קליטת ערוץ 10 וחוק קליטת ערוצים
-
sat
- תותח על

שלום !
1 .האם ערוץ 10 נקלט כבר באמצעות אנטנה (לא צלחת לווין ) ? אם כן , מהו התדר (UHF או VHF )?
אני שואל את זה בשביל חבר .
2. אני גר בבניין עם 8 דיירים , הייתה לנו בעבר אנטנה רגילה על הגג , האנטנה היתה בסביבות 20 שנה , האנטנה התקלקלה הורדנו וזרקנו אותה . כרגע אין כלום על הגג מלבד הצלחת של yes .
השאלה שלי , האם יש חוק שאומר שהעירייה או גוף אחר חייבת להתקין על הגג צלחת לווין על מנת שנוכל לקלוט את הערוצים ?
אני מדגיש בכוונה צלחת לווין כי רציתי לדעת האם העירייה יכולה להתקין במקום אנטנה רגילה להתקין צלחת לווין לעמוס ?
תודה !
1 .האם ערוץ 10 נקלט כבר באמצעות אנטנה (לא צלחת לווין ) ? אם כן , מהו התדר (UHF או VHF )?
אני שואל את זה בשביל חבר .
2. אני גר בבניין עם 8 דיירים , הייתה לנו בעבר אנטנה רגילה על הגג , האנטנה היתה בסביבות 20 שנה , האנטנה התקלקלה הורדנו וזרקנו אותה . כרגע אין כלום על הגג מלבד הצלחת של yes .
השאלה שלי , האם יש חוק שאומר שהעירייה או גוף אחר חייבת להתקין על הגג צלחת לווין על מנת שנוכל לקלוט את הערוצים ?
אני מדגיש בכוונה צלחת לווין כי רציתי לדעת האם העירייה יכולה להתקין במקום אנטנה רגילה להתקין צלחת לווין לעמוס ?
תודה !
- שלמה רוזן
- תותח על

החוק אומר שאם אתה רוצה לצפות בשידורי טלויזיה בכל פורמט שהוא אתה צריך לשלם עבור זה. העיריה לא חייבת לך כלום, אם רצונך בצלחת לוויין עליך לרכוש אותה מכספך ולדאוג להתקין אותה. ואם בנוסף תרצה גם לצפות ב
שידורים תאלץ לרכוש (מכספך) גם ממיר. האפשרויות השניה והשלישית והפחות טובות הן להרשם לכבלים או ליס
את ערוץ 10 עדיין לא ניתן לראות בעזרת אנטנה רגילה, והצלחת של יס מכוונת לעמוס,אז אם תרצה לצפות בערוצים 2 ו- 10 תוכל לרכוש ממיר כלשהו ולהתחבר לצלחת של יס.שזה כמובן לא חוקי..
שידורים תאלץ לרכוש (מכספך) גם ממיר. האפשרויות השניה והשלישית והפחות טובות הן להרשם לכבלים או ליס
את ערוץ 10 עדיין לא ניתן לראות בעזרת אנטנה רגילה, והצלחת של יס מכוונת לעמוס,אז אם תרצה לצפות בערוצים 2 ו- 10 תוכל לרכוש ממיר כלשהו ולהתחבר לצלחת של יס.שזה כמובן לא חוקי..
who dares wins
-
sat
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- EB1000
- אחלה חבר

זה בהחלט כן חוקי להשתמש בצלחת של יס ! אני לא מזמן התנתקתי מ יס ושאלתי אותם אם מותר לי להשתמש בצלחת לקליטה של ערוץ 2 ו 10 עי ממיר שלי. הם אמרו לי שזה חוקי כל עוד לא מבוצע כל שינוי בתשתית שלהם (אין כל בעיה לחבר ממיר FTA זול לשקע של יס בבית וצפות בערוצים 2 ו 10 אין צורך בשום כוון של הצלחת!שלמה רוזן @ 11/5/2005, 22:11 כתב: אם תרצה לצפות בערוצים 2 ו- 10 תוכל לרכוש ממיר כלשהו ולהתחבר לצלחת של יס.שזה כמובן לא חוקי..
אם בבינין המשותף קיית תשתית של הכבלים, זו גם חובת הכבליםלספק את כל הערוצים הישראלים שמשודרים ללא תשלום. הכבלים עושים זאת עי שימוש מפילטר (ערוצים 10 2 ו 1 בכבלים האנלוגים משודרים באותו טווח תדר. הכבלים משתמשים ב BAND PASS למטרה זו.
דרך אגב, הקליטה של ערוצים 2 ו10 ב FTA הרבה יותר איכותית מזאת של הכבלים או יס בגלל שאין כל זכר לתופעות כווץ.
The more I see People the more like Pigs..
- Zacky
-
sat
- תותח על

אני בעיקרון מחובר ומעוניין להתנתק מהוט .
אני שאלתי את יס בקשר לזה שבמקום שאתקין צלחת פרטית אשתמש בשלהם
עם ממיר שלי ומה שהנציגת מכירות אמרה לי זה שגם לדוגמא הייתי מחובר אצל יס במשך שנה
ולאחר שנה התנתקתי מהם אי אפשר להשתמש בצלחת שלהם לקלוט את עמוס(ערוץ 2 ,10) זה לא חוקי ולא רק
זה הכי חשוב היא אמרה שמתי שטכנאי של יס מגיע לנתק ולקחת את הממיר של יס הוא גם מנתק
את השקע של יס בבית מהקופסה שמתחת לבנין בקיצר מנתק את השקע מהצלחת !
אז אתה רוצה להגיד לי שלך אמרו שזה חוקי ואפשר להשתמש בצלחת של יס על מנת לקלוט את השידורים של ערוץ 10 ו 2 עם ממיר דיגיטלי משלך ?
אההה אולי אתה גר בבית פרטי ? (ללא שכנים ), בבית פרטי זה אולי סיפור אחר במקרה זה הצלחת היא רק שלך אין לך שכנים , אני גר בבית משותף שיש שכנים .
- Zacky
כהכבלים יבואו לנתק,תבקש מהם יפה שישאירו לך את האנלוגי ואז אם תהיה מספיק נחמד אליהם אולי ישאירו לך החיבור האנלוגי ותוכל לצפות בכ-50 ערוצים כולל ערוץ 10,2 ו-1
אני מכיר כמה חברים שהטכנאי HOT השאיר אותם מחוברים אחרי שהוא לקח את המקלט הדיגיטלי
אם לא יסכים תמיד אפשר לחבר לבד אבל זה כמובן לא חוקי ואני לא ממליץ לך לעשות זאת...
אני מכיר כמה חברים שהטכנאי HOT השאיר אותם מחוברים אחרי שהוא לקח את המקלט הדיגיטלי
אם לא יסכים תמיד אפשר לחבר לבד אבל זה כמובן לא חוקי ואני לא ממליץ לך לעשות זאת...
-
sat
- תותח על

-
sat
- תותח על

-
andypok
- חבר פורום