עידכון בנוגע ל satboy.com
-
Satil
- אחלה חבר

חברים באופן כמעט ודאי ניתן לומר כי בעל החנות הנ"ל הוא רמאי!
לאחר שיחה היום עם PAYPAL, חברת כרטיסי האשראי וDHL הגענו למסכנה כי בעל החנות בחור בשם stefan erdmann הוא רמאי עם קבלות.
נתבקשתי ע"י חברת PAYPAL להגיש נגדו תלונה במשטרת הולנד ואו באינטרפול והם בתגובה יקפיאו את החשבון שלו אצלהם.
כמו כן הם הסכימו לנסות ולהחזיר לי את הכסף שהוא קיבל ממני במידע ויתאפשר להם.
סביר להניח כי הם לא יחזירו לי את הכסף אבל אני מקווה שהישועה תגיעה מכיוון אחר הלו הוא הספוסר שלנו
SAT PLACE.
בכל אופן אני מתכוול להגיש תלונה נגד הבחור על גניבה ומירמה ומשם נמשיך הלאה...
מי שמזמין ציוד מהבחור שם את כספו על קרני הצבי... ועכשיו לא רק אני אומר את זה אלה גם DHL ו PAYPAL.
עדכונים בהמשך...
לאחר שיחה היום עם PAYPAL, חברת כרטיסי האשראי וDHL הגענו למסכנה כי בעל החנות בחור בשם stefan erdmann הוא רמאי עם קבלות.
נתבקשתי ע"י חברת PAYPAL להגיש נגדו תלונה במשטרת הולנד ואו באינטרפול והם בתגובה יקפיאו את החשבון שלו אצלהם.
כמו כן הם הסכימו לנסות ולהחזיר לי את הכסף שהוא קיבל ממני במידע ויתאפשר להם.
סביר להניח כי הם לא יחזירו לי את הכסף אבל אני מקווה שהישועה תגיעה מכיוון אחר הלו הוא הספוסר שלנו
SAT PLACE.
בכל אופן אני מתכוול להגיש תלונה נגד הבחור על גניבה ומירמה ומשם נמשיך הלאה...
מי שמזמין ציוד מהבחור שם את כספו על קרני הצבי... ועכשיו לא רק אני אומר את זה אלה גם DHL ו PAYPAL.
עדכונים בהמשך...
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
רגע לא הסברת את עצמך כראוי, למה הוא רמאי?
אתה אמרת שהדרימון שלך לא היה טוב, שלכת אותו חזרה, ואתה מחכה לכסף...
איך העובדה שהוא רמאי קשורה לזה שאתה מחכה לכסף?
אתה אמרת שהדרימון שלך לא היה טוב, שלכת אותו חזרה, ואתה מחכה לכסף...
איך העובדה שהוא רמאי קשורה לזה שאתה מחכה לכסף?

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
- Zacky
geosat,
שוב...מה שאתה כותב לא קשור לעניין ורק יכול להזיק לחברי הפורום שקוראים את תגובתך !!!
לך לא היו בעיות כי אתה קיבלת דרים תקין !!! אם היית מקבל דרים לא תקין או שחלילה הדרים שלך יתקלקל אתה תהיה באותו מצב שבו נמצא satil !!!
בעל עסק שמתחמק מאחריות אחרי שהוא מספק מוצר פגום הוא רמאי !!! אין על זה וויכוח בכלל...איך שלא תציגו את זה הבנאדם רמאי בן רמאי וכל המשפחה שלו רמאים.
אני מציע מכל חברי הפורום לא להתקרב אליו.
רק מקווה שהעניין של satil יסתיים בצורה הטובה ביותר.
שוב...מה שאתה כותב לא קשור לעניין ורק יכול להזיק לחברי הפורום שקוראים את תגובתך !!!
לך לא היו בעיות כי אתה קיבלת דרים תקין !!! אם היית מקבל דרים לא תקין או שחלילה הדרים שלך יתקלקל אתה תהיה באותו מצב שבו נמצא satil !!!
בעל עסק שמתחמק מאחריות אחרי שהוא מספק מוצר פגום הוא רמאי !!! אין על זה וויכוח בכלל...איך שלא תציגו את זה הבנאדם רמאי בן רמאי וכל המשפחה שלו רמאים.
אני מציע מכל חברי הפורום לא להתקרב אליו.
רק מקווה שהעניין של satil יסתיים בצורה הטובה ביותר.
-
Satil
- אחלה חבר

