היכונו!!!
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
שלום לכל החברים,
לאחר מחשבות והתלבטויות, החלטנו על פתיחה לתקופת ניסיון של מדור חדש, מדור לכתיבה בנושאים של אקטואליה.
המדור מיועד לידיעות אקטואליות ותגובות להן ללא חשיבות של צד פוליטי של המפה או דעות כאלו ואחרות שלכם.
הצנזורה היחידה שתוטל על מדור זה היא על כתיבה מעליבה ופוגעת בחבר אחר בפורום וניבולי פה.
אנחנו נשתדל לתת יד חופשית ככל האפשר וכל מי שחפץ לכתוב או להגיב שיעשה כרצונו.
אנחנו בטוחים שכאנשים בוגרים אתם תשמרו על כבוד הדדי והמדור לא יהפוך לשדה קרב.
המדור יפתח לתקופה של חודש ובעוד חודש (אם לא יהיו בעיות חמורות עד אז) נעשה הערכה מחודשת ונחליט אם המדור ישאר או יסגר.
שימו לב - המדור מיועד לכם, ניתן לכתוב על כל נושא מהחיים, לכתוב על דברים שאהבתם, ששנעתם, שהרגיזו אתכם, על דברים שהעציבו או שימחו - בקיצור, כל מה שרוצים ויהיה בו עניין ציבורי.
שיהיה בהצלחה,
ישראל
לאחר מחשבות והתלבטויות, החלטנו על פתיחה לתקופת ניסיון של מדור חדש, מדור לכתיבה בנושאים של אקטואליה.
המדור מיועד לידיעות אקטואליות ותגובות להן ללא חשיבות של צד פוליטי של המפה או דעות כאלו ואחרות שלכם.
הצנזורה היחידה שתוטל על מדור זה היא על כתיבה מעליבה ופוגעת בחבר אחר בפורום וניבולי פה.
אנחנו נשתדל לתת יד חופשית ככל האפשר וכל מי שחפץ לכתוב או להגיב שיעשה כרצונו.
אנחנו בטוחים שכאנשים בוגרים אתם תשמרו על כבוד הדדי והמדור לא יהפוך לשדה קרב.
המדור יפתח לתקופה של חודש ובעוד חודש (אם לא יהיו בעיות חמורות עד אז) נעשה הערכה מחודשת ונחליט אם המדור ישאר או יסגר.
שימו לב - המדור מיועד לכם, ניתן לכתוב על כל נושא מהחיים, לכתוב על דברים שאהבתם, ששנעתם, שהרגיזו אתכם, על דברים שהעציבו או שימחו - בקיצור, כל מה שרוצים ויהיה בו עניין ציבורי.
שיהיה בהצלחה,
ישראל
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- צבי4
- חבר ותיק

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- פרופלור
- תותח על

אני מסכים עם שחר ושאר החבריה שהמדור המוצע הוא מיותר ואפילו מזיק ומה אם חבריה מהשב"כ ביקשו ממנהל הפורים להריץ את הנושא, מה עם זה? עכשיו ברצינות. אנחנו כיום נהנים מהמצב שבעצם אף אחד לא בדיוק יודע (גם אם לפעמים אפשר לנחש) מה הדיעות של כל אחד וזה מצוין !!! יש לנו תחביב משותף זה טלוויזיה בלווין ובואו נשאר מאוחדים בתחביב הזה בלי קשר לשוני בנינו ויש שוני. אז למה שמישהו יתרגז עליי בגלל שאני "דתי מתנחל" ולא ירצה להשיב לי על השאלה בפורום או ההיפך? למה לערב את זה בכלל? הראיון הוא לא מוצלח וזאת בלשום המעטה. לקבור את הרעיון מיד ולא להזכיר אותו יותר! יש מספיק מקומות ברשת בהם יש פוליטיקה ואקטואליה לא כאן המקום!!! בואו יותר טוב נפתח את מדור הספורט הגוסס. שלכם, פרופלור. אגב, למתי בסוף נקבע המפגש?
- פרופלור
- תותח על

אני הייתי מעונין במדור כזה
אתה וזאכי גם הייתם בדיעה כזאת כרנגד פתיחת מדור זה.
אני נאלץ להסכים איתכם....
אתה וזאכי גם הייתם בדיעה כזאת כרנגד פתיחת מדור זה.
אני נאלץ להסכים איתכם....
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- פרופלור
- תותח על

י א יקירי הפעם עליי להתנצל אם פגעתי בך
למרות שלא הבנתי במה פגעתי. אתה כותב "פרופלור - הביקורת שלך קצת ירדה לרמה האישית וזה היה מיותר", עברתי שוב על התגובה שלי ולא מצאתי כלום אבל אין זה משנה, אני מתנצל. אין כל בעיה בכך שהראיון בכלל הועלה מגיע כל הכבוד
לך ושאר מנהלי הפורום על היוזמות ובכלל הזמן שאתם משקיעים בפורום ובכך תורמים לכלל הגולשים
. שבת שלום
.