ממונעת או קבועה

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

Re: ממונעת או קבועה

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

מר SYS תמשיך ליכתוב שטיות. התקנת צלחת זה לא מכולת .

צלחת מתקנים פעם בעפולה . ופעם בצפת . ופעם בנהריה . אני התקנתי צלחות ממטולה עד דרומה מבאר שבע. כולל במחסום ארז לצבא . ליקלטו ערוצי מיצרים
ומי אומר שחפר יש לו שגיעות כתיב . את זה אתה כותב . ובאף מיקרה לא נותנים הצעת מחיר בכתב . מילבד למסודות . כול ההיתקשרויות הם בטלפון . למתקין אין זמן לינסוע לתת הצעת מחיר בכתב . כי זה על חשבון זמן התקנה
בימים הטובים הייה לי הזמנות שבוע מרואש. והכול בטלפון . הייה לי מס' 1800229960 . שפעיל עד היום. אנשים חייגו ולא ידעו לאן מגיעים

הקיצר תמשיך לקשקש קישקושים . שיש לך חוכמת חיים. אבל לצערי אין לך . המיקלדת סובלת הכול . כול את ההקלדה שלך
שנה טובה
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

י א כתב:איך כול הסיפורים שלכם קשורים לנושא?
אדון מנהל. מעט היסטורה בקליטה, לא יזיק לצעירים לדעת .
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

לגבי ההיסטוריה -
שכחת את ערוץ 5 גבעתיים ? שידר מהגבעה ...
גם בירושלים היו מס' תדרי UHF כמו בחיפה אחד היה על מלון הולידי אין הגבוה בכניסה לעיר ,

ימי ה 300 אוהם גם זוכר .....אבא שלי קנה טלויזיה RCA-Victor ענקית עם 2 דלתות מקדימה
על הקיר היתה קופסה שהיינו מעבירים אנטנות בין ישראל לירדן כמו תקע 2 פינים לכל אנטנה ,
הטלויזיות הראשונות היו מארה"ב ולכן היה צריך לשנות להם את התדר של המתנד בטיונר שיתאים לתקן האירופאי .
כשהיה יוצא מסנכרון היה כפתור מאחור בגב שאיתו מסובבים עד שהתמונה נעצרת ומתייצבת .

השידור הראשון היה טלויזיה לימודית ואח"כ היה השידור של המצעד הצבאי של צה"ל ...זה היה בשנת 1968
הייתי אז בן 6 בכיתה א' ...אבל אני זוכר את זה עד היום ,
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

אז כאשר הייתה בכיתה א אני כבר טיפסטי על גגות . אז תן כבוד המגיע לי . בתקופת מיצעד צהל הייה מחסור של כבלים אצל היבואנים. כולם רצו ל יקנות TV ואצלי הייה תור ענק להתקנות. כאשר אתה הייתה בכיתה א .
satisis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי satisis »

אם אני שואל השאלה בפתיחת השרשור הזה,

מזמן הייתי מתייאש.
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

satisis כתב:אם אני שואל השאלה בפתיחת השרשור הזה,

מזמן הייתי מתייאש.
חחח...צודק ! |כן|
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אפתח בקרוב מדור ״כבוד לקרמר״ כדי שיפסיק לשגע את השואלים
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

satisis כתב:אם אני שואל השאלה בפתיחת השרשור הזה,

מזמן הייתי מתייאש.
פותח השרשור . קיבל את כול המידע על שאלותו . והגולשים הותיקים המשיכו לכתוב על נוסתלגיה מעט . מה נוראה בזה ?

הרי השידור הלווייני התחיל בשידור קרקעי . עבר ללוויין. וחזר לקרקעי (עידן+)
העיקר שתהייה לנו שנה טובה . וצפייה טובה
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

צודק קרמר
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

ואיך הצלחת הממונעת עובדת בחורף בגשמים ורוחות?
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על
Been thanked: 33 פעמים

שליחה על ידי Sys_Admin »

אם היא הותקנה בצורה תקינה, היא עובדת בדיוק כמו לא ממונעת זהה. ואם חאפר התקין אותה, אז היא חולפת עם הרוח. :lol:
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

Sys_Admin כתב:אם היא הותקנה בצורה תקינה, היא עובדת בדיוק כמו לא ממונעת זהה. ואם חאפר התקין אותה, אז היא חולפת עם הרוח. :lol:
זה לא נכון . כי.... צלחת ממונעת יש מנוע בוכנה שמזיזה אותה ימינה שמולאה . כאשר יש רוח מאוד חזקה על הצלחת תלוי בכיוון. הצלחת זזה כאילו המנוע מזיז אותה . אולי הרוח מפסיקה הצלחת חוזרת למקומה .

