הי
משהוא יודע אם אפשר להשתמש בשלט של SS2 בתוכנת SS2
על מנת להעביר ערוצים ?
תודה
אבי כהן
שמוש בשלט של SS2
-
avic
- חבר ותיק

- Akay666
- חבר פורום

שלום לך אחי היקר..
כן אפשר להשתמש בשלט של SS2 שכתוב מאחוריו TS35 בתוכנת ה PROGDVB וזה קל מאוד..
אני משתמש בו בתוכנה..
וזה ככה..
קודם כל אתה יכול לראות שאני מאוד חדש.
אז אני ינסה להשאיר תמונות .
אז קודם כל... אתה נכנס לתוכנה של השלט שנקראת winlirc שאמורה להיות אצלך ואם היא לא אצלך תוריד אותה ( עדיף שתהיה האורגנלית כי ממנה אני עבדתי )
ואז שאתה נכנס לתוכנה למטה ליד השעות מופיע לך העיגול או הסמל שלה זה שנהיה ירוק שאתה נוגע בכפתורים של השלט...
עכשיו במקרה והוא עובד ( עושה ירוק כל פעם שאתה לוחץ ) אז סבבה זה מאוד קל השאר..
אבל במקרה והוא לא עובד תנסה להכניס לו את הקובץ המקורי המתאים ( הייתי מצרף את הקובץ המתאים אבל אני לא יודע איך מצרפים יותר מקובץ.
אחרי שתסיים את זה וזה יעבוד אתה צריך להעתיק את הקובץ הזה WinLircClient.Module
אני צירפתי אותו תוריד אותו... אז את הקובץ הזה תעתיק בספריה הזאת..
C:\ProgDVB\Modules
עכשיו תיכנס לתונת ה PROGDVB למעלה איפה שכתוב FILE EDIT VIEW ןכך אלו... כתוב עוד SERVICE תלחץ על זה... ושם יופיע לך רשימה תלחץ על WinLirc client
ואז תרשום שם ככה...
HOST: 127.0.0.1
PORT: 8765
Delay after first: 1000 ms
Delay after next two events: 200 ms
ואחרי זה אתה עושה OK ונכנס לSETTING למעלה ליד HELP וב SETTING אתה נכנס ל CONTROLS ושם אתה עושה הגדרות של השלט איזה כפתור משנה תחנה והכל.. ( שים לב אם אתה רוצה OSD אתה משנה את זה ב SETTING - AUDIO AND VIDEO -DIRECTSHOW ואז שם אתה משנה את VIDEO RENDERER ל VMR תודה.. אתה יכול לשאול עוד דברים בנושא אשמח לעזור.
כן אפשר להשתמש בשלט של SS2 שכתוב מאחוריו TS35 בתוכנת ה PROGDVB וזה קל מאוד..
אני משתמש בו בתוכנה..
וזה ככה..
קודם כל אתה יכול לראות שאני מאוד חדש.
אז אני ינסה להשאיר תמונות .
אז קודם כל... אתה נכנס לתוכנה של השלט שנקראת winlirc שאמורה להיות אצלך ואם היא לא אצלך תוריד אותה ( עדיף שתהיה האורגנלית כי ממנה אני עבדתי )
ואז שאתה נכנס לתוכנה למטה ליד השעות מופיע לך העיגול או הסמל שלה זה שנהיה ירוק שאתה נוגע בכפתורים של השלט...
עכשיו במקרה והוא עובד ( עושה ירוק כל פעם שאתה לוחץ ) אז סבבה זה מאוד קל השאר..
אבל במקרה והוא לא עובד תנסה להכניס לו את הקובץ המקורי המתאים ( הייתי מצרף את הקובץ המתאים אבל אני לא יודע איך מצרפים יותר מקובץ.
אחרי שתסיים את זה וזה יעבוד אתה צריך להעתיק את הקובץ הזה WinLircClient.Module
אני צירפתי אותו תוריד אותו... אז את הקובץ הזה תעתיק בספריה הזאת..
C:\ProgDVB\Modules
עכשיו תיכנס לתונת ה PROGDVB למעלה איפה שכתוב FILE EDIT VIEW ןכך אלו... כתוב עוד SERVICE תלחץ על זה... ושם יופיע לך רשימה תלחץ על WinLirc client
ואז תרשום שם ככה...
HOST: 127.0.0.1
PORT: 8765
Delay after first: 1000 ms
Delay after next two events: 200 ms
ואחרי זה אתה עושה OK ונכנס לSETTING למעלה ליד HELP וב SETTING אתה נכנס ל CONTROLS ושם אתה עושה הגדרות של השלט איזה כפתור משנה תחנה והכל.. ( שים לב אם אתה רוצה OSD אתה משנה את זה ב SETTING - AUDIO AND VIDEO -DIRECTSHOW ואז שם אתה משנה את VIDEO RENDERER ל VMR תודה.. אתה יכול לשאול עוד דברים בנושא אשמח לעזור.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
אתר עדכונים והורדות של כרטיסי לווין