להתחיל עם לווינים, איך ? מה לקנות? וכו'..

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
eladr
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eladr »

שלום לכם, אני חדש בפורום, ואני רוצה להתחיל להתעסק עם כל התחום הזה של צלחות לווין, ברשותי מקלט פשוט מאוד orbit ו3 צלחות שאיתן אני קולט הוטבירד, סיריוס, ועמוס1 .
אני רוצה להתקדם עכשיו למשהו יותר רציני ובאמת להנות מכל העסק הזה של הלווינים (כלומר להשתתף בשיתוף ולקלוט כמה שיותר תחנות- כמובן גם מקודדות :> )
אין לי מושג איזה ממיר חדש לקנות, לפי הפורום פה הבנתי שדרימבוקס 500 הוא בסדר ומתאים.
בכל מקרה השאלות שלי הן כאלה:
1. איפה ניתן לקנות את הדרימבוקס (אם זה באינטרנט אפשר לינק..?)
והאם אולי יש ממיר אחר שכדאי לקנות?
2. מה עוד צריך להוסיף לדרים בוקס עלמנת לקלוט את כל התחנות ה"אסורות" וכמובן להשתתף בשיתוף של הפורום. (צריך דאייסק מיוחד? אלאנבי מסוים? גודל צלחת מסוימת?)
3. כמה צלחות אני צריך על מנת לקלוט כמה לווינים (האם אחת גדולה מספיקה או שצריך כמה צלחות כמו במצב הקיים שלי- 3 צלחות)
4. האם צריך חיבור אינטרנט בבית + מחשב?

** ואם יש מישהו שמוכן לדבר איתי באייסיקיו או תוכנת מסרים דומה ולהסביר לי כל מיני דברים שאני לא יודע אז זה האייסיקיו שלי 118431391, והכי טוב יהיה אם מישהו שמבין בתחום וגר באזור חיפה יפגש איתי, ויראה לי איך אצלו הכל עובד, ואיך מתקינים וכו' **

תודה
אלעד
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

לפני שאתה שואל את כל השאלות תחליט עם עצמך מה אתה רוצה לראות בדיוק? ספורט, סרטים, או מה ?
אין שידורים בעיברית מראש...
כן ממליצים רק על הדרימבוקס, כדי שתהיה לך אופציה לשיתוף, בממירים אחרים לא תוכל ...
ממליץ גם שתקרא את מה שרשום בפורומים...יש לפחות 50 אנשים ששאלו את אותה שאלה שאתה שואל..
כמובן שתצטרך ROUTER=נתב...כדי לחבר את הדרימבוקס למחשב/אינטרנט

עוד דבר, על סיריוס אין חבילות בשיתוף בשלב זה, גם על AMOS אין, יש רק על HOTBIRD את TPS,CYFRA,ART,NOVA.....מומלץ שתוסיף את לווין 7W ו16E כדי לקלו עוד חבילות כמו DIGITALB שעשירה בסרטים חדשים וSHOWTIME שנשחשבת חבילה נפלאה

דרימבוקס ניתן לקנות או בחול אצל הספונסר של הפורום למשל...יש קישור למעלה...
או ביד שניה ממי שמוכר בפורום...בלוח המכירות תשלח מסר פרטי למי שמוכר ואולי ייהיה לך מזל..
המכיר של ה500 נע בין 1000-1200 כולל הזמנה...אני אישית ממליץ בתור התחלה על ה500 שנותן מבחינה טכנית את כל מה שהגירסאות האחרות נותנות....ההבדל ביניהם הוא בעיקר זיכרון להתקנת PLUGINS ועוד..
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
eladr
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eladr »

אני רוצה סרטים וערוצים מרומניה ואם אפשר גם ספורט לא יזיק..
הלווינים שעכשיו אני מכוון אליהם כפי שאמרתי הם הוטבירד עמוד וסיריוס, אבל אם השיתוף הוא בלווינים אחרים אין לי בעיה לשנות את כיוון הצלחות לעבר הלווינים המתאימים.

מי זה הספונסר של הפורום? האתר הגרמני הזה ??

נגיד ואין לי אינטרנט ומחשב בבית, אי אפשר להשתתף בשיתוף? והאם אפשר בלי אינטרנט לראות ערוצים מקודדים או רק ערוצים חופשיים?

ומה בדבר הדאייסק והאלאנבי, צריך משו מיוחד? איכותי יותר/איכותי פחות ?
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

1.הספונסר זה האתר הגרמני, כי כמו ששמת לב דרימבוקסים מיוצרים בגרמניה ובסין
2.אם אין לך אינטרנט לא תוכל לקבל את השיתוף מסיבה פשוטה, המידע שיושב על הכרטיס החוקי שמועבר לחברי השיתוף הוא רק באמצעות האינטרנט שמועבר ע"י ממיר הדרימבוקס

3.כדי שתראה מקודדים בעזרת הממיר שלך אתה צריך לקנות או כרטיס חוקי או כל מיני CAMS שפותחים ערוצים ושוב אני אומר חבילות איכותיות שצייינתי אתה לא תוכל לפתוח גם אם תקנה כרטיסי CAM שפותחים...
או שיתוף או כרטיס חוכי!!
את האנטרנט אתה צריך כדי להשיג עידכונים או לדרימבוקס או לממיר שלך שתוכל לפתוח ערוצים כמו POLSAT שזה הפולנים חלק מהTPS, אולי כמה ערוצי סקס ועוד כמה בודדים שלא הכי מספקים תוכן מעניין
4.איזה דייסק אלבאני??

5.בדבר הערוצים הרומניים יש לך כ-3 ערוצים מרומניה על הוטבירד, ובטח כמו ששמת לב על סיריוס יש חבילה
בשלב זה אין בשיתוף חבילות מרומניה, אולי בעתיד יהיה כי יש עוד כמה חברה שביקשו

מה שכן יש לך המון המון ספורט וסרטים בשיתוף, ואני מתכוון שבלי סוף ממש...
כנס למדור הספורט ותראה ששמתי בדביק את הלינקים ללוחות שידור של החבילות שיש בשיתוף...כדי שתבין כמה שידורים יש...של סרטים וכו
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
שלח תגובה