כן יש המשך ....האם יש המשך לנושא אחרי גם ההשקות של LG?
מצטער על העיכוב לא יצא לי להעלות את החומר המצולם עד כה ועכשיו הזכרת לי ...
אז כאמור היה גם כנס השקה של LG לפני כשבועיים נערך בבית ח.י. היבואן של LG בכפר סבא ,המתכונת היתה קצת שונה ולכן גם ההסברים שקיבלנו היו
קצת שונים אבל אני אנסה כאן להעלות את עיקרי הדברים , בעיקרון היה ערב נחמד והוצגו כל הדגמים החדשים של 2018 ויתרונותיהם על הדגמים של 2017
כמו כן יתרונות שיטת ה OLED , מהתרשמות האישית שלי ...אין ספק המסכים מרהיבים באיכותם , מסך 65" דגם E8 דןמה מאוד באיכותו למסך של סמסונג ה Q9
גם המחיר דומה מאוד שני המסכים נמכרים בין 15 ל 16 אלף ש"ח לגודל מסך 65" , אני הייתי אומר שמי שיש לו מוצרים בבית של סמסונג כמו טאבלטים וסמארטפונים
יש היגיון לקחת גם מסך סמסונג שיאפשר התממשקות קלה יותר למסך , מי שיש לו ניידים מתוצרת אחרת יכול בהחלט ללכת על LG ולהינות מאיכות דומה ,
מה שכן מסכי LG מסוג OLED מדגמים פשוטים יותר ומאיכות נמוכה יותר , איכותם טובה יותר ממסכי Q7 הפשוטים יותר של סמסונג כך שאם סמסונג אז Q9 ואם LG
אז אפשר גם להסתפק בדגמים הפחות יקרים בתנאי שהם גם OLED ולא מיקרו LED רגיל , זאת המלצה פרטית ואישית שלי ואני לא מתיימר להחליף גוף מקצועי שבדק ממש לעומק העניין , זאת רק התרשמות סובייקטיבית של מי שהיה בשני האירועים וראה את הדגמים שהוצגו ...
השאלה איזו מהטכנולוגיות תשאר כסטנדרט בהתחשב ש LG מייצרת את כל מסכי ה OLED מגודל 50" ומעלה באופן בלעדי לכל החברות כולל ל SONY ( מסך בלבד ללא אלקטרוניקה ) ימים יגידו ... והתחרות תמשך החברות יציגו טכנולוגיות חדשות וימשיכו להטריף אותנו עם דגמים חדשים יפים יותר וטובים יותר ...גם ה 8K יכנס בקרוב לייצור סידרתי עניין של שנתיים שלוש לא יותר לעניות דעתי .