האם ניתן לנגן דיסק במחשב ולראות בדרים ?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

האם ניתן לנגן DVD לדוגמה במחשב, ולהעביר לדרים את הסטרים ? כך שניתן יהיה לראות בטלויזיה ?

כמדומני תוכנת VLC מיועדת לכך.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

הודעתך הועברה לכאן על ידי. נא להקפיד על כללי הפורום שכתובים כאן.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אבל למה ???
למה אתה רוצה לעשות דבר כזה ??? תחבר את המחשב לטלוויזיה ישירות ותצפה...למה לערב את הדרים ???

בכל מקרה...אני מאמין שאם תצליח להגדיר את כונן ה-DVD כתיקיית השיתוף של הדרים-בוקס ה-player שבדרים-בוקס יצליח "לראות" את קובץ הסרט ולנגן אותו.
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

זכי, יש לכך כמה סיבות :

1. למחשב שלי אין יציאה לטלויזיה.
2. אם מעבירים נתונים בעזרת כבל רשת, המחשב יכול להיות מרוחק מהטלויזיה. לא כך הדבר בחיבור ישיר לטלויזיה.
3. קיימת תוכנת VLC/VLS - כלומר video Lan Server/Client - בדרים שלי מותקן כבר הקליינט. היום אנסה להפעיל את הסרבר. ידוע לי שהדרים אינו מסוגל להראות Divx וכד' (כי אין לו תמיכה ב- MPEG4). לפי אחד הפורומים הגרמנים מתברר כי גם זה אמור להשתנות, אבל זה רק שמועות. אני מניח שכמה צרפתים יתרמו לעניין.
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

זכי,
אני חשבתי על זה גם
אם נגיד שמרתי במחשב סרט שהורדתי מהדרים
הוא מציג לי אותו בצורה מסודרת בחזרה בטלוויזיה בלי בעיה?
I am so stupid, I was a spy
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אליק - חיובי!
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

זה יהיה בר ביצוע ,רק בסרטים בעלי פורמט MPEG2 (SVCD .
לרוב הסרטים כיום הם מסוג DVD RIP ,ממשפחת ה-MPEG4 -AVI.

לא יותר פשוט לרכוש DIVX ב-350 ש"ח ?
Cessna 172-4XCGQ
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

יש פתרון חלקי -

"8.6 Playing DivX and other formats on the Dreambox

The Dreambox hardware is not capable of handling more complex streams than MPEG-2. However, it is possible to have your PC do an on-the-fly DivX to MPEG-2 conversion and stream this to the Dreambox. This requires a powerful PC, and the quality will be sub-par as DivX to MPEG-2 conversion always results in a visible loss of quality.

The first solution came fromthe Neutrino team, who did a great image, fully different from others. You can find a guide here that explain divx streaming and show you a bit of the Neutrino image.

Now, there is just a new solution, with a Mechatron plugin. This plugin also also streaming from VLC running on the PC, on the fly conversion to mpeg2, and video displayed on the dreambox. This allow divx playing on the dreambox.

I personnaly test it on Hydra Olympic 1.08 in FLASH and it works.
It does not work on Rucannon6, neither if youuse this image as base image and put Hydra on USB/HDD.

I think this plugin needs a 1.08 kernel. "

מתוך המדריך של Klona

הנה לינק -

http://www.dreambox.net.au/klona/v3.1/g ... wto.htm#86
סמל אישי של משתמש
goldi
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי goldi »

זה עובד בלי בעיות עם vlc

ולמי שלא ניסה אז אומר שגם XDiv או Divx יכולים לראות מה שצריך זה לכוון נכון את הדרים ואת התוכנה.

|לחיים|
בברכה

גולדי
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

אתה בטח לא חושב שתוכל לצאת בהצהרות כאלו בלי להסביר יותר ... :D
מה זה "לכוון" ? באילות תוכנות אתה משתמש ? אנא פרט .

ב- PC - VLS
בדרימון - VLC

איזה גרסאות ? מה הכיוונים ?
סמל אישי של משתמש
goldi
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי goldi »

מאחר ואני יושב רוב הזמן על מחשב שלא כוטב עברית יהיה כשה לי להסביר לך כאת הכול בפרוט.
את vlc עליך להתקין במחשב (אין לנגוע ב vls ) נועד לדבר אחר.
בלינק שכתב BlackAdder יש הסבר עם תמונות כך שזה די טוב אם לא תסתדר כתוב שוב. אנסה לכתוב לך כיצד לבצא זאת.
הגרסה הנוכחית של vlc היא 0.8.1 טובה מאוד.
|לחיים|
בברכה

גולדי
סמל אישי של משתמש
goldi
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי goldi »

טוב אני נימצא בעבודה וכאן יש לי תוכנה המתרגמת לכן התרגום הועתק ישר להודעתי.

