שאלה בנושא גיבוי פורום

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

אתמול שאלתי את יא (ותודה רבה לו על התשובה) לגבי גיבוי חומר בפורום...
יש לי פורום של מילאן, ואני ועוד כמה חברים רצינו להעביר אותו שרת בעתיד, ואולי לבנות אתר ברמה...
יש לנו שם מערכת כמו של הפורום הזה רק גירסה INVISION 1.3 FINAL...
הכתובת שלו זה FDD.UP.CO.IL וזה יושב על שרת חינמי של LYCOS....לפי מה שנראה לי לא מקבלים שם סיסמא אישית כמו בשרת שמשלמים עליו ולכן אין לי שם CPANEL לדעתי או תוכנה שמקבלים...
עכשיו אתמול ישראל הסביר לי שניתן לעשות גיבוי בעזרת לוח הבקרה שאת זה הצלחתי לעשות....
אבל שניסיתי להתחבר עם הFTP דרך הWINCMD יש שם 2 דרכים או להתחבר ע"י יצירת NEW CONNECTION בFTP.....והדרך השניה זה לתת לינק והוא מוריד איזה קובץ של 30KB למחשב שאין לי מושג מה לעשות איתו...
בדרך הראשונה הוא מבקש סיסמא כאשר המשתמש זה ANONYMOS...אני נותן לו שם סיסמא שלי שזה מנהל פורום...והוא נכנס לתיקייה ששם נמצא רק קובץ README...בתוך הקובץ רשום שזו תיקייה שלתוכה ניתם לאכסן חומר....

אם למישהו יש מושג איך אני מעביר את הפורום הזה לשרת אחר אודה לו מאוד (אם רק מה ששמרתי דרך לוח הבקרה של המנהלים מספיק אז תודיעו גם, אגב אין לנו קבצים מצורפים לפורום, רק נושאים שמועלים בכתב)
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

FDL - הנושא אינו קשור לפורום שלנו ובטח לא למדור השיתוף.

אני מעביר למדור הכללי (כך אולי גם תרוויח עוד חברים) אבל אני מציע לך לפנות לפורומים בנושא כמו גם לפורום התמיכה של תוכנת הפורום הזו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

אם יש מישהו מנוסה בגיבויים של פורומים זה גם מצויין...
יא תודה, חברים חדשים לא נראה לי שיהיו כי הקהילה של אוהדי מילאן דיי מצומצמת במיוחד אלה שכותבים בפורומים...לגבי ההצאה שלך אני אנסה גם שם, אם לזאכי או למישהו יש רעיון לגבי הFTP או הקובץ של לוח הבקרה אשמח גם לדעת...
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

כמו שאמרתי לך - אם אין לכם קבצים שהועלו לפורום אז אין מה לגבות מעבר לבסיס הנתונים שאותו כבר גיבית.

כל שנשאר לך זה לקחת אתר חדש ולהתקין את תוכנת הפורום ולשחזר את נתוני הפורום הקודם. כמובן שתצטרך לעשות קצת שינויים כדי להתאים את הנתונים לאתר החדש.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

FDL,

זה די פשוט,אבל כמו שישראל הציע לך מאוד כדאי לך לפנות לפורומי התמיכה שם תמצא תמיכה הרבה יותר טובה וגם כמובן מדריכים מעולים בעניין |כן|

והצעה שלי...תעופו כמה שיותר מהר מלייקוס :)
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

תודה רבה רבה אני יעדכן בהמשך איך נסגר העניין
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W