חברים אם לא הסברתי את עצמי טוב....
שלחתי לבחור את המכשיר.
המכשיר נמצא בגרמניה ב DHL.
ע"פ הכתובת שקיבלתי מ SATBOY לא ניתן להשיג אותם.
אין מענה לטלפון שמפורסם באתר.
איתרנו טלפון ב דפי זהב לפי השם של בעל החנות והוא לא מחזיר טלפונים להודעות שלנו.
שלחתי לו הודעה בשם אחר בנוגע לרכישה חדשה וקיבלתי תשובה תוך 2-3 דקות.
מההודעות שלי ושל DHL הוא מתעלם ימים.
מה עוד צריך בכדי להבין שהבחור רמאי.
שלחתי לבחור את המכשיר.
המכשיר נמצא בגרמניה ב DHL.
ע"פ הכתובת שקיבלתי מ SATBOY לא ניתן להשיג אותם.
אין מענה לטלפון שמפורסם באתר.
איתרנו טלפון ב דפי זהב לפי השם של בעל החנות והוא לא מחזיר טלפונים להודעות שלנו.
שלחתי לו הודעה בשם אחר בנוגע לרכישה חדשה וקיבלתי תשובה תוך 2-3 דקות.
מההודעות שלי ושל DHL הוא מתעלם ימים.
מה עוד צריך בכדי להבין שהבחור רמאי.
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אוו עכשיו אפשר להבין למה אתה כל כך כועס..לפני זה לא הבנתי איך פתאום הגעת מ-א ל-ת
באמת רמאות לשמה...מקווים שהכסף יחזור, מזל שPAYPAL תומכים בך
באמת רמאות לשמה...מקווים שהכסף יחזור, מזל שPAYPAL תומכים בך

1.20-7E-1W-7W
-
Satil
- אחלה חבר

ראשית PAPAY לא תומכים בי אבל אין להם בריירה מאסטרכארד נלחמים איתי ואני אמרתי שאם הם לא יעזרו לי אני הולך לביה"מש נגד PAYPAL.
שנית קוריוז קטן שמעתי לעצת חברנו והשארתי הודעה למנהל הפורום "השני" כמו כן סיפרתי את סיפורי בקצרה בפורום.
בדיוק אחרי דקה!!! החשבון שלי הושעה וההודעה נמחקה! או כמובן אין תגובה ממנהל הפורום.
פשוט חופש ביטוי מוחלט
מה אתם אומרים?
שנית קוריוז קטן שמעתי לעצת חברנו והשארתי הודעה למנהל הפורום "השני" כמו כן סיפרתי את סיפורי בקצרה בפורום.
בדיוק אחרי דקה!!! החשבון שלי הושעה וההודעה נמחקה! או כמובן אין תגובה ממנהל הפורום.
פשוט חופש ביטוי מוחלט
מה אתם אומרים?
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
הסיבות שהשעו אותך הן ככה:
א.אתה רושם כאן והם לא אוהבים את זה
ב.אתה פוגע להם בפרנסה, כי זה הספונסר שלהם...ומן הסתם הם מקבלים הנחה על זה...וברגע שאנשים יראו שיש בעיות עם SATBOY יפגע ההסכם ביניהם..
מי שחושב אחר שיגיד מה היסבה שהשעו אותו, ומה הכוונה ספונסר? חוץ מלתת לינק ולהגיד ספונסר?
א.אתה רושם כאן והם לא אוהבים את זה
ב.אתה פוגע להם בפרנסה, כי זה הספונסר שלהם...ומן הסתם הם מקבלים הנחה על זה...וברגע שאנשים יראו שיש בעיות עם SATBOY יפגע ההסכם ביניהם..
מי שחושב אחר שיגיד מה היסבה שהשעו אותו, ומה הכוונה ספונסר? חוץ מלתת לינק ולהגיד ספונסר?

