הסיפור המזעזע על האקוסטאר שטבע בירקון (כמעט)

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

הסיפור המזעזע על האקוסטאר שטבע בירקון (כמעט)

שליחה על ידי max2003 »

יש לי יחסי אהבה שינאה עם האקוסטאר שלי. הוא קולט מצוין, הרבה יותר טוב מהנוקיה האהוב עלי, אבל הוא כל כך לא ידידותי שבלילה אני חולם שאני מטביע אותו בירקון.

הדבר הכי מטומטם באקוסטאר זה שהוא בא עם תדרים מתוכנתים מראש לכל לווין. כמובן שהדברים המענינים באמת נמצאים בתדרים אחרים. כשיש תדר כזה האקוסטאר לא יעלה אותו אלא אם כן אטען אותו ידנית בצורה הכי עקומה ומסורבלת בעולם. תדר אחד. ועוד אחד. ועוד אחד.

מידי פעם חברת אקוסטאר היקרה משדרגת את הגרסה שלה ובהזדמנות זו מעדכנת את מאגר התדרים. נעזרתי באפשרות הזאת. גיליתי שהעדכון חלקי בלבד. הם לא טורחים לעדכן לווינים של מדינות מפגרות, כמו עמוס או טורקסאט, למשל ופידים זה דבר שהם לא מכירים בו בכלל.

החלטתי לנסות להיעזר במאגר של satcodx. נכון, lyngsat הרבה יותר טוב ונוח, אבל satcodx פיתחו איזו תוכנה שבאמצעותה תוכל לעדכן את המקלט שלך.

הבעיה היא שsatcodx רוצים שתקנה את העיתון שלהם, telesatellite, שם תקבל קוד שיאפשר לך להפעיל את תוכנת העדכון למשך חודשיים. לא קנית? אין שום בעיה, רק תוקעים אותך עם טבלה מעודכנת לקיץ מלפני חצי שנה.

ניסיתי למצוא איזה settings מוכן באינטרנט לאקוסטאר. הבעיה היא שיש מעט כאלה ואלה שיש נטענו באירופה, חסר להם לווינים שאנחנו קולטים והם לא, וחסר להם תדרים שאנחנו קולטים והם לא (ולהיפך).

אז מה עושים? איך מכניסים לאקוסטאר מחורבן מאגר תדרים מעודכן בלי לבזבז שעות?

:roll:
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

קנה את התוכנה setedit של וולפגנג.

http://www.setedit.com
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

מקס איזה אקוסטאר יש לך ? אם יש לך את אקוסטאר 3000 או 3600 adip viאז יש תוכנה שנקראת echoedit שבה אתה מעדכן את כל הלווינים ומעלה את זה למקלט דרך כבל rs232
תמונה
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי max2003 »

בסדר, יש לי את התוכנה אבל מאיפה לוקחים את העידכון הכי מעודכן? בלי לעבוד שעות! זאת השאלה!!
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

יש תשובה די פשוטה....

מישהו מבין חברי הפורום שיש לו אקוסטאר כמו שלך יכול לשמור את ה-settings שלו ולשלוח לך אותם,או כאן בפורום או לדואר ואז אתה "תשפץ" אותו קצת כדי שזה יתאים לך ואז להעלות למקלט.

גם לא נראה לי ש-settings שאתה תוריד מהאינטרנט יעזרו לך,בגלל שמי שערך אותם קולט לווינים שונים ממה שאתה קולט.
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

קראק לsatcodx

שליחה על ידי yoramile1 »

קראק לsatcodx
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

הבעיה עם Satedit/sateditnav היא שבניגוד להומאקס האקוסטאר "סופר" פעימות מנוע בצורה שונה לכל מנוע ככה שהסיכוי למצוא קובץ שיתאים 100% הוא קלוש.
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי max2003 »

תודה YORAMILE , אבל הקראק רק מחרב את הקובץ המקורי ולא פותח אותו...

(ובנוסף הוא השתיל לי במחשב "חוטף" שלוקח את הדפדפן לעמוד של internet optimizer....)

