא היה מכשיר חרא, לא הגיוני בתפעול, לא ידידותי למשתמש ומסורבל לתכנות ועדכון, כמו הנ"ל !!!!!!!! זו הפעם ה-4 שאני נתקל בגוש המתכת הזה, מסרב להאמין כמה חוסר חוכמה וכמה מוזרות השקיעו בגולם...כל פעולה שיגרתית הלוקחת כמה דקות בכל מכשיר העולה רבע מהנ"ל - באקוסטר זה הרפתקאה שלמה...כל עידכון, שינוי וכוון? סבל, וייה דולורוזה...וה"נטוורק סרץ`"? איך שבא לו...רוצה? מעלה... לא בא לו? הערוצים נשארים בחוץ...מי משלם כ"כ הרבה עבור כ"כ מעט ??? יותר אני לא לוקח עליי תיקונים ועדכונים שלו...בזבוז זמן מוחלט!!! :x :roll: :twisted: :evil: :(
100עכוז
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי max2003 »

מסכים במאה אחוז. מכשיר מעצבן, :evil: בעיקר כי הוא מתייחס אליך, המשתמש, כאל אדיוט.

שנים השתמשתי בנוקיה, מכשיר מופלא פשוט והגיוני, המעבר לאקוסטאר היה קשה ומתסכל.

אז למה עברתי?

קודם כל כי הייתי צריך פוזישינר אבל בעיקר כי יש לו דבר אחד שבו, לצערי, הוא מכניס את הנוקיה (וגם את הSKYSTAR) בכיס הקטן: רגישות קליטה.

תחנות שאני קולט איתו ב 40% קליטה ללא שום נתקים, נקלטות בנוקיה ב 20% קליטה מקוטעת לגמרי.

אין מה לעשות - זה משמעותי מאד.
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

כן , כנראה הם עשו את זה כפיצוי |biglaugh|
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות |upset|
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

עם הצלחת שלך יש פריזים???

אולי הקו שיורד לנוקיה מונחת?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי max2003 »

כן, כשאני על הערוצים החלשים בסופרבים של הוטבירד הקליטה באקוסטאר 40-50% ובנוקיה סביב ה 20%. זה קורה גם כשאני לוקח את הכבל שנכנס לאקוסטאר ומעביר לנוקיה...
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

המחלה של המכשיר הלא ידודיתי הזה היא ה"פלאש מאמורי"

לצערנו בי-סאט היו אלה שנתנו שירות, והיום הם לא נותנים, אני שלי החלפתי את "הפלאש מאמורי" והבעיה נפתרה, "כמעט"

הוא מזייףאיומות אם הפוזישינאר, הרגישות שלו לעומות הנוקיה או הדריים בוקס רעה ביותר, אבל "זה מה יש" וחבל למכור אותו אחרי ששילמתי עליו "הרבה "

אני היום עובד עם נוקיה +דייסק בוקס וגם הדריים בוקס עובד באותו שילוב ללא שום בעיה

אני חושב שהאקוסטאר שלי יצא לגמילאות :cry:
תמונה
שלח תגובה