1.20-7E-1W-7W
-
Satil
- אחלה חבר

תראה אני לא מעודכן ביריבות השקיימת (אם בכלל) בין הפורומים אבל נראה לי תקין וסביר שאני אוכל להיות חבר ביותר מפורום אחד לא?
מה אנחנו בכיתה א "אם אתה חבר שלו אז אתה לא חבר שלי?"
אני במקום מנהל הפורום הייתי מרים את הכפפה ומנסה לעזור לי כפי שהאנשים בפורום הזה ניסו לעזור וזאת גם מבלי שרכשתי את המוצר מ"הספונסר" שלהם
חוץ מזה מה הם חושבים שם בפורום "השני" שאני לא יכול להחליף כינוי כל שעה ולכתוב את ההודעה שוב?
תאמינו לי ההפסד כולו שלהם...
בכל מקרה אם וכאשר אני אגיש תלונה במשטרה אני אציין כי חברי הפורום "השני" הם שהמליצו על הספונסר שלהם.. לפחות ש SATBOY ידע מאיפו הגיע הצרה...
מה אנחנו בכיתה א "אם אתה חבר שלו אז אתה לא חבר שלי?"
אני במקום מנהל הפורום הייתי מרים את הכפפה ומנסה לעזור לי כפי שהאנשים בפורום הזה ניסו לעזור וזאת גם מבלי שרכשתי את המוצר מ"הספונסר" שלהם
חוץ מזה מה הם חושבים שם בפורום "השני" שאני לא יכול להחליף כינוי כל שעה ולכתוב את ההודעה שוב?
תאמינו לי ההפסד כולו שלהם...
בכל מקרה אם וכאשר אני אגיש תלונה במשטרה אני אציין כי חברי הפורום "השני" הם שהמליצו על הספונסר שלהם.. לפחות ש SATBOY ידע מאיפו הגיע הצרה...
- שלמה רוזן
- תותח על

-
hammer29
- אחלה חבר

ואו, פשוט לא יאמן....כמה רמאים...סאטבוי פוגע בשמם הטוב של חנויות האינטרנט ששוחות לחו"ל, הרי כל כך פשוט להתעלם מבן אדם שהעביר לך את הכסף ונמצא במרחק אלפי קילומטרים!
פשוט בושה, כמה צריך להזהר ולחשוב פעמיים לפני שמבצעים עיסקה דרך האינטרנט
אני קניתי לפני שבוע מHM_SAT, אני מקווה שהוא בסדר,
העניין הזה מפחיד וגם טיפשי מצידם של הפורום השני
זה כל כך ילדותי, אפשר לחשוב לשיש איזו תחרות בין שני הפורומים...מי יותר שווה, מי יותר חזק....ס"ה איזה אתר באינטרנט...מזכיר כיתה א'....
נשתמע ונדע מחדשות טובות יותר
פטיש
פשוט בושה, כמה צריך להזהר ולחשוב פעמיים לפני שמבצעים עיסקה דרך האינטרנט
אני קניתי לפני שבוע מHM_SAT, אני מקווה שהוא בסדר,
העניין הזה מפחיד וגם טיפשי מצידם של הפורום השני
זה כל כך ילדותי, אפשר לחשוב לשיש איזו תחרות בין שני הפורומים...מי יותר שווה, מי יותר חזק....ס"ה איזה אתר באינטרנט...מזכיר כיתה א'....
נשתמע ונדע מחדשות טובות יותר
פטיש
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
לדוגמא יש פה בחור באמת זהב בשם משה גמ, שהוא חבר בשני הפורומים ומתבייש לכתוב פה כדי שיסתכלו עליו בעין יפה שם...
כל הזמן רואים אותו מסתכל בהודעות מת להגיב ולא מגיב בסופו של דבר...רק בנושאים שכביכול לא יעוררו פרובוקציות מהצד השני הוא מגיב... הוא אחד שתמיד מוכן לעזור לכולם אבל נפל בין פטיש לסדן
לגעתי צריך להפסיק לערב את המשתמשים הרגילים בסכסוכים הטיפשיים האלה...כל מי שחבר בשיתוף פה פסול שם, ולהיפך...לא מובן לי איך הרשע הזה הגיע לאינטרנט, פורומים נועדו לעזור והנה מה קיבלנו אנשים מפחדים לכתוב...חשבונות של משתמשים נחסמים בגלל שפעם התחיל סכסוך...
מי ששם לא חבר בשיתוף אז מסתכלים עליו בעין עקומה, ולא תמיד עונים לשאלות שלו בלב שלם...וגם אם כן עונים אז זה במטרה לצרף אותו לשיתוף בעתיד כדי להרוויח עוד כמה שקלים/לווינים
כל הזמן רואים אותו מסתכל בהודעות מת להגיב ולא מגיב בסופו של דבר...רק בנושאים שכביכול לא יעוררו פרובוקציות מהצד השני הוא מגיב... הוא אחד שתמיד מוכן לעזור לכולם אבל נפל בין פטיש לסדן
לגעתי צריך להפסיק לערב את המשתמשים הרגילים בסכסוכים הטיפשיים האלה...כל מי שחבר בשיתוף פה פסול שם, ולהיפך...לא מובן לי איך הרשע הזה הגיע לאינטרנט, פורומים נועדו לעזור והנה מה קיבלנו אנשים מפחדים לכתוב...חשבונות של משתמשים נחסמים בגלל שפעם התחיל סכסוך...
מי ששם לא חבר בשיתוף אז מסתכלים עליו בעין עקומה, ולא תמיד עונים לשאלות שלו בלב שלם...וגם אם כן עונים אז זה במטרה לצרף אותו לשיתוף בעתיד כדי להרוויח עוד כמה שקלים/לווינים

