תביעה יצוגית נגד רשות השידור או יס וחברות הכבלים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

תביעה יצוגית נגד רשות השידור או יס וחברות הכבלים

שליחה על ידי ariel »

רציתי לשתף אותכם וגם לשמוע את דעתכם בנושא. אנחנו כנראה המדינה האחרונה עלי אדמות שהולכת לשדר את הערוצים הממלכתים שלה באנאלוג ובאיכות מחפירה,

אני חושב שיש מקום למחשבה על הגשת תביעה יצוגת נגד רשות השידור או יס וחברות הכבלים על זה שאדם שלא מעונין בשרותיהם לא יכול להנות מהערוצים הממלכתיים, ראו דוגמא את החבילה מקבילה ליס ב 7e digiturk שם הערוצים הממלכתיים והמסחריים משודרים ללא הצפנה אין שום סיבה שגם בארצנו הקטנטונת והמשפועת בערוצי טלויזיה????? אזרח לא יהינה מהערוצים הנ"ל באיכות דיגיטלית

דעתכם חשובה לי

תודה

ושבת שלום אריאל
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אני איתך |כן|
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

אריאל במידה ורשות השידור תשדר את שידוריה בדיגיטל זה לא אומר שהשידור יהיה באמת באיכות

טובה, אז אל תצפה לטיב באיכות שידור.

למרות זאת אני מסכים איתך ומביע מחאה על שידור אנלוגי, אך ורק בגלל שהמקלט הלוויני שלי במחשב

הוא רק דיגטלי ולא אוכל ליצפות בערוץ 1 הממלכתי.

אתה לא יודע איזה מבעס לא ליראות את חיים יבין דרך כרטיס המחשב :mrgreen:
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

חשבתי שיותר מבעס שsexview לא נפתח לא????????. |biglaugh|
תמונה
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

אגלה לכם סוד קטן...אמש היה עימנו אורח לא מוכר, ואני לא מסגיר אותו כאן, העובד במשרד-התקשורת. ע"פ שיחה עימו, הנושא נמצא בבדיקות ולא ודאי שאכן השידורים יתקיימו באנלוג, לאורך-זמן. כל האופציות נבדקות ואני מניח (לא יודע למה...) שההיגיון יגבר סוף-סןף גם בארצנו...והמעוות יתוקן, או לא יתקיים כלל. |biglaugh|
100עכוז
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

אריאל :lol: :lol: |כן|

תפסיק לתת לי להסמיק :oops:

לפי הכרות שלי עם החברה כולל אתה מחכים לזה :wink:
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

דיש נכון שדברים קוראים בסבלנות ובהרבה , אבל למה שפה מיצרים את הפיתוחים בנושא שידור לוויני ,NDS ,TADIRAN SCOUPS, GILAT ועוד חברות רבות וטובות ממשיכם לשדר ציוד ובאיכות של לפני ימי הביניים ?

זו בושה וחרפה אבל זה מה יש, ועם אף אחד לא ירים את הכפפה ויזיז משהו בכיוון דברים לא יקרו, אני מאוד מאוד סבלני

אני רק מקווה שמשהו טוב יצא מזה
תמונה
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

מה עם העובדה שישראל המדינה המתפתחת היחידה ללא ערוצים לוויניים בחו"ל? וזה שדווקא ישראל צריכה את זה הכי הרבה מבחינת הסברה, עליה של עולים, קשר עם יהודים וישראלים בחו"ל (לא רק לבקש תרומות ועזרה), משיכת משקיעים, מאבק בהסברה הערבית (עשרות ערוצים חופשיים בערבית עם מיטב תכניות הספורט והקולנוע. הבדיחה הגדולה: לרשות הפלסתינית ולחיזבאללה ערוץ המשודר במספר רב של לווינים כולל חבילות לוויניות עם כיסוי כלל עולמי. וישראל???).

בדיחה נוספת היא שדווקא ישראל אחת המדינות במועדון החלל והלווינים... :(
שלח תגובה