8.6 משחקים {מנגנים} את || {?DIVX} ופורמטים אחרים על ה|| {?DREAMBOX}

הציוד של || ה{?DREAMBOX} לא מסוגל לטפל ביותר {עוד} נחלים מסובכים מאמפג 2. אף על פי כן, זה אפשרי להיות בעל הפי.סי שלך עושה בנסיעה || {?DIVX} לאמפג 2 הסבה וזורם זה ל|| {?DREAMBOX}. זה דורש פי.סי חזק, והאיכות תהיה מתחת לרמה {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} ש|| {?DIVX} לאמפג 2 הסבה תמיד יצא בהפסד {אבדן} נראה של איכות.

הפתרון הראשון בא צוות של ניטרינו של || {?FROMTHE}, שעשה דמות גדולה, לגמרי שונה מאחרים. אתה יכול למצוא מדריך כאן זה מסביר את || {?DIVX} זורם והצגה שאתה קצת של הדמות של הניטרינו.

עכשיו, יש פשוט פתרון חדש, עם פלאגין של || ה{?MECHATRON}. הפלאגין הזה גם גם זורם מ|| {?VLC} רץ על הפי.סי, בנסיעה הסבה ל|| {?MPEG2,} ווידאו הציג על ה|| {?DREAMBOX}. זה נותן ל|| {?DIVX} משחק {מנגן} על ה|| {?DREAMBOX}.

אני || {?PERSONNALY} בוחן {בודק} את זה {אותו} בהידרה אולימפי 1.08 בהברקה {ברק} וזה עובד.
זה לא עובד ב|| {?RUCANNON6,} לא {אף אחד} אם || {?YOUUSE} דמות הזאת {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שמבססת דמות ושמה הידרה על יו אס בי \ || {?HDD}.

אני חושב שהפלאגין הזה צריך 1.08 גרעין.

ראשון מתקין את || {?VLC} 0.71 מ|| {?VIDEOLAN.ORG}. התחיל {מניע} את זה {אותו}, " סביבות {הגדרות} ", " עדיפויות ", " קלט ", אז " נמל של שרת " ל8080.

אז יוצר || {?SHORCUT}, לחיצה בימני, " || {?PROPRERTIES} ". אתה פשוט צריך להוסיף אופציה שאומרת ל|| {?VLC} ששליטה {בקרה} אותי תעשה דרך איצ'.טי.טי.פי. אז פשוט מוסיף את || {?EXTAINTF=HTTP}.

אתה נעשה על הצד של פי.סי. אתה תצטרך להתחיל {להניע} את || {?VLC} משתמש בקיצור דרך הזה || {?EVERYTIME} אתה תרצה לזרום ל|| {?DREAMBOX}.

אז, אף.טי.פי שני הקבצים {תיקים} || {?VLC.SO} ו|| {?VLC.CFG} ל\ || {?VAR} \ || {?TUXBOX} \ פלאגין. אתה כרגע צריך ללחוץ את הכפתור של הפלאגין ( צהוב בדרך כלל ) ונבחר לקוח של || ה{?VIDEOLAN}. כל אתה עדיין צריך לעשות את זה {אותו} ללחוץ את הכפתור הכחול ובוחר את ההתחלה שלך || {?DIR} על הפי.סי, *F* דריב אין מקרה {מארז} {תיק} שלי. נא לראות שאתה צריך להשתמש ב" \ " ולא החלונות " \ " לשבילים. פרמטרים אחרים הם משתמטים אחדים, {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שהראו על המסך לוכדים.

חסוך {מציל}, וגלוש בדיסק שלך לאבי ( || {?DIVX}, || {?XVID} .. ) או קובץ {תיק} של אמפג.

עשה השוואה בין האנגלית לתרגום.

מכווה שזה יעזור לך.

|לחיים|
בברכה

גולדי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אוי - זה נורא!!
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

goldi

עדיף שתשים את ההסבר המקורי באנגלית :)
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אגב....

אפשר לנגן גם דיסק DVD מהדרימון !!!

יש אימאג' בשם neutrino שתומך בזה ויש שם תפריט במיוחד לזה,כלומר לניגון סרט DVD במחשב ולצפייה דרך הדרימון וגם לניגון קבצי DIVX מהמחשב לדרימון.

האימאג' הנ"ל אגב נראה לי אחלה אימאג' קצת יותר מסובך ושונה מהאימאג'ים היותר מוכרים לנו כמו ג'ימיני והידרה אבל עושה רושם שאם משתלטים עליו הוא יותר טוב מכולם.
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

ומהיכן מורידים את אותו ניוטרינו מהולל ?
הב לנו קיצור דרך ונדעה אותו !
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

נא לשים לב לוודא שזה מתאים לדגם הדרים שלכם.
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

את הניוטרינו המהולל אפשר להוריד מהאתר המהולל הזה -
http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/hmportal.php

רק לשים לב שאתם מורידים את הגירסא המתאימה לדרים שלכם !!!
שלח תגובה