1.20-7E-1W-7W
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
חברים, בואו לא נתעסק בדברים המכוערים האלו. יש פה פורום שמתיחס כשווה אל שווה לכולכם ולא חוסם אף אחד (גם לא את משה גמ) וכולנו פה נותנים עזרה לכל מבקש גם אם הוא בשיתוף שלהם (ויש כאלה).
אני הפניתי את satil אל המנהלים בפורום החסימות מתוך כוונה אמיתית שמאחר והם בקשר ספונסרי איתו אז אולי יוכלו לעזור לו. כמו שגם אני עזרתי פה ל M8M8 ופניתי ל HM-SAT שיטפלו לו בממיר שנדפק לו למרות שהוא בכלל לא נקנה אצל HM-SAT. וכמובן שהספונסר עזר כמיטב יכולתו. אני לא ראיתי כל בושה בלנצל את הקשרים שלי עם הספונסר לטובת חבר הפורום.
מצטער שהכוונה הטובה שלי גרמה לחיכוך מיותר.
אני הפניתי את satil אל המנהלים בפורום החסימות מתוך כוונה אמיתית שמאחר והם בקשר ספונסרי איתו אז אולי יוכלו לעזור לו. כמו שגם אני עזרתי פה ל M8M8 ופניתי ל HM-SAT שיטפלו לו בממיר שנדפק לו למרות שהוא בכלל לא נקנה אצל HM-SAT. וכמובן שהספונסר עזר כמיטב יכולתו. אני לא ראיתי כל בושה בלנצל את הקשרים שלי עם הספונסר לטובת חבר הפורום.
מצטער שהכוונה הטובה שלי גרמה לחיכוך מיותר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
גם אני חבר בשני הפורומים ואני לא רואה בכך כל בעייה.
מוכן תמיד לעזור לכל חברי הקהילה באם אפשרי הדבר בידי.
נושא הספונסר הנ"ל באמת מוזר.
מה שבטוח אין כאן כל בעייה פלילית מאחר והמוצר סופק לך.
לגבי תביעה אזרחית יש על מה לדבר אך מכיוון שמדובר בסכום כסף קטן באופן יחסי כנראה גם זה לא משתלם.
כבר עכשיו "נדפקת" לא מעט רק שיחות הטלפון לחו"ל המשלוח והעצבים כבר עולים יותר מהמכשיר.
אני חייב לציין שהסיפור הזה הוא ממש חריג ממה שאני יודע לגבי תחום המסחר באינטרנט.
תמשיך לעדכן אותנו..........
מוכן תמיד לעזור לכל חברי הקהילה באם אפשרי הדבר בידי.
נושא הספונסר הנ"ל באמת מוזר.
מה שבטוח אין כאן כל בעייה פלילית מאחר והמוצר סופק לך.
לגבי תביעה אזרחית יש על מה לדבר אך מכיוון שמדובר בסכום כסף קטן באופן יחסי כנראה גם זה לא משתלם.
כבר עכשיו "נדפקת" לא מעט רק שיחות הטלפון לחו"ל המשלוח והעצבים כבר עולים יותר מהמכשיר.
אני חייב לציין שהסיפור הזה הוא ממש חריג ממה שאני יודע לגבי תחום המסחר באינטרנט.
תמשיך לעדכן אותנו..........
If we go back far enough we're all related
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
שחר גבר, אתה מצייר עולם יפה, אבל חסמו אותו שם ומחקו את הנושא את זה שכחת?
למה לתת חסות לספונסר ולא לעזור לSATIL, בגלל שהוא שואל גם פה שאלות??
פתאום שדופקים משתמשים תמימים שלא קשורים לסכסוך אתם באים ואומרים שאין בעיות ואתם חברים בשני הפורומים והכל בסדר...תנסה לפתוח את הפה שם בנוגע לשיתופים ותראה איך מעיפים אותך משם בטיל..
אבל עזוב יא אמר שנרד מזה...כי זה רק יוצר בעיות
למה לתת חסות לספונסר ולא לעזור לSATIL, בגלל שהוא שואל גם פה שאלות??
פתאום שדופקים משתמשים תמימים שלא קשורים לסכסוך אתם באים ואומרים שאין בעיות ואתם חברים בשני הפורומים והכל בסדר...תנסה לפתוח את הפה שם בנוגע לשיתופים ותראה איך מעיפים אותך משם בטיל..
אבל עזוב יא אמר שנרד מזה...כי זה רק יוצר בעיות

