שוב, תודה רבה לכל המברכים, זה היה המפגש הגדול ביותר שהיה לנו עד כה. 65 משתתפים, האולם היה כמעט מלא. הנושאים היו מגוונים ומענינים. המקום (בעיני) היה מוצלח וקיבלנו שירות טוב.
אני רוצה להודות מקרב לב לכל מי שהשתתף איתי בארגון הכנס: איציק על התקנת הצלחת וההרצאה היפה שנתת, יניב על הציוד הרב שהבאת והמצגת המענינית שנתת, שביט על שתי מצגות שכרגיל הוגשו בצורה מקצועית, אלון על הסרטון של גילת, עופר על הרצאת ה HDTV ואני מקווה שלא שכחתי עוד מישהו...
אה כן, תודות מקרב לב למורן sateyes על שהיפלתי עליו את תפקיד הגזבר באופן בלתי צפוי, הוא קיבל וביצע את התפקיד למופת - תודה רבה.
ועוד דבר - שכחתי שוב להודות לכל המשתתפים על שטרחתם ובאתם מכל קצוות הארץ וזכינו לראותכם באופן בלתי אמצעי.
היה ערב מחכים ומהנה מאוד, בחירת המקום היתה מוצלחת ביותר והרמה היתה גבוהה.
תודה רבה לכל אלו שעמדו מאחורי הארגון והמרצים, יישר כח ובתקווה לעוד מפגשים בעתיד.
עכשיו, בדיעבד....אני מצטער על שלא באתי.....אבל אם כבר החסרתי את המפגש - לפחות אספר לכם על מקום בשם "פוסיקט" במתחם הנמל בצפון ת"א....רמה כזו של כוסיות אנחנו לא רואים אפילו במיטב המיטב של סרטי הערוצים ה"הם"...איזו רמה של מקום...איזה יפהיפיות אמיתיות...איזה מופעים....עכשיו אני בדילמה מה היה יכול לגבור על מה....65 חולי-צלחות ולויינים, או 30 מנושים שלא מהעולם הזה.....מצטער, חברה....הפסדתם!!! אבל בכבוד.... ולא לשכוח עוד משהו....מי יזם את המפגש הזה...כן?
ישראל (י.א) , בא נתמקד בעיקר.
גודל הסנדוויץ לא קובע את הצלחת הערב.
הצלחת הערב היא בזכות כולנו אלה שבאו וטרחו להגיע, וכמובן לצוות המארגן בראשותך.
הכיבוד בכלל היה יוצא מן הכלל, ומתאים למפגשים מהסוג הללו.