סקר שוק,איפה הדרים הזול ביותר
- crc
- אחלה חבר

-
Satil
- אחלה חבר

חברים בוא נכניס דברים לפרופורציות:
ראשית בעניין DHL... המחיר אכן הוא בערך כ 80$ (עלות משלוח 2.5 ק"ג) אבל המכס ומע"מ... זה משהו אחר... קודם כל DHL גובים עד 30$!!!!!! הוצאות עמילות מכס.
אם המכס מעכב את החבילה זוהי העמלה שלהם עמלת המינימום היא 30ש"ח + מע"מ.
את הסכום הזה יש להוסיף לחישוב הכללי.
ו DHL לא קוסמים אם המכס ידרוש מסמכים כמו אישור משרד התקשורת (כמו שמספר חברים סיפרו שנדרשו לספק) הרי ש DHL לא עושים את העניין בשבילך... ואז החבילה עוברת למכס ואתה צריך להגיע לממן... אני מדבר מניסיון אמנם בתחומים אחרים אבל העיקרון זהה.
יותר טוב? להפך כל חבילה שמגיע ב DHL עוברת סינון ברמת מוכס ניירת + מחיר + משקל...
הרבה יותר קשה "לסבן" את המכס.. כאשר המשלוח מגיע בדואר ניתן לכתוב מה שרוצים ב INVOICE וע"פ זה המכס מחליט אם לבדוק את החבילה בכלל... והמוכס בדואר חבילות הרבה פחות מנוסה מעובדי המכס של ממן שמכירים כמעט כל פריט ע"פ יעודו ומחירו.
לגבי המחיר אני האשכנזי החוצפן פניתי לספונסר שלנו בשאלת המחיר
סיפרתי לו את אשר מתרחש באתרים אחרים ושאלתי לפשר העיניין
האם יתכן כי הייתה ירידת מחירים ואתה החנות המועדפת עלינו לא עידכנת אותנו
סביר להניח שאקבל תשובות ביום שני ואני אעדכן אותכם בחידושים.
אז בוא נמתין ליום שני או שלישי הבא שבו אני גם יוכל לעדכן אתכם בנוגע לסיום הפרשה עם SATBOY.
ראשית בעניין DHL... המחיר אכן הוא בערך כ 80$ (עלות משלוח 2.5 ק"ג) אבל המכס ומע"מ... זה משהו אחר... קודם כל DHL גובים עד 30$!!!!!! הוצאות עמילות מכס.
אם המכס מעכב את החבילה זוהי העמלה שלהם עמלת המינימום היא 30ש"ח + מע"מ.
את הסכום הזה יש להוסיף לחישוב הכללי.
ו DHL לא קוסמים אם המכס ידרוש מסמכים כמו אישור משרד התקשורת (כמו שמספר חברים סיפרו שנדרשו לספק) הרי ש DHL לא עושים את העניין בשבילך... ואז החבילה עוברת למכס ואתה צריך להגיע לממן... אני מדבר מניסיון אמנם בתחומים אחרים אבל העיקרון זהה.
יותר טוב? להפך כל חבילה שמגיע ב DHL עוברת סינון ברמת מוכס ניירת + מחיר + משקל...
הרבה יותר קשה "לסבן" את המכס.. כאשר המשלוח מגיע בדואר ניתן לכתוב מה שרוצים ב INVOICE וע"פ זה המכס מחליט אם לבדוק את החבילה בכלל... והמוכס בדואר חבילות הרבה פחות מנוסה מעובדי המכס של ממן שמכירים כמעט כל פריט ע"פ יעודו ומחירו.
לגבי המחיר אני האשכנזי החוצפן פניתי לספונסר שלנו בשאלת המחיר
סיפרתי לו את אשר מתרחש באתרים אחרים ושאלתי לפשר העיניין
האם יתכן כי הייתה ירידת מחירים ואתה החנות המועדפת עלינו לא עידכנת אותנו
סביר להניח שאקבל תשובות ביום שני ואני אעדכן אותכם בחידושים.
אז בוא נמתין ליום שני או שלישי הבא שבו אני גם יוכל לעדכן אתכם בנוגע לסיום הפרשה עם SATBOY.
-
Satil
- אחלה חבר

