דרים בוקס 7020S
-
adam123
- אחלה חבר

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
נשמח לעזור אחי, תעשה חיים איתו...בטח עלה לך יותר מהצפוי

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כי הוא ביקש מחבר שיביא לו מחול, אז מעניין, כי אם לי ייצא להיות אז אני רוצה לדעת סדר גודל..

1.20-7E-1W-7W
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
לא היתה כוונה זדונית חחח, פשוט הוא אמר עם המון לחץ ומאמצים...
קשה להלחם בישראליות שלנו, מנסים אבל זה כבר בדם
קשה להלחם בישראליות שלנו, מנסים אבל זה כבר בדם

1.20-7E-1W-7W
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הגיע הזמן שנפסיק את הישראליות החטטנית הזו וניתן כבוד לזולת.
הבו אדם כתב שהתאמץ מאד וסוף סוף זה הגיע - אז צריך לאחל לו מזל טוב (ולא כמו שקרה ל SATIL) ושיהנה מהמכשיר היקר כמה שיותר.
אם ירצה לכתוב כמה שילם אז יכתוב - לא צריך לעקוץ אף אחד לשם כך.
האמת - שאני מקווה שהוא לא יכתוב - כי תמיד יהיו פה חברים יקרים שרק ירדו עליו למה שילם כל כך הרבה אפילו אם הם בכלל לא יודעים מה המחיר של הממיר הזה.
הבו אדם כתב שהתאמץ מאד וסוף סוף זה הגיע - אז צריך לאחל לו מזל טוב (ולא כמו שקרה ל SATIL) ושיהנה מהמכשיר היקר כמה שיותר.
אם ירצה לכתוב כמה שילם אז יכתוב - לא צריך לעקוץ אף אחד לשם כך.
האמת - שאני מקווה שהוא לא יכתוב - כי תמיד יהיו פה חברים יקרים שרק ירדו עליו למה שילם כל כך הרבה אפילו אם הם בכלל לא יודעים מה המחיר של הממיר הזה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
adam123
- אחלה חבר

חבר'ה,תרגעו במעט.חבר שהיה בטיול בגרמניה ניכנס לאחת מהמפיצים,שילם במקום תוך ציון
כתובת בישראל(כך הוא שוחרר מתשלום המע"מ המקומי).המוצר נישלח לארץ ושוחרר בסניף
דואר.כמובן שאי אפשר להיתחמק מתשלום המע"מ.במעט מזל הצלחנו לשכנע שהציוד הינו
מחשב מבוסס לינוקס לעיבוד מולטימדיה.בסופו של עניין העלות הכוללת הגיעה ל-2600 ש"ח.
לדעתי מכיוון שהציוד עדיין לא מוכר בבתי הדואר כולם, לא בילבלו לי את המוח עם אישורי משרד
התיקשורת ו"זוועות" אחרות אשר עליהם קראתי בפורום.מה שנישאר זה ללמוד הציוד כראוי
ולהרשם לשיתוף.
כתובת בישראל(כך הוא שוחרר מתשלום המע"מ המקומי).המוצר נישלח לארץ ושוחרר בסניף
דואר.כמובן שאי אפשר להיתחמק מתשלום המע"מ.במעט מזל הצלחנו לשכנע שהציוד הינו
מחשב מבוסס לינוקס לעיבוד מולטימדיה.בסופו של עניין העלות הכוללת הגיעה ל-2600 ש"ח.
לדעתי מכיוון שהציוד עדיין לא מוכר בבתי הדואר כולם, לא בילבלו לי את המוח עם אישורי משרד
התיקשורת ו"זוועות" אחרות אשר עליהם קראתי בפורום.מה שנישאר זה ללמוד הציוד כראוי
ולהרשם לשיתוף.
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
הנה בוא אדם הרגשת חדירה לפרטיות וחטטנות?
בסה"כ אנחנו אוהבים את התחום ואוהבים לשמוע איך כל אחד ואחד הצליח להשיג את המכשיר שלו, הLNB שלו או הדייסק שלו...לדעת מישהו זה נקרא חטטנות ולדעת האחר זה התעניינות...
אז אמרתי יותר מהצפוי, מה רע בזה...זה נשמע כאילו שאלתי אותו מה שאלה נועזת על חייו הפרטיים...
קיצר אדם ברוך הבא, תהנה תתעניין וותשאל...בטוח שישמחו לעזור פה כולם
בסה"כ אנחנו אוהבים את התחום ואוהבים לשמוע איך כל אחד ואחד הצליח להשיג את המכשיר שלו, הLNB שלו או הדייסק שלו...לדעת מישהו זה נקרא חטטנות ולדעת האחר זה התעניינות...
אז אמרתי יותר מהצפוי, מה רע בזה...זה נשמע כאילו שאלתי אותו מה שאלה נועזת על חייו הפרטיים...
קיצר אדם ברוך הבא, תהנה תתעניין וותשאל...בטוח שישמחו לעזור פה כולם

