הפרעות בגשם

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
EB1000
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי EB1000 »

בקרוב מתקינים אצלי 2 צלחות אחת 120 להוטבירד ו E7 ושניה 80 לניילסאט ו עמוס. אני הולך להשתמש ב DREAMBOX 500

המתקין הזכיר שבגשם יתכנו הפרעות והפסקות. רציתי לדעת באיזה הפרעות מדובר? האם זה אומר שלא אקלוט כלום עד שהגשם יפסק? האם כל הערוצים מושםעים מכך במידה שווה? האם יש לויון\ערוצים שבכלל לא היו מושפעים?

מניסיון שלי כמנוי ל YES, גם בגשם מאד חזק (אני גר בבאר שבע, כך שזה די נדיר) אין כמעט הפרעות רציניות. ישנם פריזים ריגעיים. נדיר מאד שהשידור הופסק לחלוטין. וגם אם זה קרה זה היה למספר דקות בלבד.

וזה מביא אותי לשאול, איך זה ש YES יותר מוגנים מהפרעות גשם?

אשמח אם תשתפו אותי מנסיונכם.

תודה מראש על העזרה.

אלי
The more I see People the more like Pigs..
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

הי אלי, אני מברך אותך על הצטרפותך אלינו. ראשית - טוב עשה המתקין שלך שהעלה את הנושא של הפרעות-גשם, כי הן קיימות בכל העולם.....אבל אתה לא צריך להקדיש לזה אפילו דקה מיותרת, כי הרי אינך גר באזור יערות הגשם בקו המשווה.... :D ועם הגשם ה"רב" שמציף את הדרום כל שנה.....עדיף שניבכה על יובש ולא על שיבושים דימיוניים בקליטה. "יס" ואתה סובלים מהתופעה בדיוק באותה העוצמה, והם בודאי שלא עשו דבר כדי להקטין את ההשפעה של הגשם....אל תאמין לשטויות שהם מזבלים ללקוחות שלהם ע"י הפריירים במוקד התמיכה שלהם. קנה לך את חלקך בשיתוף שלנו - ואני מבטיח לך את מקומך בגן-עדן....
100עכוז
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

תראה, ההפרעות הם בד"כ מהעננים השחורים הטעונים. ההפרעות מתבטעות כפי שציינת, כפריזים בתמונה ועד הפסקה של הקליטה לחלוטין במקרים הקשים ביותר. מדובר בדבר בלתי נמנע בלווינים חלשים או בצלחות בגודל גבולי.

המתקין ציין את העובדה הזו כדי שלא תבוא אליו בטענות במקרים האלו ובצדק.

שים לב שמאחר ואתה שם 2 LNB בצלחת ה 120, הרי הקליטה באחד מהם לא תיהיה אופטימלית (כלומר לא תנצל את כל קוטר הצלחת) ולכן היא גבולית וביום של עננים גשם כבד וברקים, תיהיה לך בעייה רגעית.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

לא אמורה להיות בעיה בקליטה בצלחת יס 80 סנטימטר אם הצלחת מכוונת במדויוק
ובמיקום טוב שמאפשר קליטה אופטימלית בצלחת 80 סנטימטר
יס מתקינים גם צלחות מטר בבתים פרטיים במקרה שהמיקום לא
מאפשר קליטה טובה בצלחת 80 סנטימטר
מנסיון גם הוטבירד עובד טוב בצלחת 80 סנטימטר הכל שאלה של
מיקום ההתקנה
שלח תגובה