חדש חדש חדש !!!
חזר אלי כרגע אחד הספונסרים שלנו ואמר ואני מצטט:
החנות האיטלקית היא רמאות?!
ומי שרוכש שם, שם את כספו על קרני הצבי.
הוא טוען שאין אפשרות למכור את המכשיר במחיר כזה...
ושאם נבדוק נמצא גם שהחנות הנ"ל היא לא ספק של DREAM MULTIMEDIA.
ולכן יכול להית שלא נקבל בכלל מכשיר / נקבל מכשיר מתוקן וכו.
ביקשתי ממנו יותר פרטים ואני אעדכן אתכם בהמשך.
בינתיים לא לרכוש כלום מהחנות חבל על הכסף
חזר אלי כרגע אחד הספונסרים שלנו ואמר ואני מצטט:
החנות האיטלקית היא רמאות?!
ומי שרוכש שם, שם את כספו על קרני הצבי.
הוא טוען שאין אפשרות למכור את המכשיר במחיר כזה...
ושאם נבדוק נמצא גם שהחנות הנ"ל היא לא ספק של DREAM MULTIMEDIA.
ולכן יכול להית שלא נקבל בכלל מכשיר / נקבל מכשיר מתוקן וכו.
ביקשתי ממנו יותר פרטים ואני אעדכן אתכם בהמשך.
בינתיים לא לרכוש כלום מהחנות חבל על הכסף
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
ברור שיגיד את זה, יש ביניהם תחרות! למרות שבכל מקרה יש סכנה בלקנות ממקומות כאלה...אל תפחיד את הבחור שקנה משם גם ככה המצב לא נעים בזמן האחרון...