1.20-7E-1W-7W
-
Satil
- אחלה חבר

אני חושב שכן מדובר בעבירה פלילית...
נניח שהחנות ידעה שהיא מספקת מוצר פגום מראש האם אז מדובר בבעיה פלילית?
המכשיר הוחזר לחו"ל ע"פ בקשת החנות והוא מתעלם גם ממני וגם מחברת השליחים האם לא מדובר במעשה מרמה?
ועוד חדשות משמחות לפתע פתאום כל ההתכתבויות שלי באתר (suppot ticket) נמחקו?!
האם הבחור מנסה למחוק עקבות? אם אין לו מה להסתיר אז למה?
מעניין שהוא גם חוזר ללקוחות די מהר בתשובות בנוגע לרכישה וכמה חברים העלו בפניו את הסיפור שלי...
הבחור פשוט שקרן! הוא אומר שלפעמים הוא עונה על שאלות בתוך יום יומים ולפעמים תוך 10 ימים...
אז למה הוא לא עונה להודעות שלי ושל DHL והחל מהערב גם מהספונסר שלנו שנרתם לנסות ולעזור לי?
הרי יש לו זמן לענות על פניות מהיום אז מה בנוגע לפניות מלפני שבוע? חמישה ימים ארבעה וכו'.
חברים אני יעשה הכול ואני מתכוון הכל כולל תלונה במשטרה גם אם העניין ידרוש לנסוע להולנד וגרמניה!!!
על כולנו לדאוג שדבר כזה לא יחזור!
כפי שאמרתי כ ו ל ם חייבים לדעת שעם ישראלים לא מתעסקים נ ק ו ד ה.
נניח שהחנות ידעה שהיא מספקת מוצר פגום מראש האם אז מדובר בבעיה פלילית?
המכשיר הוחזר לחו"ל ע"פ בקשת החנות והוא מתעלם גם ממני וגם מחברת השליחים האם לא מדובר במעשה מרמה?
ועוד חדשות משמחות לפתע פתאום כל ההתכתבויות שלי באתר (suppot ticket) נמחקו?!
האם הבחור מנסה למחוק עקבות? אם אין לו מה להסתיר אז למה?
מעניין שהוא גם חוזר ללקוחות די מהר בתשובות בנוגע לרכישה וכמה חברים העלו בפניו את הסיפור שלי...
הבחור פשוט שקרן! הוא אומר שלפעמים הוא עונה על שאלות בתוך יום יומים ולפעמים תוך 10 ימים...
אז למה הוא לא עונה להודעות שלי ושל DHL והחל מהערב גם מהספונסר שלנו שנרתם לנסות ולעזור לי?
הרי יש לו זמן לענות על פניות מהיום אז מה בנוגע לפניות מלפני שבוע? חמישה ימים ארבעה וכו'.
חברים אני יעשה הכול ואני מתכוון הכל כולל תלונה במשטרה גם אם העניין ידרוש לנסוע להולנד וגרמניה!!!
על כולנו לדאוג שדבר כזה לא יחזור!
כפי שאמרתי כ ו ל ם חייבים לדעת שעם ישראלים לא מתעסקים נ ק ו ד ה.
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
לידיעתך פרסמתי כבר הודעה שם בקשר לזה כך שאני לפחות מנסה.
לגבי למה נמחקתה אינני יודע מכיוון שלא ראיתי את ההודעה שלך או את השרשור.
אני מבין את הדאגה של יא אך אינני חושב שזה יוצר בעיות הרי הוא הציע את ההצעה לך וגם בעניי היא נראתה בוא נגיד יותר מהגיונית.
מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר
לגבי למה נמחקתה אינני יודע מכיוון שלא ראיתי את ההודעה שלך או את השרשור.
אני מבין את הדאגה של יא אך אינני חושב שזה יוצר בעיות הרי הוא הציע את ההצעה לך וגם בעניי היא נראתה בוא נגיד יותר מהגיונית.
מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר
If we go back far enough we're all related
-
Satil
- אחלה חבר

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כן ראיתי ואמרו שם שילח הודעה לפרטי והם "יטפלו" בזה
SATIL קדימה שלך הודעה לפרטי מחשבון "חסום"
SATIL קדימה שלך הודעה לפרטי מחשבון "חסום"