ערוצי הוט
-
- חבר פורום
ערוצי הוט
אני גם רוצה לצפות בערוצי יורו ספורט אולימפיאדה של הוט, אפשר להפנות אותי למתקין כלשהו עם צלחת וממיר איך מתבצע כל העניין? אני יכול לרכוש צלחת לבד ולעשות את זה בעצמי ?, אשמח גם להסבר לגבי קובץ הEPG, קליטת השידורים היא באמצעות הלווין או באמצעות האינטרנט? חשוב לי מאוד שלא יהיה דיליי ושידורי אינטרנט הם בדיליי רציני, אשמח לעזרה כלשהי או למישהו שיכוון אותי מה אפשר לעשות 
-
- חבר פורום
Re: ערוצי הוט
אז לא הבנתי זה שידורי אינטרנט ? מה זה הקובץ הEPG עם ערוצי הוט? לאן זה מתחבר ואיך מתחברים?
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
שידורי הוט בכבלים (לא אינטרנט - איפה אתה חי עד היום??) אם נקלט בממיר מבוסס אניגמה2 אז אפשר לקבל epg.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- חבר פורום
לא מבין בזה אח יקר נכנסתי לשירשור וקראתי שם, לא כל כך הבנתי על מה מדובר ומה זה קובץ epg, חשבתי שאפשר לקלוט שידורים כאלה דרך הלווין, אני חדש פה והגעתי לכאן כי אני לא מבין כלום בתחום, אשמח לדעת אם אני אתחבר ללווין צרפתי האם אני יוכל לצפות בערוצי האולימפיאדה שם? מישהו ניסה? אם כן ארכוש צלחת ואתחבר אני רק רוצה להבין מה אני רוכש ומה עדיף לי לעשות
- י א
- מנהל אתר
אתה רוצה להשקיע כמה אלפי שקלים במקום לרכוש מנוי פשוט לאחת מספקי ערוצי הטלויזיה בארץ??
המנוי הזול ביותר זה של freeTV שעולה 40 שקל בחודש ונותנים ערוצי ספורט - https://freetv.tv/?utm_source=google&ut ... ckEALw_wcB
המנוי הזול ביותר זה של freeTV שעולה 40 שקל בחודש ונותנים ערוצי ספורט - https://freetv.tv/?utm_source=google&ut ... ckEALw_wcB
-
- חבר פורום
אני רוצה לצפות בשידורי האולימפיאדה הספקיות הישראליות לא מספקות את סוגי הספורט שאני מתעניין בהם ואני מעוניין לצפות ללא דיליי, מה הקשר freetv?
- י א
- מנהל אתר
אין לך הרבה אפשרויות.
אם שירות סטרימינג הוא לא בא בחשבון והתכנים של הוט או יס לא מספקים אותך אז אין לך הרבה אפשרויות.
תנסה אולי לרכוש מנוי של bein שמשודר בלווין. זה שירות לעולם הערבי.
אם שירות סטרימינג הוא לא בא בחשבון והתכנים של הוט או יס לא מספקים אותך אז אין לך הרבה אפשרויות.
תנסה אולי לרכוש מנוי של bein שמשודר בלווין. זה שירות לעולם הערבי.