הגדרות Diseq, ב ProgDVB
shahar
נתתי לך את התשובה הנכונה שניסתי בכל המצבים מהכרטיס לדייסק
ואתה ממשיך להיתווכח איתי ועם אחרים בפורומים זרים שלא מבינים עיניין ואף פעם לא עלו לגג
לעשות ניסיונות ועוד..כל מה שהם יודעים זה לשבת על המחשב ותת לך רעיונות ליזרוק כסף או לא יודע מה...
הכרטיס הלוויני תומך בדייסק דגם 1.0 נקודה
אתה יכול לישאול אפילו את הטכנאי אריאל.
נתתי לך את התשובה הנכונה שניסתי בכל המצבים מהכרטיס לדייסק
ואתה ממשיך להיתווכח איתי ועם אחרים בפורומים זרים שלא מבינים עיניין ואף פעם לא עלו לגג
לעשות ניסיונות ועוד..כל מה שהם יודעים זה לשבת על המחשב ותת לך רעיונות ליזרוק כסף או לא יודע מה...
הכרטיס הלוויני תומך בדייסק דגם 1.0 נקודה
אתה יכול לישאול אפילו את הטכנאי אריאל.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
אני מתווכח?
למה אתה מתכוון ידידי (נראה לי שאתה כועס עלי), אני בסך הכל בבעיה ומנסה שיעזרו לי בפורום הזה או בכל מקום אחר!!!
זאת לטובתי ולטובת כל הקהילה שלנו!
ישנה בעייה עם ה SS2 ואנשים צרכים לדעת את זה
אני מקבל את מה שאתה אומר וכשתהיה הפוגה בגשמים אעלה על הגג ואבדוק לאיזה דייסק אני מחובר. יהיה נחמד מצידך לעשות פה איזה סקירה קטנה על דייסקים חברות דגמים ובמה כל אחד תומך נראה אותך מרים את הכפפה (במקום לבלוש אחרי פעילותי במקומות אחרים)
שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום ובמיוחד לדייסק שלי שעומד לקבל מכה מפטיש 5 קילו
למה אתה מתכוון ידידי (נראה לי שאתה כועס עלי), אני בסך הכל בבעיה ומנסה שיעזרו לי בפורום הזה או בכל מקום אחר!!!
זאת לטובתי ולטובת כל הקהילה שלנו!
ישנה בעייה עם ה SS2 ואנשים צרכים לדעת את זה
אני מקבל את מה שאתה אומר וכשתהיה הפוגה בגשמים אעלה על הגג ואבדוק לאיזה דייסק אני מחובר. יהיה נחמד מצידך לעשות פה איזה סקירה קטנה על דייסקים חברות דגמים ובמה כל אחד תומך נראה אותך מרים את הכפפה (במקום לבלוש אחרי פעילותי במקומות אחרים)
שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום ובמיוחד לדייסק שלי שעומד לקבל מכה מפטיש 5 קילו
If we go back far enough we're all related
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
schachar אני לא עוקב אחרי הפעילות שלך בפורומים האחרים
ולא אכפט לי אם תנהל או תיכתוב בפורומים אנטי שמיים זרים.
לא זאת הייתה מטרת תגובתי.
תגובתי הייתה בכעס ובצדק שאנשים מזבלים לך את השכל בדברים ובמושגים שאין להם מושג ולא מבינים.
והעיקר מציעים לך הצעות שווא.
אם לא הייתי מנסה ועולה על הבעיה -לא הייתי מיתיחס לכל השירשור הזה מלתחילה.
רק שתדע ותיזהר כי ישנם גם דייסקים שמיתחממים דרך החיבור לכרטיס הלוויני שיכולים לישרוף לא רק את הדייסק אלא גם את הכרטיס הלוויני ואולי גם את המחשב.
אתה לא מאמין -תישאל את ארז אח של משה גמ.
ולא אכפט לי אם תנהל או תיכתוב בפורומים אנטי שמיים זרים.
לא זאת הייתה מטרת תגובתי.
תגובתי הייתה בכעס ובצדק שאנשים מזבלים לך את השכל בדברים ובמושגים שאין להם מושג ולא מבינים.
והעיקר מציעים לך הצעות שווא.
אם לא הייתי מנסה ועולה על הבעיה -לא הייתי מיתיחס לכל השירשור הזה מלתחילה.
רק שתדע ותיזהר כי ישנם גם דייסקים שמיתחממים דרך החיבור לכרטיס הלוויני שיכולים לישרוף לא רק את הדייסק אלא גם את הכרטיס הלוויני ואולי גם את המחשב.
אתה לא מאמין -תישאל את ארז אח של משה גמ.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe