dreambox-7020
-
haim550
- חבר פורום

שלום לגבי הדרימבוקס-7020-אמר לי מתקין ערבי
שאפשר לראות איתו מספר ערוצים של "יס" בגלל שיש לו
"coder"כלומר מעין מפענח קודים פנימי האם זה נכון ומה מחירו
בנוסף איזה תכונות יש לו לעומת דרים-500
והאם הוא קולט יותר ערוצים בגלל הרגישות שלו לעומת ממיר מגנום
חוץ משיתופי איזה יתרונות יש לו על הממירים הדיגטליים הרגילים
תודה-פסח-שמח
שאפשר לראות איתו מספר ערוצים של "יס" בגלל שיש לו
"coder"כלומר מעין מפענח קודים פנימי האם זה נכון ומה מחירו
בנוסף איזה תכונות יש לו לעומת דרים-500
והאם הוא קולט יותר ערוצים בגלל הרגישות שלו לעומת ממיר מגנום
חוץ משיתופי איזה יתרונות יש לו על הממירים הדיגטליים הרגילים
תודה-פסח-שמח
- Zacky
הוא לא פותח ערוצים של "יס" זה סתם בולשיט !!!
היתרון היחיד שיש לו על ה-500 זה שיש לו יותר זיכרון ואפשר להתקין עליו יותר תוכנות ואמולאטורים...אבל לא צריכים יותר מתוכנה אחד ומקסימום 2 אימולאטורים לכן גם היתרון הזה הוא לא כ"כ יתרון.
אני הייתי הולך רק על הדרים 500.
היתרון הגדול של הדרימים זה האפשרות לפרוץ ערוצים בקלות רבה,כלומר הוא מתעדכן לבד מהאינטנרט ופורץ ערוצים וכמובן...המעבר בין הערוצים הוא מדהים.
היתרון היחיד שיש לו על ה-500 זה שיש לו יותר זיכרון ואפשר להתקין עליו יותר תוכנות ואמולאטורים...אבל לא צריכים יותר מתוכנה אחד ומקסימום 2 אימולאטורים לכן גם היתרון הזה הוא לא כ"כ יתרון.
אני הייתי הולך רק על הדרים 500.
היתרון הגדול של הדרימים זה האפשרות לפרוץ ערוצים בקלות רבה,כלומר הוא מתעדכן לבד מהאינטנרט ופורץ ערוצים וכמובן...המעבר בין הערוצים הוא מדהים.
-
haim550
- חבר פורום

- EB1000
- אחלה חבר

1 למה שמישהו ירצה לפרוץ ל יס? אם אתה כבר קולט ערוצי לוין עי שיטוף, יש לך מספיק תכנים של סדרות וסרטים הרבה יותר טובים ממה שיס מציעים.
איכות השידור של יס היא מתחת לכל ביקורת. הם דוחסים יותר מידי ערוצים על פס מוגבל והתוצאה ממש מחרידה. יש תופעות של BLOCK NOISE מעצבנות זו הסיבה שאני התנתקתי מהם... ועכשיו תקוע ללא תלויזיה כי ה DREAMBOX עדיין לא הגיע לארץ.. (רמז יא, רמז
)
2. יס משתמשים בשיטת קידוד מאד מתקדמת שנקראת VIDEOGUARD. השיטה הזו לא רק מוצפנט בהצפנה חזקה. היא משתמשת הן בכרטיס חכם והן בממיר מיוחד (הממיר שמסופק עי יס). זה אומר שצריך התאמה בין הכרטיס לממיר. אם תכניס את הכרטיס של יס לממיר אחר זה לא יעבוד, כמו כן גם תוכנת אמולציה לא תעזור.
גם אם תשיג כרטיס וגם ממיר של יס, עדיין תצתרך שהמוקד של יס יפתח עבורך את הכרטיס והממיר...
השיטה שבה יס משתמשים היא אותה השיטה שרשת SKY משתמשת. עד כמה שידוע לי, אף אחד עדיין לא פרץ את SKY, אבל הכל אפשרי...
איכות השידור של יס היא מתחת לכל ביקורת. הם דוחסים יותר מידי ערוצים על פס מוגבל והתוצאה ממש מחרידה. יש תופעות של BLOCK NOISE מעצבנות זו הסיבה שאני התנתקתי מהם... ועכשיו תקוע ללא תלויזיה כי ה DREAMBOX עדיין לא הגיע לארץ.. (רמז יא, רמז
2. יס משתמשים בשיטת קידוד מאד מתקדמת שנקראת VIDEOGUARD. השיטה הזו לא רק מוצפנט בהצפנה חזקה. היא משתמשת הן בכרטיס חכם והן בממיר מיוחד (הממיר שמסופק עי יס). זה אומר שצריך התאמה בין הכרטיס לממיר. אם תכניס את הכרטיס של יס לממיר אחר זה לא יעבוד, כמו כן גם תוכנת אמולציה לא תעזור.
גם אם תשיג כרטיס וגם ממיר של יס, עדיין תצתרך שהמוקד של יס יפתח עבורך את הכרטיס והממיר...
השיטה שבה יס משתמשים היא אותה השיטה שרשת SKY משתמשת. עד כמה שידוע לי, אף אחד עדיין לא פרץ את SKY, אבל הכל אפשרי...
The more I see People the more like Pigs..
- איש המציאות
- אחלה חבר

- שלמה רוזן
- תותח על