מחפשת סרטים בפרסית לאמא שלי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
smadga
חבר פורום
חבר פורום
Has thanked: 1 פעם

מחפשת סרטים בפרסית לאמא שלי

שליחה על ידי smadga »

אמא שלי עברה דירה אז כבר התקינה צלחות וממיר חדשים. בבית הקודם היא צפתה בסרטים בפרסית אבל עכשיו המתקין לא מוצא את הערוץ, ומבקש שאתן לו את שם התוכנית שמבוקשת. אין לי מושג בזה, מה אני אמורה להגיד לו? איזה ערוץ או מה שזה לא יהיה משדר סרטים בפרסית?
תודה על כל הכוונה
קרמר הטכנאי
חבר ותיק
חבר ותיק
Been thanked: 7 פעמים

Re: מחפשת סרטים בפרסית לאמא שלי

שליחה על ידי קרמר הטכנאי »

זה הלוויין הפרסי https://www.lyngsat.com/freetv/Iran.html
ויש גם בלוויין הוטברד 13 . שיחפש שם
קרמר הטכנאי
חבר ותיק
חבר ותיק

אים הוא לא מחק את הערוצים הישנים בממיר . אז לחץ על הערוץ הפרסי . ומה שם התחנה הרשומה על הממיר . ולפי זה נדע מה הערוץ ואיפו הוא משדר. בטוח זה הלוויין הפרסי .ולא בצלחת של ארופה
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על
Been thanked: 33 פעמים

שליחה על ידי Sys_Admin »

קרמר הטכנאי כתב: 28 דצמבר 2022, 10:36 זה הלוויין הפרסי https://www.lyngsat.com/freetv/Iran.html
לא זה מן הסתם לא "הלוויין הפרסי". זה קישור לדף שמרכז את רשימה של ערוצים בפרסית בלוויינים שונים לגמרי, לא קשורים אחד לשני ושנמצאים במיקומים שונים.
וגם שבחלקם נקלטים בישראל ובחלקם בכלל לא.
כך שחבל סתם לנסות לבלבל את האנשים.
קרמר הטכנאי
חבר ותיק
חבר ותיק

נו אז מה ?? נכון זה כול הערוצים בפרסית . שיחפש המתקין מה כן ניקלט בישראל וישווה . אגב אתה לא כתבתבה כולם . על הערוץ המבוקש . אז מה עזרה התגובה שלך ?
הרי השואל לא מבין ביכלל בטבלה הזו . והיא מיועדת למתקין . שכן מבין בטבלה הזו. וימצא את הערוץ המבוקש
yzelec
אחלה חבר
אחלה חבר
Has thanked: 19 פעמים
Been thanked: 3 פעמים
יצירת קשר:

שליחה על ידי yzelec »

smadga כתב: 27 דצמבר 2022, 22:45 אמא שלי עברה דירה אז כבר התקינה צלחות וממיר חדשים. בבית הקודם היא צפתה בסרטים בפרסית אבל עכשיו המתקין לא מוצא את הערוץ, ומבקש שאתן לו את שם התוכנית שמבוקשת. אין לי מושג בזה, מה אני אמורה להגיד לו? איזה ערוץ או מה שזה לא יהיה משדר סרטים בפרסית?
תודה על כל הכוונה
מהיכן אתה בארץ?
smadga
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי smadga »

אמא שלי מקיבוץ אפיקים, ליד צמח, עשרים דקות מטבריה.
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על
Been thanked: 33 פעמים

שליחה על ידי Sys_Admin »

קרמר הטכנאי כתב: 28 דצמבר 2022, 13:54 נו אז מה ?? נכון זה כול הערוצים בפרסית . שיחפש המתקין מה כן ניקלט בישראל וישווה . אגב אתה לא כתבתבה כולם . על הערוץ המבוקש . אז מה עזרה התגובה שלך ?
הרי השואל לא מבין ביכלל בטבלה הזו . והיא מיועדת למתקין . שכן מבין בטבלה הזו. וימצא את הערוץ המבוקש
אני אנסה להסביר לך "נו אז מה". אם היית מצליח כהרגלך לבלבל את השואל השאלה, הוא היה חושב שיש איזה לווין פרסי, כפי שכתבת, שיש שם את כל הערוצים שברשימה. והשואל היה מבקש ממתקין להתקין לא את האנטנה ללוויין פרסי זה שיש בו את כל הערוצים אלה. הרי יש איזה אחד שמכנה את עצמו הטכנאי :lol: שכתב שיש לוויין פרסי כזה. וזה היה יוצר ויכוחים מיותרים עם המתקין שהיה מסביר ש"הטכנאי" זה לא מבין כלום ואין שום לוויין פרסי עם כל הערוצים אלה, אלה שזה ערוצים שמפוזרים במספר רב של לוויינים שונים ושחלקם כלל לא נקלטים בישראל. לא מובן מה זה "אתה לא כתבתבה כולם" ומי אלה כולם?

מתקין מן הסתם לא צריך קישור לטבלה זו, כי כל מתקין שמבין משהו בתחום, יודע לבד מה הערוצים הרלוונטיים שנקלטים בישראל, עם איזו גודל של אנטנה וגם כתובות האתרים באינטרנט שניתן לראות בהם את הפרטים הנדרשים.

אני אנסה להסביר לך "מה עזרה התגובה שלי". התגובה שלי עזרה לפותח הדיון להבין שאתה סתם מנסה לבלבל אותו וכך, אחרי שהסברתי את זה הוא כבר לא ייפול בפח.
קרמר הטכנאי
חבר ותיק
חבר ותיק

מר SYS צודק בגדול. אין עלך. שיהייה לך סוף שבוע נעים . ביי
xheemax
חבר פורום
חבר פורום