סיכום (זמני) של הדרים שלא מניע...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Satil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Satil »

ובכן ראשית ברצוני להודות לכל חברי הפורום שניסו לעזור ובמיוחד לישראל (יא) שניסה וניסה...
תודה מיוחדת לזכי על התמיכה המורלית והחיבור המויין עם מומחי הפורום.
ולעיניינו, כזכור לכולם ביום א' האחרון קיבלתי את החלום 7020 :) שרכשתי במיטב כספי באתר SATBOY
בעבר קראתי דעות חיוביות על האתר גם בפורום זה ולכן ההחלטה לרכוש את המוצר דרכו נראתה מוצלחת.
המכשיר הגיע לאחר כמעט חודש שהוא הסתובב בדרכם וכאשר ניסיתי להתקין אותו (לחבר לחשמל ולא יותר...) גיליתי שהמכשיר "אינו מגיב".
לאחר ניסיות עזרה מחברי הפורום שלא צלחו וניסיון לקבל תמיכה SATBOY שכל מספרי הטלפון שלו מנותקים?! והוא מגיב לדוא"ל (אם בכלל) כעבור 24-28 שעות :angry: .
פניתי לחברה מדרים מולטימדיה... שרות חרא כזה עוד לא ראיתי.
ראשת הם עובדים שלוש שעות בבוקר ושעתיים אחר הצהריים.
גם בשעות "העבודה" לרב יענה תקליט בגרמנית שמציין מה הם שעות העבודה.
שנית גם כאשר תופסים מישהו הוא משחק משחקי חתול ועכבר: "אני כבר שולח לך תוכנית מפורטת איך לתקן את הבעיה" "אני מכיר את הבעיה תפרק את הלוח הראשי ומתחת יש שמן תנקה אותו" אין שמן ואין סולר רק חשבון טלפון תפוח...
ולגבי התוכניות עשרות!!! שיחות טלפון 7 אמיילים למטרת REPLY וכלום: "אני שלחתי לך את התוכנית" "מחקתי את הקבצים" אין לי זמן עכשיו בעוד שעה..." הישועה לא תגיע מהם.

נקודה חשובה: SATBOY ניסה בכל דרך אפשרית לא לקבל את המכשיר בחזרה!!! וטען כי עלי לפנות לחברה המייצרת.
הוא איים כי אם הוא יגלה שניסיתי לעלות תוכנה על המכשיר הוא יחייב אותי שימו לב ב 160EUR!!!
אבל הוא לא ידע אם איזה אשכנזי הוא הסתבך... |biglaugh| לאחר דוא"ל נזעם עם איומים בפניה לחברת כרטיסי האשראי, החברה הייצרנית, האיחוד האירופאי וכמובן כל הבורדים הגדולים באירופה... הוא הסכים להחזיר אני חוזר להחזיר לי את הכסף!!! מחר בבוקר ארגנתי איסוף DHL זה יעלה לי כ 80$ אבל עדיף להפסיד מעט מאשר הכל.
עכשיו נשאר להמתין ולראות האם אכן הוא יחזיר לי את הכסף כאשר הוא יקבל את המכשיר.
זאת נדע בתחילת שבוע הבא.
עכשיו אני יזמין את המכשיר מאחד הספונסרים של האתר לפי מה שהבנתי הם הרבה יותר אמינים...

אז מה היה לנו? SATBOY חנות ללא כתובת אמיתית ללא טלפון מחובר ואם שרות ותמיכה של עובדי עירייה.

לא להתקרב.
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

ני ורבים קנינו מSATBOY ןהכל היה בסדר לרבות דרימבוקס
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
Been thanked: 1 פעם
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

satil איזה סיוט עברת :blink:
We could change the world if god would give us the source code
schachar
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי schachar »

סיוט אמיתי ואאוווווו........
If we go back far enough we're all related
Satil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Satil »

בנוגע לאחרים שקנו ומרוצים...
הבחור שולח את בציוד אבל השרות החשוב מכל חסר...
אני בטוח שאם המכשיר שנשלח אלי היה תקין אז מעולם לא ההינו מגלים את טיב השרות של בחור הלויין :huh:
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

