מחפשת סרטים בפרסית לאמא שלי
מחפשת סרטים בפרסית לאמא שלי
אמא שלי עברה דירה אז כבר התקינה צלחות וממיר חדשים. בבית הקודם היא צפתה בסרטים בפרסית אבל עכשיו המתקין לא מוצא את הערוץ, ומבקש שאתן לו את שם התוכנית שמבוקשת. אין לי מושג בזה, מה אני אמורה להגיד לו? איזה ערוץ או מה שזה לא יהיה משדר סרטים בפרסית?
תודה על כל הכוונה
תודה על כל הכוונה
-
- חבר ותיק
- Been thanked: 7 פעמים
Re: מחפשת סרטים בפרסית לאמא שלי
זה הלוויין הפרסי https://www.lyngsat.com/freetv/Iran.html
ויש גם בלוויין הוטברד 13 . שיחפש שם
ויש גם בלוויין הוטברד 13 . שיחפש שם
-
- חבר ותיק
אים הוא לא מחק את הערוצים הישנים בממיר . אז לחץ על הערוץ הפרסי . ומה שם התחנה הרשומה על הממיר . ולפי זה נדע מה הערוץ ואיפו הוא משדר. בטוח זה הלוויין הפרסי .ולא בצלחת של ארופה
לא זה מן הסתם לא "הלוויין הפרסי". זה קישור לדף שמרכז את רשימה של ערוצים בפרסית בלוויינים שונים לגמרי, לא קשורים אחד לשני ושנמצאים במיקומים שונים.
וגם שבחלקם נקלטים בישראל ובחלקם בכלל לא.
כך שחבל סתם לנסות לבלבל את האנשים.
-
- חבר ותיק
נו אז מה ?? נכון זה כול הערוצים בפרסית . שיחפש המתקין מה כן ניקלט בישראל וישווה . אגב אתה לא כתבתבה כולם . על הערוץ המבוקש . אז מה עזרה התגובה שלך ?
הרי השואל לא מבין ביכלל בטבלה הזו . והיא מיועדת למתקין . שכן מבין בטבלה הזו. וימצא את הערוץ המבוקש
הרי השואל לא מבין ביכלל בטבלה הזו . והיא מיועדת למתקין . שכן מבין בטבלה הזו. וימצא את הערוץ המבוקש
-
- אחלה חבר
- Has thanked: 19 פעמים
- Been thanked: 3 פעמים
- יצירת קשר:
אני אנסה להסביר לך "נו אז מה". אם היית מצליח כהרגלך לבלבל את השואל השאלה, הוא היה חושב שיש איזה לווין פרסי, כפי שכתבת, שיש שם את כל הערוצים שברשימה. והשואל היה מבקש ממתקין להתקין לא את האנטנה ללוויין פרסי זה שיש בו את כל הערוצים אלה. הרי יש איזה אחד שמכנה את עצמו הטכנאיקרמר הטכנאי כתב: ↑28 דצמבר 2022, 13:54 נו אז מה ?? נכון זה כול הערוצים בפרסית . שיחפש המתקין מה כן ניקלט בישראל וישווה . אגב אתה לא כתבתבה כולם . על הערוץ המבוקש . אז מה עזרה התגובה שלך ?

מתקין מן הסתם לא צריך קישור לטבלה זו, כי כל מתקין שמבין משהו בתחום, יודע לבד מה הערוצים הרלוונטיים שנקלטים בישראל, עם איזו גודל של אנטנה וגם כתובות האתרים באינטרנט שניתן לראות בהם את הפרטים הנדרשים.
אני אנסה להסביר לך "מה עזרה התגובה שלי". התגובה שלי עזרה לפותח הדיון להבין שאתה סתם מנסה לבלבל אותו וכך, אחרי שהסברתי את זה הוא כבר לא ייפול בפח.
-
- חבר ותיק