איזו תוכנת הורדות מומלצת?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

בזמנו ניסיתי את imesh ואימיול וקאזה. חלקם הכניסו לי מיליון תוכנות ריגול ופרסומות ואחרות בקושי זזו. עבדתי קשה לנקות את המחשב מכל הזבל שהם הכניסו לי וויתרתי על התענוג.

השאלה אם נכון להיום יש תוכנות יותר טובות ופחות פולשניות למטרת הורדת סרטים.

תודה לעונים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

תלוי...

הכי מומלץ זה כמובן אי-מיול,שאין שם קבצים דפוקים והיא יחסית בטוחה אבל גם איטית,חוץ מזה הסרטים החדשים תמיד מגיעים קודם לאי-מיול.

ביטורנט גם מומלצת והיא הרבה יותר מהירה מהאי-מיול אבל לא כל הקבצים החדשים זמינים להורדה.

קאזא לא לגעת סתם זבל שממלא את המחשב בוירוסים.

אגב...הדרך הכי מהירה להורדת סרטים זה דרך ה-mirc,כן....אותו מירק של הצ'אטים ואפשר להוריד שם סרט בפחות משעה ! אבל זה קצת יותר מסובך מהאי-מיול ודורש קצת סבלנות למצוא את השרת המתאים והמהיר.
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

רגע - שכחתם להגיד "מי צריך הורדות כשיש שיתוף" ... :lol:
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

יש משהו חדש יותר שנקא DC, היא יותר מהירה מכולם יחד, יש מדריכים והכל איך אפשר להשתמש בה וכו...
אני אישית משתמש באמיול ELEMENT שהיא גירסה פרוצה, כלומר אפשר לתת לה UPLOAD של 5 כדי לא לגמור על רוחב הפס, ותקבלו DOWNLOAD של 80 כמובן תלוי מה אתם מורידים וכמה מקורות...
לפי דעתי היא הכי מומלצת מכולם כי יש לה מנוע חיפוש פנימי ומקורות הכי אמינים, זו גירסה שעובדת על מערכת קרדיט מאוד מתוחכמת שלא ניתן לפרוץ, כי לכל מישמש יש HASH שזה כמו קוד חומרה סריאלי משלו..ולא ניתן להחליפו...גם אם אתם מנסים כעבור כמה דקות התוכנה תזהה שזה לא הקרדיט שלכם...
הקרדיט נועד להכניס אתכם לתור לפני אחרים בגלל ששיתפתם יותר קבצים...
קאזה אני מוריד לפעמים לפעמים רק שיר או שניים שאני צריך דחוף כי לאמיול לוקח זמן להיכנס לתור...
BITTORENT תוכנה מצויינת אבל מוגבלת בחיפוש ותלויה בTRACKER שהוא כמו מפיץ כזה, כלומר כל אחד יכול להפוך את מחשבו האישי לטראקר במיוחד אם יש לו גירסה חדשה של טורנט, כמו AZEURUS...
גם שם אפשר להגביל UPLOAD ל5K ...
גם במירק השתמשתי אבל היא לא הכי אמינה, צריך לחפש המון זמן שרת ולרוב לחכות המון שעות בתור, יש שם קבצים מחולקים בחלק מהסרטים...ואין מנוע חיפוש טוב לא ברשת ולא בתוכנה...

בכל אופן אני מוכן לפרט יותר למי שמעוניין להתעמק, אבל ללא ספק להורדת סרטים ישנים/חדשים או תוכנות שונות אין על האמיול לפי דעתי במיוחד למשתמש חדש...
יא אתה תמיד מוזמן לפנות אליי בנושאים האלה, אני אשלח לך את התוכנה המומלצת...הגירסה המדורבת היא ELEMENT 0.44 ולדעתי היא לא נמצאת באינטרנט...אפשר להוריד אותה רק מהאמיול עצמו
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
dultsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dultsi »

DC++ פשוט מעולה! במיוחד למוזיקה נדירה אבל גם לתוכנות...

דולצי
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

ליאור...

אני הייתי דווקא מעדיף שתגיב על השירשור הזה -

http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=8170

הרי מדובר בין היתר בידידיך שאתה מחשיב ומגדיר אותם כנאורים אינטלגנטים אוהבי אדם שאוהבים לעזור לכל אדם אשר הוא בלי הבדל גזע דת או דין....אנשים שתרים כל היום ברחובות מחפשים זקנים כדי להעביר אותם לצד השני של הכביש...אנשים שקוראים בשקיקה כל ספר או כתבה של עמוס עוז ומדקלמים שירים של רחל וכל אחה"צ יושבים מול המחשב שומעים מוצארט ועוזרים לאנשים המסכנים...חברים בארגונים כמו תנו לחיות לחיות ותומכים בשיוויון זכויות והזדמנויות לנשים ולהומואים,אנשים זחים צחים ומצוחצחים...אנשים משכמם ומעלה.
והנה הם באים וכאחרוני הפושטקים הסובייטים הם מוחקים הודעה וחוסמים חבר פורום שרק ביקש עזרה כדי שיעזרו לו להחזיר את כספו שנגנב ע"י הספונסר שלהם...
וחפני זה חסמו חבר פורום רק בגלל שבחר בשיתוף שלנו ו8אפילו את ההודעה של שחר הם מחקו...
מה דעתך על העניין ?
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

תיקון קטן את ההודעה של שחר לא מחקו, אלא העבירו למדור "תלונות ובעיות"...אמרו לו שם שאם יש לחבר בעיה שיפנה אלינו בפרטי....ואז נעלו את הנושא לצמיטות...
הכסף כנראה בדרך לSATIL מרוב העזרה
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

כמובן...נושא כזה הם מעבירים למדור זניח ונועלים כדי שאף אחד לא ישים לב או יגיב...ולמה מחקו את ההודעה המקורית של satil ??? ולמה חסמו אותו ???...חוץ מזה,נושא כזה חייב להיות במדור הראשי ואפילו בדביק כדי שכולם ילמדו מהמקרה...

חוץ מזה...איך satil יכול לשלוח להם מסר אישי מחשבון חסום ?

למנהלי החוסמים הפתרונים...
שלח תגובה