1.20-7E-1W-7W
-
adam123
- אחלה חבר

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
במקום מסויים אנחנו גם לא ממש רוצים שיהיה תוהו ובואו של דרימונים בארץ, הרי ככל שהשיתוף יגדל כך זה ידליק נורות אצל האנשים הלא נכונים...עדיף שהקהילה תהיה מצומצמת ופחות מזיקה לגופים כאלה ואחרים
למרות שבכל מקרה חברות הכלבים ישלטו פה עוד זמן רב, כי למעשה נושא התרגום של הסרטים, לרוסית למשל...או נושא הביטוח על תקלות וחוסר הידע של אנשים במחשבים וכוח לטיפול בבעיות טכניות זה משהו שרק לחברות הכלבים יש...
הסיבה שהם לא מייבאים את המקלטים היא בעיקר ביקוש אחריות ומכיר, המכשירים מאוד יקרים גם באירופה, ואדם ממוצע לא ירכוש ממיר כזה יקר בלי שתהיה לו סיבה טובה לכך...אני ראיתי הרבה יבואנים שלהם עצמם אין דרימון בבית, ואפילו מתקינים שמומחים בציוד שאלו אותי מאיפה השגתי את הדרימון שלי...
לאנשים אין כוח להתעסק עם אינטרנט וחיבורים, הם רוצים שהכל יהיה נגיש ומוחשי...
בכל אופן בשלב זה המצב לא עד כדי כך גרוע ויש אפשרויות להשיג....תאמין לי שאם יביאו מכשירים לארץ ימכרו אותם ב150% ולא ב100%
למרות שבכל מקרה חברות הכלבים ישלטו פה עוד זמן רב, כי למעשה נושא התרגום של הסרטים, לרוסית למשל...או נושא הביטוח על תקלות וחוסר הידע של אנשים במחשבים וכוח לטיפול בבעיות טכניות זה משהו שרק לחברות הכלבים יש...
הסיבה שהם לא מייבאים את המקלטים היא בעיקר ביקוש אחריות ומכיר, המכשירים מאוד יקרים גם באירופה, ואדם ממוצע לא ירכוש ממיר כזה יקר בלי שתהיה לו סיבה טובה לכך...אני ראיתי הרבה יבואנים שלהם עצמם אין דרימון בבית, ואפילו מתקינים שמומחים בציוד שאלו אותי מאיפה השגתי את הדרימון שלי...
לאנשים אין כוח להתעסק עם אינטרנט וחיבורים, הם רוצים שהכל יהיה נגיש ומוחשי...
בכל אופן בשלב זה המצב לא עד כדי כך גרוע ויש אפשרויות להשיג....תאמין לי שאם יביאו מכשירים לארץ ימכרו אותם ב150% ולא ב100%

1.20-7E-1W-7W
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תראה, גם בגרמניה החנויות לא מפיצות את הדרים בוקס אלא רק על פי דרישה.
הסיבה היא שהדרים בוקס בניגוד לממירים הרגילים דורש ידע במחשבים. כבר כמה חנויות שאני בקשר איתם בגרמניה אמרו לי שהם לא מעודדים מכירה של דרים בוקסים. רק מי שבא ומבקש במפורש הם מוכרים לו. הם לא ממליצים ולא מקדמים את המכירות של הדרים בוקס כי הרבה פעמים נאלצו לקבל חזרה מלקוחות שחזרו ואמרו שהם לא מסתדרים איתו.
פה בארץ שהכמות של מכשירים שאולי ימכרו לא תעבור את המאה בשנה זה יהיה טמטום לאיזה יבואן להשקיע בזה. יבוא מסודר של ממירים דורש השקעה לא קטנה. זה דורש תו תקן, מעבדה לתיקונים, חלקי חילוף ושום אדם עם קצת שכל בקודקודו ילך ויעשה שטות כזו בשביל למכור 100 מכשירים בשנה.
הסיבה היא שהדרים בוקס בניגוד לממירים הרגילים דורש ידע במחשבים. כבר כמה חנויות שאני בקשר איתם בגרמניה אמרו לי שהם לא מעודדים מכירה של דרים בוקסים. רק מי שבא ומבקש במפורש הם מוכרים לו. הם לא ממליצים ולא מקדמים את המכירות של הדרים בוקס כי הרבה פעמים נאלצו לקבל חזרה מלקוחות שחזרו ואמרו שהם לא מסתדרים איתו.
פה בארץ שהכמות של מכשירים שאולי ימכרו לא תעבור את המאה בשנה זה יהיה טמטום לאיזה יבואן להשקיע בזה. יבוא מסודר של ממירים דורש השקעה לא קטנה. זה דורש תו תקן, מעבדה לתיקונים, חלקי חילוף ושום אדם עם קצת שכל בקודקודו ילך ויעשה שטות כזו בשביל למכור 100 מכשירים בשנה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..

![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)