1. קודם כל אני חדש בפורום ובינתיים אני מאוד מתרשם ממנו!
2. אם מישהו יכול להביא לי רשימה של ערוצים שניתן לצפות בערוצים אלו בלווין, לא משנה איזה, וניתן לצפות בערוצים אלו בשידורים ישירים של כדורגל/ספורט! אשמח אם תענו!
3. איך מקודדים? האם זה תלוי בסוג הממיר שלי? או בסוג ה LNB שלי? אם כן תסבירו בבקשה ואם לא תסבירו בבקשה... ותגידו ליעם איזה ממירים ניתן לקודד! ואשמח אם תסבירו לי איך מקודדים ואם יש אתרים לקודים... תודה מראש!
תודה לכל העונים!
As Roma-The Love Of My Life.
Every time that I look in the mirror, All these lines in my face gettin' Clearer
שמע חביבי,כנס לאתר satil.com תקרא קצת, תלמד קצת ואז,תמקד את השאלות.ניתן לקלוט בארץ למעלה משלושים לוויינים שונים,כדי לקלוט אתה זקוק לצלחת,הצלחות הן בגדלים שונים,יש קבועה יש ממונעת, יש סוגים שונים של ממירים, אתה חייב למקד את השאלות אחרי שתקרא קצת ונענה לך ברצון.
מה שנשאר לך זה לעבור על התדרים שבממיר שלך ולהשלים את מה שלא מתוכנת אצלך
בהצלחה
קודם כל תודה רבה! אבל זה לא מה שהתכוונתי...
תשמע.... אני רוצה לקודד את הערוץ
DISCOVERY
כי הוא נעול ז"א בתשלום. . . ! אבל אני לא יודע איך מקודדים! תוכלו לעזור לי?!
Every time that I look in the mirror, All these lines in my face gettin' Clearer
אתה לא רוצה לקודד אותו כי הוא כבר מקודד...
אם כבר אתה רוצה אז זה לפתוח אותו....
דבר שלישי הערוץ ירד שלשום...נשאר רק NBA והוא מקודד בBISS..
אפשר עם DREAMBOX או SS2 לפתוח את הנ"ל..
הטוב ביותר הוא הדרים בוקס שלא נמכר בארץ אבל ניתן ליבא. אחריו יש כמה וכמה,יומקס 5400 , מגנום רבולושן , אפקס טופפילד ועוד,כדאי לך להתחיל עם המגנום שכאשר אתה קונה אותו הוא כבר עושה את העבודה והוא נחשב למכשיר זול.
חיים001 - קוראים לזה לפתוח קידוד. קידוד זה מלשון לשים קוד כדי שזה יהיה מוצפן. ולפתוח זה מלשון לפתוח את ההצפנה.
השימוש במילה פריצה יש לא צליל של משהו בלתי חוקי כמו פריצה לאוטו או לבית. אנחנו לא פורצים כאן. אנחנו פשוט אלו שהולכים אחרי הפורצים ונכנסים דרך הדלתות שכבר פתוחות.
תודה רבה לתשובות שלכם!
אשמח אם תמליצו לי על ממירים אבל לא הדרים בוקס כי שמעתי שהוא יקר.... אני רוצה ממיר יכול לפתוח קידוד ולא במחירים של שמיים... תודה מראש