חיבור הDREAMBOX דרך S-VIDEO
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אני מנסה לחבר את הדרימבוקס דרך קבל הSVIDEO לכרטיס המסך שיש לי במחשב..
ניכנסתי לדרימבוקס עם RGB שיש לו יציאה אחורית לSVIDEO ואת היציאת הOUT של הSVIDEO שלחתי לכרטיס המסך....עכשיו יש לי 3 תוכנות שעובדות עם טלויזיה במחשב....WINDVR,INTERVIDEO WDR 3 וCHRISTV...בשלושתן אני רואה דרך יציאת הSVIDEO שחור לבן...ורק כאשר אני מחליף "בתוכנה" לCVBS נהייה לי צבע...אבל זה כאמור יציאה שמבוססת על RCA ופחות איכותית....
ניסיתי לשנות פורמטים של מסך, לשחק בהגדרות צבעים, ומה לא ועדיין לא מצליח לעשות צבע בSVIDEO
יש למישהו מושג? BLACKADDER אמרת פעם שחיברת אצלך בבית לכרטיס הטלויזיה...יש רעיון אולי?
ניכנסתי לדרימבוקס עם RGB שיש לו יציאה אחורית לSVIDEO ואת היציאת הOUT של הSVIDEO שלחתי לכרטיס המסך....עכשיו יש לי 3 תוכנות שעובדות עם טלויזיה במחשב....WINDVR,INTERVIDEO WDR 3 וCHRISTV...בשלושתן אני רואה דרך יציאת הSVIDEO שחור לבן...ורק כאשר אני מחליף "בתוכנה" לCVBS נהייה לי צבע...אבל זה כאמור יציאה שמבוססת על RCA ופחות איכותית....
ניסיתי לשנות פורמטים של מסך, לשחק בהגדרות צבעים, ומה לא ועדיין לא מצליח לעשות צבע בSVIDEO
יש למישהו מושג? BLACKADDER אמרת פעם שחיברת אצלך בבית לכרטיס הטלויזיה...יש רעיון אולי?

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
MAYDASSA
- מתקין

- Zacky
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
יש לי כרטיס מסך GFORCE 5600 VIVO
יש שם יציאת SVIDEO וDVI....ועם הקודקים המתאימים הוא למעשה הופך לכרטיס טלויזיה....אני גם רואה עם RGB וCOMPONENT חלק, וSVIDEO עם צבע אני רואה רק אם אני מחבר מצלמה...
מה שקורה עם הדרימבוקס זה החיבור של RGB שיש לו מפצל מאחור ואז אני יכול להיכנס אליו עם SVIDEO כמו שיא התכוון....רק הבעיה שאז אני רואה שחור לבן ורק כאשר אני משנה בתוכנה לCOMPONENT נהייה לי צבע...
בקיצר לא משנה לי כל כך SVIDEO או COMPONENT אולי בעתיד אני יפול על משהו ...
תודה
יש שם יציאת SVIDEO וDVI....ועם הקודקים המתאימים הוא למעשה הופך לכרטיס טלויזיה....אני גם רואה עם RGB וCOMPONENT חלק, וSVIDEO עם צבע אני רואה רק אם אני מחבר מצלמה...
מה שקורה עם הדרימבוקס זה החיבור של RGB שיש לו מפצל מאחור ואז אני יכול להיכנס אליו עם SVIDEO כמו שיא התכוון....רק הבעיה שאז אני רואה שחור לבן ורק כאשר אני משנה בתוכנה לCOMPONENT נהייה לי צבע...
בקיצר לא משנה לי כל כך SVIDEO או COMPONENT אולי בעתיד אני יפול על משהו ...
תודה

1.20-7E-1W-7W
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
יש דבר הנקרא PLUGIN CAPTURE...בשם WDM VIVO
שהוא משמש ללכידה...אתה תצחק עליי עכשיו אבל הכרטיס הזה שנה אצלי ולא עניין אותי שיש שם פונקציה כזו
רק עכשיו שהתעורר הדיון של אתמול חפתי עצבים על הכרטיס, כי רשום עליו VIVO שזה ודיאו אין ואואט...
בדקתי בדיסק המקורי וראיתי שם תוכנה בשם WINDVR...שבקרה קיימת ב"כרטיס טלויזיה" שקניתי לפני כמה חודשים, בלי קשר לכרטיס המסך...
אז מה שנשאר לעשות זה להתקין את הDRIVERS של הCAPTURE...ואכן עובד מצויין ואני משתמש בו עכשיו ורואה על המחשב את באמצעות תוכנה את הדרימבוקס עם איכות לא רעה אפשר להגיד...
כרטיס הטלויזיה שלי על הפנים ואני יחזיר אותו כי יש פסים על המסך והתמונה על הפנים..
הנה משהו שתפסתי עזרת הכרטיס מסך...
שהוא משמש ללכידה...אתה תצחק עליי עכשיו אבל הכרטיס הזה שנה אצלי ולא עניין אותי שיש שם פונקציה כזו
רק עכשיו שהתעורר הדיון של אתמול חפתי עצבים על הכרטיס, כי רשום עליו VIVO שזה ודיאו אין ואואט...
בדקתי בדיסק המקורי וראיתי שם תוכנה בשם WINDVR...שבקרה קיימת ב"כרטיס טלויזיה" שקניתי לפני כמה חודשים, בלי קשר לכרטיס המסך...
אז מה שנשאר לעשות זה להתקין את הDRIVERS של הCAPTURE...ואכן עובד מצויין ואני משתמש בו עכשיו ורואה על המחשב את באמצעות תוכנה את הדרימבוקס עם איכות לא רעה אפשר להגיד...
כרטיס הטלויזיה שלי על הפנים ואני יחזיר אותו כי יש פסים על המסך והתמונה על הפנים..
הנה משהו שתפסתי עזרת הכרטיס מסך...
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.

1.20-7E-1W-7W
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כן תאורתית אם לא היתה נידלקת לי הנורה הזו על הSVIDEO ועניין האיכות, לא היתי מנסה לבדוק את הכרטיס מסך הלא רע שיש לי...בסוף אולי אני ישתמש גם בDVI שלו ובכלל יהיה מצויין

1.20-7E-1W-7W
- Zacky
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
העניין שאין לו יציאה לאנטנה כמו שיש בכרטיס טלויזיה רגיל, אבל אפשרי להתגבר על זה באיזה קומבינה אני מאמין...בסה"כ היום הכל דיגיטלי כך שזה חיסרון שולי...
והכרטיס הזה נחשב כבר יחסית ישן, בזמנו הוא עלה לי 750 שקל...היום בטח זה ירד
והכרטיס הזה נחשב כבר יחסית ישן, בזמנו הוא עלה לי 750 שקל...היום בטח זה ירד

1.20-7E-1W-7W
-
4X1IL
- חבר פורום

- EB1000
- אחלה חבר

????? מה הקשר ל FINE TUNNING???? הבעיה פשוטה: תקנה קבל SVIDEO טוב שעולה לא פחות מ 100 שח. אצלי זה תמיד פתר את כל הבעייות האלה! גם אם הקבל שאתה משתמש עובד מצויין בחיבור מכשיר אחר, הוא לא בהכרח תקין!!! היציאה של ה DB מאד בעיתית. אצלי זה עבד רק עם כבל של MONSTER שעולה 120 שחMAYDASSA @ 8/7/2005, 18:59 כתב: תבדוק אם יש בכרטיס פונקציה של FIEN TUING זה יכול לעזור הרבה
The more I see People the more like Pigs..
- oriel
- תותח על