ביקשתי מעלי שביט להכין קטע הרצאה על התפתחות אתר הלווינים שלו ואני מתנצל שמאחר וקצת נסחפנו בנושאים האחרים ומפאת קוצר הזמן לא נשאר זמן לנושא שלו.
אני מאד מקווה שתשמור על ההכנות שלך למפגש הבא.
בכול מקרה, אני רוצה לברך אותך על הצטרפותך לפורום זה ומצטרף להצעה של בלקאדר לשתפך בניהול (שיוריד ממני קצת עומס).
התנצלות לעלי שביט
-
- תותח על
-
- תותח על
אני חייב לומר גם משהו חיובי.
במידה ועלי שביט יחליט להשאיר את החופש וחסימת המפריעים כלומר שהכניסה לפורום היא רק דרך כתובת דואר אלקטרוני מדוייקת מספק האינטרנט של הגולש, כמו המצב עכשיו בפורום.כולל לדבר פה על צלחות לווין גדולות ולתת לירשום הרבה הודעות ששייכות ללוינים אשר לא פוגעות במישתתפי הפורום הזה אז
אני אהיה בין הראשונים שיסכימו שהוא יהיה המנהל הראשי של הפורום והאתר הזה.
בכל אופן גם שהוא גולש פה בתור מישתמש אני אכבד את כבודו כמו לכל מישתמש ואתייחס לשאלותיו כמו לכל מישתמש.
בכל אופן ברוך הבא עלי שביט,אני מקוה שתהנה פה לא פחות מהפורום שלך בתפוז.
במידה ועלי שביט יחליט להשאיר את החופש וחסימת המפריעים כלומר שהכניסה לפורום היא רק דרך כתובת דואר אלקטרוני מדוייקת מספק האינטרנט של הגולש, כמו המצב עכשיו בפורום.כולל לדבר פה על צלחות לווין גדולות ולתת לירשום הרבה הודעות ששייכות ללוינים אשר לא פוגעות במישתתפי הפורום הזה אז
אני אהיה בין הראשונים שיסכימו שהוא יהיה המנהל הראשי של הפורום והאתר הזה.
בכל אופן גם שהוא גולש פה בתור מישתמש אני אכבד את כבודו כמו לכל מישתמש ואתייחס לשאלותיו כמו לכל מישתמש.
בכל אופן ברוך הבא עלי שביט,אני מקוה שתהנה פה לא פחות מהפורום שלך בתפוז.