אבל תודה בכל אופן...
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

רק ניסיתי לעזור

לא היתה לי כוונה רעה :(
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי max2003 »

ברור לגמרי, ותודה על העזרה!
4X1IL
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 4X1IL »

שלום,

אני לא מבין את הקשר בין סיבובי מנוע לתוכנת עריכה, כפי שהופיע בתשובתו של רביב. הסבר בבקשה. אך היות וברשותי AD3000IP ברצוני לשאול האם קיים וניתן לשתול PATCH של תכונת התבייתות של המנוע על לווין מסוים לפי עוצמת האות כפי שקיים בממיר AD3600, גם במכשיר 3000.. האם ידוע באם מישהוא עשה זאת? אולי בעולם הרחב? לי זה נראה כבעיה של תוכנה, היות וכל מרכיבי חומרה קיימים בשני הממירים. אבל אולי אני טועה. הערותיכם יתקבלו בברכה!

בנצי
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

המחלה של שני המקלטים מהדגם הזה היא הפלאשמאמורי שלהם, זה מקור הבעיות לכל התופעות המוזרות, אני החלפתי באקוסטאר שלי את הפלאש מאמורי וזה שיפר את המצב מרע מאוד לטוב אבל עדין לא מעולה, יש לי echostar 3000adip נעשה ניסוי להלביש על ה 3000 תוכנה או פצים של ה 3600 ללא הצלחה, מדיבורים עם חברים בפורומים זרים , שני הדגמים האלה דיי ניזנחו ע"י המשתמשים בגלל בעיות תוכנה וכ' , אני אישיתי עברתי לdreambox ואני מזיז את הצלחת שלי עם diceqbox 1.2 והכל עובד "מעולה"

|dance|
תמונה
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

1. ל3600 תוכנה שונה מה3000 (Echonav) כך שאין תאימות בינהם

2. ל3600 זיכרון גדול יותר

3. ה3600 עדיין מומלץ ע"י רבים וטובים כממיר הטוב ביותר ל- 36v ממונע, יחד עם זאת הדגם החדש שיצא (2600) יהיה ללא אנלוגי וכנראה ללא 36v

4. עם 3600 ניתן להשתמש ב- USALS שהיא תוכנת הפעלה לדייסק ללא צורך לחפש לווינים. רק מכניסים קואורדינטות מיקום.

5. ספירת פעימות מנוע קובע מיקום לווינים. לכל לווין מספר על הסקלה שאליו פונה הפוזיטיונר. אם אצלי אסטרה הוא על 1215 ואצלך 1290 אין תאימות (במידה וקודם התאמנו מיקומים כמובן).

6. לכל ממיר דיגיטלי בעיות מכיוון שבעיקרון זהו מחשב. עם זאת לאקו בעיות זיכרון פלאש מאז הדגמים הראשונים ועד היום ובעיות תאימות עם מנועים.

7. auto-focus אינו "מתביית" על עוצמת שידור (לצערנו) אלא מכוונן עצמו בדיוק טוב יותר על מיקום הלווין כפי שמופיע בזיכרון הממיר. לטווח הרחוק זה מונע פיספוסים.

8. יש לבדוק מספר דברים: (1) הכבל של המנוע הוא כבל מיוחד עם בידוד המונע השראה מגנטית (אם לא יופיע לך "motor error") .

(2) המנוע משומןמגורז לפעילות חלקה. (3) הממיר מחובר לארקה לספוג מתח יתר (אשר גורם לבעיות תקשורת עם המנוע). (4) מומלץ להשתמש במנועים הידועים בתאימות שלהם. (5) קאם יכול גם כן לגרום לבעיות, אם בשל עומס יתר על הפרוססור או "בילבול" בתוכנה. המטריקס ידוע בכך. (6) שימוש בלווינים קיצוניים גורם לטווח הרחוק לטעויות בכל מערכת ולפיכך כיוונון תקופתי הכרחי.
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

ושכחתי להוסיף: רצוי גם לתכנת את ההפעלה דרך "manual" ולא דרך "autosat" , ולדאוג לכך שמיקום הלווינים יהיה על משפר זוגי (או אי זוגי, אבל לא שניהם). במקום ארכה אפשר להשתמש בקבל.

כמו כן לוודא שהמנוע והצלחת מאורקים.
שלח תגובה