מספר שאלות של מתחיל ללא ידע בנושא

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
luluv
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי luluv »

שלום,
1. אני מאד אוהב מד"ב וזו גם הסיבה העיקרית שאני חושב להתקין צלחת בבית, האם מישהו יודע אים אפשר לקלוט עם צלחת את ערוץ המד"ב האמריקאי (sci-fi channel) או את ערוץ המד"ב של SKY?

2. האם ניתן להשתמש בצלחת ישנה של יס לקליטת שידורי לוויין לא של יס?

3. מהי חבילת הערוצים המוצעת בשיתוף, ואם עדיין אפשר, איך מצטרפים?

4. מהם הממירים/מפענחים/כרטיסי מחשב אשר אתם יכולים להמליץ לי? (יש לי חבר שאמור לחזור מהמזרח בימים הקרובים).

תודה מראש
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

luluv את החבילה של sky מתחילים לקלוט בעזרת צלחת בקוטר 1.8 אבל זה דורש ממיר וכרטיס חוקי שלהם, שדיי דומה למנוי של יס או הכבלים

לגבי צלחת של יס כן ניתן לחבר להם ממיר שהוא fta (מיועד לקליטת ערוצים חופשים )ולקלוט בעזרתה את ערוצים 2 ו 10

לגבי השיתוף נשאר לך רק להרשם ולהצטייד או בכרטיס לוויני או בדרייםבוקס ממוטלץ דגם ה 500 (ממליץ לך להשתמש באופצית החיפוש בפורום אתה תימצא המון מידע מועיל) וכמובן צלחת לווין שתכון או להוטבירד ב 13 מעלות מיזרח או ללווין המיצרי בניילסאט 7w אפשר ע"י הוספת lnb נוסף לקלוט את שני הלווינים עמוס+ניילסאט שווה בדיקה מול מתקין או עצמאית

לגבי כרטיס לוויני המומלץ ביותר הוא ה skystar2 של חברת technisat הגרמנית תוכל למצוא מידע באתר הבא www.technisat.de

בהצלחה

[מנגן]
תמונה
schachar
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי schachar »

לגבי צלחת ישנה של יס לקליטת שידורי לוויין לא של יס, בוודאי שזה אפשרי!
If we go back far enough we're all related
סמל אישי של משתמש
yoramro
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yoramro »

לגבי sci-fi channel בחבילת sky, אני חושב שהוא לא משודר באלומה שנקלטת בארץ. אם זה התנאי היחיד שלך לקלוט את sky - חבל על ההשקעה.

יורם
Nokia 9600 - DVB2000 - SCSI * SKYSTAR2 * TT-S2-3200 * OFFSET 1.2 * 0.6DB LNB * Diseqc Motor
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

אל תצפה להרבה מצלחת של יס. היא קטנה מידי
who dares wins
שלח תגובה