תעשו טובה כאילו זה חדש , גם שבארץ משהו לא עובד תמיד ינסו בכל הדרכים להתחמק....
לא משנה איזה פסונסר טוב או רע, תמיד ינסו לחשוב על משהו כדי לא להחזיר את הכסף.
זה הסכנה של לקנות מחול, מצד אחד אין בררה או שמה לשלוח מישהו שנמצא בחול ויעביר את המכשיר..בטוח שיש לכם חברים או מכרים שנוסעים לחול, לדעתי בכל חנות לווינים חייב להימכר דרימבוקס, או שמצד שני מבררים טלפונים היכן ממוקמת החנות של האינטרנט/רגילה ואז פשוט נותנים כתובת למי שנוסע לחול...
מצד שני אלפים קנו ולא היה להם בעיות...
SATIL ואם הייתה שולח רגיל, לא בדרך מהירה כמה זה היה עולה? מזל שלא יכולת להתקין IMAGE אחר ככה היה להם תירוץ..
ואין איזה דרך שיבדקו את המכשירים לפני שהם שולחים אותם?? צריך להתקשר אליהם לפני שהם מצבעים את המשלוח כדי שלא יקרו דברים כאלה...

אני יודע שהכל נראה יפה מהצד אבל כאחד שעבר מיקרים דומים לא מעט בחיים, אני מזדהה עם SATIL שעבר חוויה לא נעימה, לא יודע אם זה יכול ללמד שיעור מסויים את הקונים לעתיד אבל מה שבטוח נהיה יותר זהירים בפעם הבאה שנזמין משהו מSATBOY, ועדיף לשלוח מייל מפורט המחייב אותם לבדוק את המכשיר לפני ביצוע המשלוח
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אני חייב לציין שאני מעולם לא המלצתי על SATBOY, נהפוך הוא. המחירים שלו יקרים יותר מהספונסרים שלנו ואת הספונסרים שלנו אני מכיר משיחות טלפון וקניות שביצעתי אצלם וכן את השירות שלהם אני מכיר והוא אמין (למרות שזה לוקח זמן).

אני לא יודע מה הרבה חברים פה דלוקים על SATBOY כאילו על ילד פלא...מדובר בחנות גרמנית (אם מישהו חשב שזה הולנדי אז הוא טועה) אשר מחיריה יקרים וכפי שאנחנו למדים, השירות לא קיים.

תודה לך SATIL ששיתפת אותנו בנסיון הרע שלצערי צברת וזאת כדי שיזהרו החברים שחושבים לקנות שם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

כמו שכתבתי בפורום השכן, גם לי היה ניסיון לא טוב עם SATBOY - הם אמנם שולחים מהר, אבל אם אתה רוצה להחזיר - הם "נעלמים". לא היה להם נוח לקבל את המוצר חזרה אז הם פשוט לא ענו על המיילים.

גם לגבי DREAM - מספר אי-מיילים שכתבתי להם נותרו ללא מענה כלל. אולי הם לא יודעים אנגלית.

בקיצור - במקום שהישראלים יתחילו להיות דומים לאירופאים מבחינת השירות - האירופאים הפכו להיות דומים לישראלים. :lol:
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

satil,
מקווה שזה יסתדר ושתקבל את כספך בחזרה.

goesat,
זה לא קשור מה שכתבת...נכון שהיו שקנו ולא היו בעיות...אבל זה בגלל שהדרים שקיבלתם לא עשה בעיות...אז זה בכלל לא דומה למקרה של satil שקיבל מוצר דפוק,אני מקווה בשבילך ובשביל כל מי שקנה מ-satboy שהדרים שלהם לא יתקלקל ושלא יעברו את מה ש-satil עבר !
וגם בטוח שכל מי שיתקלקל לו הדרים יקבל את אותו יחס שקיבל satil, בקיצור הם לא נותנים תמיכה ומתנערים מאחריות !

sathack,
היו מקרים שהמשלוח של הדרים הגיע רק אחרי יותר מחודש ! אז הם לא תמיד שולחים מהר כמו שציינת.

FDL230,
לא כ"כ מדוייק מה שכתבת ! יש לנו נסיון אישי עם הספונסרים של הפורום ועם מקרה דומה מהעבר הם החליפו את הדרים בלי בעיות(תשאל את humax חבר פורום)

בקיצור...לא יודע למה החבר'ה הישראלים בחרו דווקא את satboy כחנות האינטרנט שלהם...אולי בגלל שחושבים שמדובר בחנות מהולנד(למרות שמדובר בפרחח גרמני)...לא יודע...בטוח לא בגלל השירות המזהיר שלהם...אני מאמין שזה יותר קשור לאיפקט העדר שכולנו סובלים ממנו :)
לא מדובר בחנות ידועה...היא חנות די זניחה וכמעט ולא מזכירים אותה בפורומים הגדולים והידועים...

