הידרה ניסגר ?
- איש המציאות
- אחלה חבר

- Zacky
- איש המציאות
- אחלה חבר

- Zacky
- Zacky
80????? מה קרה ????? מה אתה נבהל ?????
תשמע ה - 500 זה כמו נמר מנייר שמת .
אל תתלהב ממנו כי רוב המפתחים באירופה כבר לא מתייחסים אליו בכלל וגם לא מתכוננים לפתח לו איזה שהוא פלאגין מזערי כל שהוא אז אני מציע לך לא לפול בפח . בקיצור אל תקנה אותו
עדיף שתקנה 7020 או 7000 כי לציוד הזה יהיה ויש תמיכה עדיין ובעתיד הרחוק
אגב קיבלתי כבר את ה -7020 שלי
תשמע ה - 500 זה כמו נמר מנייר שמת .
אל תתלהב ממנו כי רוב המפתחים באירופה כבר לא מתייחסים אליו בכלל וגם לא מתכוננים לפתח לו איזה שהוא פלאגין מזערי כל שהוא אז אני מציע לך לא לפול בפח . בקיצור אל תקנה אותו
עדיף שתקנה 7020 או 7000 כי לציוד הזה יהיה ויש תמיכה עדיין ובעתיד הרחוק
אגב קיבלתי כבר את ה -7020 שלי
- Zacky
- Zacky
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
דורון, תמיד הערכתי אותך כאדם שיודע מה שהוא מדבר... הפעם התברר שהערכתי אליך הייתה מופרזת.
כתבת רצף של קישקושים ושטויות שאפילו להגיב עליהם אין לי חשק.
כל שנותר לי הוא לומר לכל מי שקורא את השרשור הזה (כמו גם את הקודם בנושא) שיזהר מאד מלהסתמך על ההמלצות שלך כי הם חסרות שחר.
ובכל מקרה, לעצם השאלה על הידרה:
הידרה הייתה פיתוח מאד נחמד של אימג' עבור הקהל הנורמלי (לא ההאקרים) שרוצים לראות טלויזיה. הפיתוח הזה היה הכי טוב עד שבאו החברה שפיתחו את הג'מיני ועשו אימג שהידרה כבר לא יכלו להתמודד איתו ולדעתי זה שבר את רוחם. הם כבר התלבטו לפני כמה חודשים אם להפסיק את הפיתוח אבל המשיכו עוד קצת עד לנקודה הזו.
אני באופן אישי מודה לחבורת הידרה על השנה שהשתמשתי בהנאה בתוכנה שלהם ומקווה שאת היכולת שלהם נראה שוב באיזה צורה אחרת בעתיד.
אני נועל בזאת את השרשור.
כתבת רצף של קישקושים ושטויות שאפילו להגיב עליהם אין לי חשק.
כל שנותר לי הוא לומר לכל מי שקורא את השרשור הזה (כמו גם את הקודם בנושא) שיזהר מאד מלהסתמך על ההמלצות שלך כי הם חסרות שחר.
ובכל מקרה, לעצם השאלה על הידרה:
הידרה הייתה פיתוח מאד נחמד של אימג' עבור הקהל הנורמלי (לא ההאקרים) שרוצים לראות טלויזיה. הפיתוח הזה היה הכי טוב עד שבאו החברה שפיתחו את הג'מיני ועשו אימג שהידרה כבר לא יכלו להתמודד איתו ולדעתי זה שבר את רוחם. הם כבר התלבטו לפני כמה חודשים אם להפסיק את הפיתוח אבל המשיכו עוד קצת עד לנקודה הזו.
אני באופן אישי מודה לחבורת הידרה על השנה שהשתמשתי בהנאה בתוכנה שלהם ומקווה שאת היכולת שלהם נראה שוב באיזה צורה אחרת בעתיד.
אני נועל בזאת את השרשור.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..