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
Satil
- אחלה חבר

אני לא מנסה להפחיד אותו! הוא כבר קנה...
אני מנסה להזהיר את שאר החברים
בכל אופן אנו נדע בתוך מספר ימים אם הוא יקבל את המוצר או לא.
אם יש לו גם מספר מעקב של DHL אז בכלל יהיה קל לעקוב אחרי החבילה.
נשמח אם הוא יעדכן אותנו.
ולגבי התחרות, אני לא חושב שהדברים שנאמרו לי ע"י הספונסר שלנו הם באויר... הבחור עושה רושם של בחור רציני ותאמינו לי אני כבר יודע להבדיל בין "רציני" לרציני.
אבל כפי שכבר אמרתי הזמן יגיד...
אני מנסה להזהיר את שאר החברים
בכל אופן אנו נדע בתוך מספר ימים אם הוא יקבל את המוצר או לא.
אם יש לו גם מספר מעקב של DHL אז בכלל יהיה קל לעקוב אחרי החבילה.
נשמח אם הוא יעדכן אותנו.
ולגבי התחרות, אני לא חושב שהדברים שנאמרו לי ע"י הספונסר שלנו הם באויר... הבחור עושה רושם של בחור רציני ותאמינו לי אני כבר יודע להבדיל בין "רציני" לרציני.
אבל כפי שכבר אמרתי הזמן יגיד...
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אנשי המכירות הם אנשים מאוד רציניים, אבל מה שעושה אותם לטובים ביותר זה היכולת להסתכל לך בעיינים, ולנסות לשכנע אותך שבעצם הם מוכרים לך את המוצר הכי טוב בשוק במחיר כזה שהם מספידים ממנו...
גם אם אתה ממש מתמצא בשוק קשה מאוד לעקוב אחרי הרמאויות...למשל קניתי לקרוב משפחה מחשב אצל חבר שיש לו חנות משלו....בהתחלה הוא רצה על לוח GIGABYTE עם מעבד ATHLON 3.1...הרדיסק סאטה 80,צורב DVD טושיבה,GEFORCE 128 TV-OUT 4400, ומסך LCD 17 של BELL,512 זיכרון 4250 שקל...עכשיו בגלל שהוא לא צריך מחשב כל כך חזק, והוא רצה לרדת מ-4 אז הורדתי לו בקונפיגורציה, ללוח ABIT עם הארדיסק רגיל של 80 לא סאטה,מעבד 2.6....למחיר של 3700 שקל יחד עם רמקולים+סאב... עכשיו מכל הסבטוחה הזו המוכר/חבר הזה שלי מסתכל לי בעיינים ואפשר לקלוט שהוא כל כך מלוטש בסיפורים שלו שהוא משקר בלי לחשוב על זה בכלל....וגם המחיר החדש שלו זה רווח של איזה 700 שקל מינימום...תחום המחשבים היום הולך על חברות של החלקים בד"כ אתה קונה חברה טובה של לוח או הארדיסק והוא נשאר לך ליותר מ5 שנים....למרות שגם כאן לפעמים יש תקלות..
מזל שיש לי קצת ידע במחשבים ואני עוד יכול לכוון אותו...אם לא היה דוחף לי לוח משולב שהיה נהרס ביחד עם כל המחשב אם חלק מסויים נדפק...
בנוסף לכך אני מכיר אותו כך שאם תהיה בעיה יש לאן לבוא...
לעומת זאת באינטרנט מי שנשמע לך בחור "רציני" יכול להיות רציני עד מחר....וראינו כמה הם רציניים שמשהו קורא!! אני ממש לא יודע להגיד על הספונסרים שלנו כי אין לי איתם ניסיון רע...אבל לפי מה שBLACKADDER אמר שהיה מקרה של תקלה והם עזרו....למרות זאת עדיין אין כל קשר בין זה לבין מה שהם אומרים על חנויות אחרות...באמת נראה שהבחור יקבל את הממיר ויגיד איך הוא...
גם אם אתה ממש מתמצא בשוק קשה מאוד לעקוב אחרי הרמאויות...למשל קניתי לקרוב משפחה מחשב אצל חבר שיש לו חנות משלו....בהתחלה הוא רצה על לוח GIGABYTE עם מעבד ATHLON 3.1...הרדיסק סאטה 80,צורב DVD טושיבה,GEFORCE 128 TV-OUT 4400, ומסך LCD 17 של BELL,512 זיכרון 4250 שקל...עכשיו בגלל שהוא לא צריך מחשב כל כך חזק, והוא רצה לרדת מ-4 אז הורדתי לו בקונפיגורציה, ללוח ABIT עם הארדיסק רגיל של 80 לא סאטה,מעבד 2.6....למחיר של 3700 שקל יחד עם רמקולים+סאב... עכשיו מכל הסבטוחה הזו המוכר/חבר הזה שלי מסתכל לי בעיינים ואפשר לקלוט שהוא כל כך מלוטש בסיפורים שלו שהוא משקר בלי לחשוב על זה בכלל....וגם המחיר החדש שלו זה רווח של איזה 700 שקל מינימום...תחום המחשבים היום הולך על חברות של החלקים בד"כ אתה קונה חברה טובה של לוח או הארדיסק והוא נשאר לך ליותר מ5 שנים....למרות שגם כאן לפעמים יש תקלות..
מזל שיש לי קצת ידע במחשבים ואני עוד יכול לכוון אותו...אם לא היה דוחף לי לוח משולב שהיה נהרס ביחד עם כל המחשב אם חלק מסויים נדפק...
בנוסף לכך אני מכיר אותו כך שאם תהיה בעיה יש לאן לבוא...
לעומת זאת באינטרנט מי שנשמע לך בחור "רציני" יכול להיות רציני עד מחר....וראינו כמה הם רציניים שמשהו קורא!! אני ממש לא יודע להגיד על הספונסרים שלנו כי אין לי איתם ניסיון רע...אבל לפי מה שBLACKADDER אמר שהיה מקרה של תקלה והם עזרו....למרות זאת עדיין אין כל קשר בין זה לבין מה שהם אומרים על חנויות אחרות...באמת נראה שהבחור יקבל את הממיר ויגיד איך הוא...

1.20-7E-1W-7W
- crc
- אחלה חבר

חברים, אני רוצה להבהיר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים :
[/U]אנני ממליץ כלל וכלל על חנות ANDREA_SAT או כל חנות אחרת !
הגעתי אליהם דרך בדיקת מחירים באינטרנט, לקחתי סיכון על עצמי ומקווה מאוד שלא יסדרו אותי .
לפי הצהרתם, החנות פועלת מאז 1997, ובאינטרנט מאז אפריל 2003 .
אני מקווה מאוד שאינם חפרים !
אני מפנה , להלן, לקישור לאתר הישראלי SATIL , שבו מוצג מאמר ביקורת על ה DREAMBOX 7020S .
אנא, שימו לב בסוף המאמר, הכותב מודה ל ANDREA מ ANDREA_SAT על הסיוע שנתן לו !
http://www.satil.com/test_DM7020-S.htm
![[מחשב] [מחשב]](./images/smilies/lam1.gif)
[/U]אנני ממליץ כלל וכלל על חנות ANDREA_SAT או כל חנות אחרת !
הגעתי אליהם דרך בדיקת מחירים באינטרנט, לקחתי סיכון על עצמי ומקווה מאוד שלא יסדרו אותי .
לפי הצהרתם, החנות פועלת מאז 1997, ובאינטרנט מאז אפריל 2003 .
אני מקווה מאוד שאינם חפרים !
אני מפנה , להלן, לקישור לאתר הישראלי SATIL , שבו מוצג מאמר ביקורת על ה DREAMBOX 7020S .
אנא, שימו לב בסוף המאמר, הכותב מודה ל ANDREA מ ANDREA_SAT על הסיוע שנתן לו !
http://www.satil.com/test_DM7020-S.htm
-
Satil
- אחלה חבר