בכל מקרה אני מציע לחברים להתחיל להיזהר מהיום והלאה אחרי שגילינו מה שאנחנו יודעים היום על satboy.
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

למה SATBOY? בגלל שהם זולים יותר כמה יורו, ההבדל בין הדרימון 7020 של הספונסר שלנו לשלהם הוא 7 יורו, ופעם הדרימון היה עולה שם 142 ועכשיו הם מוכרים ב152....אנחנו ב175, ויש באינטרנט ב165, ודרך EBAY ב150....כמובן הכל ללא משלוח שיעלה בערך 30 יורו נוספים
זה כמו בZAP, בשביל כמה שקלים תמיד נעדיף לקנות את הזול...ותחשבו שניה למה הפך שוק המחשבים, פעם הייתה הולך על חברה טובה, היום אתה הולך על חלקים ופחות על חברה/חנות. אלא אם כן אתה מכיר אישית את המקום....ולכן גם כאן אותה סיטואציה, אם הפורום השני נותן חסות לסאטבוי, הלקוחות חושבים שאין מה לדאוג ויקבלו את מלוא השירות...הבעיה הכי גדולה זה לשלוח חזרה!! אוי כמה שזה מדאיג שאף אחד לא יתייחס אלייך ומה יעלה בגורלו של המכשיר והכסף לאחר מכן...עכשיו אפשר לשים את סאטבוי תחת מיבחן אמיתי, ביינתים הוא פישל ובגדול עם השירות שתיאר לנו SATIL!!
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

סטיל אני משתתף ממש בצערך בקשר לדריים ומקווה שתקבל את כספך חזרה.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

ידידי היקר FDL230, אתה טועה לגבי המחירים!

המחירים שמופיעים ב SATBOY הם לפני מע"מ שלהם. המחירים בספונסרים שלנו כוללים מע"מ ויש צורך להוריד את המע"מ (כ 16%) כדי להשוות נכון.

לדוגמא דרים 7020 עולה אצל HM-SAT הספונסר 419 אירו. המחיר הזה כולל מע"מ.
אצל SATBOY ה "זול" המחיר כולל מע"מ הוא 478.98 אירו!!!

דרימון עולה אצל הספונסר 175 (העלו מחיר בגלל מחסור זמני). המחיר כולל מע"מ.
אצל SATBOY זה באמת זול... רק 179 אירו.

אז אני ממש לא מבין את החברים בארץ. אין שום הסבר חוץ מהסבר העדר.
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

זה חדש לי לא ידעתי,בסאטבוי יש מחיר לחברי אגודה כמו שאומרים, ויש מחיר לאנשים הרגילים, כנראה שהם התכוונו למע"מ שם... לדעתי צריך לציין את זה בפני החברים "יא" כי ראיתה מה גורם העניין הזה של המחירים.
לעלות את זה לדביק או משהו...כי נראה לי שלא כולם ידעו את מה שאמרת
תמונה
תמונה
1.20-7E-1W-7W
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

מי שלא יודע - שישאל.
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

הנה השוואה שערכתי בין הספונסרים שלנו מול satboy במיוחד לאלה שלא יודעים ומתביישים לשאול :) -

http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=8083
Satil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Satil »

חברים המשלוח יצא לSATBOY ןאני ממתיון ליום שני לראות מה יתפתח...
היום הוזמן מכשיר חדש מSATPLACE הספונסר של האתר.
יחס מעולה טלפונית ובכתב!!!
המחיר כ 30EUR פחות מSATBOY!!!!!!!
הם הבטיחו לבדוק את המכשיר היטב לפני המשלוח ולשלוח את המוצר בתוך יום יומיים (בגלל ששילמתי בכ"א)
עדכונים בהמשך [חרבות]
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אכן הם אנשים מאד סמפטיים וגם המשלוח אצלם זול יותר.
סמל אישי של משתמש
sateyes
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sateyes »

אני מאחל לך שתגיע למי מנוחות כמה שיותר מהר.

איזה סיפור מתורף.

שיהיה לך שבת שלום,

בהצלחה

|hello|  |hello|  |hello|
אל תיקח את החיים ברצינות, ממילא לא תצא מהם חי
שלח תגובה