אחד הפצ'ים האחרונים הוסיף אפשרות להוציא אות YUV [אחת האפשרויות בתפריט AV OUTPUT -מתקבל מסך שחור בחיבור רגיל]
האם מישהו יודע איך משיגים\מכינים כבל כזה? scart TO Component
אות Component דרך הScart ב5400
- שלמה רוזן
- תותח על

אם הכוונה שלך לכבל שבתמונה אז ניתן להשיג בכל חנות צילום,אביזרי אלקטרוניקה,אודיו וכ"ו.
עדיף לקנות מוכן מאשר להסתבך עם הכנה של הכבל, אבל אם בכל זאת תתעקש להכין תגיד ואני יתן הסבר על אופן ההכנה
עדיף לקנות מוכן מאשר להסתבך עם הכנה של הכבל, אבל אם בכל זאת תתעקש להכין תגיד ואני יתן הסבר על אופן ההכנה
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
We could change the world if god would give us the source code
-
uz
- מתקין

נדמה לי שזה הכבל
עבור אות YUV אמורים להיות מחברי RCA בצבעים ירוק כחול ואדום ועוד שנים עבור אודיו R L
לא ברור לי מה הכבל השישי שנראה בתמונה.
ב"אדר סוכנויות" חנות שאמורה להתמחות לא יודעים על כבל כזה ואף טוענים שנדרש ממיר מיוחד [750 ש"ח]
בניגוד למה שקראתי בפורומים מחו"ל.
אשמח לדעת:
אם לדעתך מצב YUV ביומקס אכן יוציא אות קומפוננט מוכן דרך הSCART
היכן ניתן להשיג כבל כזה [כתובת אם ידועה]
אשמח מאד למידע [דיאגרמה או תכנית- עדיין לא הצלחתי להשיג ברשת] אין לחווט ולהכין כבל כזה. השיפור שאמור להתקבל על הטושיבה LCD "37 אמור להיות שווה את המאמץ.
תודה מראש על כל תשובה.
עבור אות YUV אמורים להיות מחברי RCA בצבעים ירוק כחול ואדום ועוד שנים עבור אודיו R L
לא ברור לי מה הכבל השישי שנראה בתמונה.
ב"אדר סוכנויות" חנות שאמורה להתמחות לא יודעים על כבל כזה ואף טוענים שנדרש ממיר מיוחד [750 ש"ח]
בניגוד למה שקראתי בפורומים מחו"ל.
אשמח לדעת:
אם לדעתך מצב YUV ביומקס אכן יוציא אות קומפוננט מוכן דרך הSCART
היכן ניתן להשיג כבל כזה [כתובת אם ידועה]
אשמח מאד למידע [דיאגרמה או תכנית- עדיין לא הצלחתי להשיג ברשת] אין לחווט ולהכין כבל כזה. השיפור שאמור להתקבל על הטושיבה LCD "37 אמור להיות שווה את המאמץ.
תודה מראש על כל תשובה.