סתם שטויות ניכתב שם . הייה צריך לפרסם את החברה שלא זוכר את שמה שמתקינה צלחות
היא שילמה על הכתבה אלף דולר . אחרת לא היו מזכירים את שמה .
גם אלי פנו בתקופת האנטנות ליפני כ15 שנה מיעתון ידיעות אים אני רוצה כתבה על אנטנות והעיתון ישבח אותי בתור מתקין שעלו עלי במיקרה ואני הטוב ביותר בעולם . אבל רצן 1000 דולר . על כתבה וכמה פירסומים . לא היסכמתי .
כול היום מחייגים אנשים ורוצים צלחת ורוצים ליראות חינם . ערוצי חיות . סרטים באנגלית ללא תרגום. ספורט . ערוצי מוסיקה . ואין את זה בכמות אז הצופים ישארו עים הכבלים/יס.
אנשים לא מבנים אטלקית גרמנית פולנית . רק בודדים ומהם אנו מיתפרנסים
מתקין צלחות הלוויין מחברת מ.טכנולוגיות מסביר:"החיבור לרשת האינטרנט דרך ממיר הלוויין מאפשר ללקוח המחובר לחבילה שקולטת שידורים מיוון לקבל שידורים מצרפת באמצעות לקוח שקולט לוויין אחר, למעשה מדובר סוג של ממיר משותף המחובר לרשת בדומה לתוכנת השיתוף "קאזה" בתחום המוסיקה". המשמעות היא אלפי ערוצים לצפייה.
הממיר מגיע גם עם כונן קשיח המאפשר הקלטה של תוכניות. האם זה חוקי? התשובה היא כן, מסתבר שהחוק לא מספיק להדביק את הטכנולוגיה והרשויות עדיין לא יודעות איך "לאכול" את הפלא הטכנולוגי הזה וכרגע אין מניעה חוקית לדבר.
HILIAS קצת אופטימי - "עשרות אלפים" ? אולי כמה עשרות. יש לאנשים הרבה בלבול בתחום הזה. טוב יעשו המתקינים אם יבהירו טוב טוב ללקוח מה הוא מקבל, ועז היכן אחריות המתקין, אפילו בכתב.
כמה מרתק, שיש כאן אחד ( שאת שמומ לא אציין) שחושב שאת הכל קונים בכסף בכל מקום. אולי יש לו נסיון אישי.
בכל מקרה - בדרך כלל לא צריך לשלם לאתר כמו YNET כסף בשביל שיכתבו עליו.
יכול להיות שהמתקין שצוין בכתבה היה זה שבעקבותיו היא נעשתה, אבל בסופו של דבר היא לא עושה לו פרסום ישיר או ממליצה עליו. הכתב הרי היה צריך להיעזר במישהו.
מעניין מה היה קורה אם המקטר הנ"ל היה זה, שהכתב היה נועץ בו ובחוכמתו הרבה.
בקשר לשיתופים -גם אני חששתי לרגע מצעם הזכרת העניין , אבל בינינו : אף אחד לא יוכל לעלות על משתתפי השיתופים ובכלל, זה כסף קטן בשביל החברות. זיופי כרטיסים יותר מפחידים אותם וגורמים להרבה יותר הפסדים וגם כאן הם לא ממש מצליחים לסתום את החור בסכר.
בוא נראה את כל המיקרוסופטים למיניהם נאבקיםפ במכת הזיופים של דיסקים וקלטות בשווקים - הרי הם מתנגהים כמו אמפוטנטים ומדי פעם עושים מבצע ראווה. כמו שנאמר : הכבלים נובחים -והשיירה עוברת....
ובקשר לאנשי YES ן NDS -אלה בטח מרחרחים כאן ומי יודע כמה מהם אפילו חברים "נאמנים" לפורום. אז מה? כל עדו אף אחד לא נוגע בהם במחינת הפורום -שישתעממו . הרי הפחד הנורא שלהם הוא שמישהו יפרוץ את שיטתם , כי אז הם יהיו בצרות כמו כולם.