- crc
- אחלה חבר

חברים, אני שמח לבשר שהיום קבלתי את ה DREANBOX
הכל היגיע תקין, חדש, עטוף באריזה המקורית !
אני להוט עתה ללמוד את המכשיר, לכוונו ולהפעילו כמו שצריך .
אני מקוה שזה לא ייהיה מסובך מדי .
עצות של המומחים בפורום לגבי בחירת ה LNB ו ה DYSECT המתאימים יתקבלו בשמחה ובתודה !
יש לי שתי צלחות :
1. לעמוס עים LNB כפול.
2. אחת משותפת ל HOTBIRD ול NILESAT עם שני LNB כפול.
איך להגדיר אותם בדרים ?
הכל היגיע תקין, חדש, עטוף באריזה המקורית !
אני להוט עתה ללמוד את המכשיר, לכוונו ולהפעילו כמו שצריך .
אני מקוה שזה לא ייהיה מסובך מדי .
עצות של המומחים בפורום לגבי בחירת ה LNB ו ה DYSECT המתאימים יתקבלו בשמחה ובתודה !
יש לי שתי צלחות :
1. לעמוס עים LNB כפול.
2. אחת משותפת ל HOTBIRD ול NILESAT עם שני LNB כפול.
איך להגדיר אותם בדרים ?
-
lube_m
- חבר ותיק

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
מזל"ט!! אם אפשר שאלה קטנה, לפני זה אמרת 75 יורו DHL ו30 דולר עמלות...
אז מה זה ה25$ האלה? עוד תוספתלמכס או מה?
נ.ב פתח שרשור חדשות נעזור לך בהגדרות של הLNB...אתה צריך לרשום לך על דף שלא תשכח, את הסדר שלהם על הדייסק, למשל קודם עמוס,אחרי זה הוטבירד וכו...לא יודע איך סידרו לך בהתקנה...
השיטה לבדוק את זה היא ע"י חיפוש, ב "AUTOMATIC MULTISCAN" זאת כמובן אחרי שהגדרת את הדייסק כמו שצריך...אם בסריקה זה לא מוצא לך ערוצים ולא מתחיל לסרוק אז תדע שלא הגדרת את הדייסק נכון...ואתה צריך שוב לשחק עם ההגדרות עד שתכוון אותם כמו שצריך....לי יש דרימון 500, אני בטוח שיש כאן חברה עם דגם כמו שלך שיודעים איך לבחור שם אופצייה של 2 צלחות....אני יודע שלEB1000 יש ולLUBE_M יש 2 צלחות ודרימונים...
אז מה זה ה25$ האלה? עוד תוספתלמכס או מה?
נ.ב פתח שרשור חדשות נעזור לך בהגדרות של הLNB...אתה צריך לרשום לך על דף שלא תשכח, את הסדר שלהם על הדייסק, למשל קודם עמוס,אחרי זה הוטבירד וכו...לא יודע איך סידרו לך בהתקנה...
השיטה לבדוק את זה היא ע"י חיפוש, ב "AUTOMATIC MULTISCAN" זאת כמובן אחרי שהגדרת את הדייסק כמו שצריך...אם בסריקה זה לא מוצא לך ערוצים ולא מתחיל לסרוק אז תדע שלא הגדרת את הדייסק נכון...ואתה צריך שוב לשחק עם ההגדרות עד שתכוון אותם כמו שצריך....לי יש דרימון 500, אני בטוח שיש כאן חברה עם דגם כמו שלך שיודעים איך לבחור שם אופצייה של 2 צלחות....אני יודע שלEB1000 יש ולLUBE_M יש 2 צלחות ודרימונים...

1.20-7E-1W-7W
- crc
- אחלה חבר