צלחת 1.8 קבוע. מילבד הציר המרכזי שמחזיק אותה יש מתקינים שמוסיפים 4 מוטות שתופסים את הצלחת . מחוברים לקרקע
לצלחת ממונעת לא ניתן להוסיף את המוטות האלה

מר SAS אולי תיכתוב . איך מתקינים צלחת 1.8 תיקני. ומה מתקין חפר ? שנדע מה סידרו אותנו . הרי כולם מרכיבים את אותו גב . ואת אותו עמוד . ואת אותה צלחת 1.8 מטר

אתה כול הזמן כותב על חפרים . אפשר לחשוב שיש במדינה אלף מתקינים. ומתוכם יש 300 חפרים.
יש בקושי איזה 5 מתקינים שעדיין תופסים פו ושם איזה התקנה . ביכלל קשה לימצו צלחת 1.8 . היבוא הופסק
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

חבל שקשה למצוא 1.8 יש לווינים שקשה לקלוט במטר 20.

ונראה לי שאעביר את שלושת הצלחות הקבועות שלי. הבנתי שזה באמת כאב ראש ממונעת.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

יש לי 2 צלחות חדשות במחסן . קונה ? חייג 0773501516 יש לך רכב ל1.8 . הייה לי ז"ל
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Sys_Admin »

הטכנאי קרמר כתב:
Sys_Admin כתב:אם היא הותקנה בצורה תקינה, היא עובדת בדיוק כמו לא ממונעת זהה. ואם חאפר התקין אותה, אז היא חולפת עם הרוח. :lol:
זה לא נכון . כי.... צלחת ממונעת יש מנוע בוכנה שמזיזה אותה ימינה שמולאה . כאשר יש רוח מאוד חזקה על הצלחת תלוי בכיוון. הצלחת זזה כאילו המנוע מזיז אותה . אולי הרוח מפסיקה הצלחת חוזרת למקומה .

צלחת 1.8 קבוע. מילבד הציר המרכזי שמחזיק אותה יש מתקינים שמוסיפים 4 מוטות שתופסים את הצלחת . מחוברים לקרקע
לצלחת ממונעת לא ניתן להוסיף את המוטות האלה

מר SAS אולי תיכתוב . איך מתקינים צלחת 1.8 תיקני. ומה מתקין חפר ? שנדע מה סידרו אותנו . הרי כולם מרכיבים את אותו גב . ואת אותו עמוד . ואת אותה צלחת 1.8 מטר

אתה כול הזמן כותב על חפרים . אפשר לחשוב שיש במדינה אלף מתקינים. ומתוכם יש 300 חפרים.
יש בקושי איזה 5 מתקינים שעדיין תופסים פו ושם איזה התקנה . ביכלל קשה לימצו צלחת 1.8 . היבוא הופסק
למרות שאני לא מכיר את "שמולאה" שהזכרת כאן :lol: , אני יכול לספר לך, שכאשר יש רוח מאוד חזקה, הצלחת זזה כאילו המנוע מזיז אותה, רק במקרה שחאפר כמוך התקין אותה. במקרה שהצלחת הותקנה בצורה תקינה, היא לא זזה לשום מקום.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

טוב צודק . יש חפרים . ויש להם תעודה של חפר . ויש מתקין שהוא לא חפר . עם תעודה שונה
צודק שנה טובה
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

אגב ראיתה מה עשו רוחות באסיה . ובארה"ב השבוע . אז קל וחומר להזיז צלחת שרק הבוכנה של המנוע מחזיקה אותה . שזה לחץ של כמה ק"ג . להזיז את ציר התנוע שלה
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Sys_Admin »

אצלי אל הגג קיימות מספר אנטנות ממונעות, מ 1.8 מטר ועד 3.6 מטר, הן מותקנות שם עוד מלפני שנת 2000 ועד עכשיו הם לא זזו ולא אפו, למרות שהבית שלי ממוקם על ראש ההר בגליל שהרוחות שנושבות כאן, "טיפה" יותר חזקות ממה שקיים בדרך כלל בישראל. כמובן שחוץ מזה אני מגיע לעשרות של אתרים שבהם גם מותקנות אנטנות ממונעות במשך מספר עשורים ומין הסתם הן לא זזו לשום מקום מהרוחות במשך זמן זה.
כך שזה בדיוק התכונה של חאפרים שאת החוסר ידע שלהם ואת הבורות שלהם הם מנסים לתרגם לבעיות שונות, מבלי שהם מבינים כלל, עד כמה מגוחך הם נשמעים.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

מה אגיד לך. אצלך הכול 10 ומעולה

תן צילום מימה שנעשה אצלך על הגג שניראה עבודה תיקנית . מעניין העניין

תצליח בכול דרכך. ושנה טובה לך ולכול חברי הפורום
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Sys_Admin »

מה זה יעזור לך לראות איך נראית עבודה תקנית, אתה חושב שתצליח ללמוד בהתכתבות מהתמונה, אחרי שבמשך מספר עשורים לא הצלחת ללמוד את המקצוע. חוץ מזה הצילום לא יעזור לך בכלום, כי אפילו בתרשים מוגדר עם הסימונים הכתובים בו, שצירפתי לפני זה לא הצלחת להבין היכן נמצא צד הקדמי של הצלחת והיכן הגב שלה ומאיזה צד של אנטנה ההיא מתקינים את ה LNB שם, למרות שזה היה כתוב שם בפירוש. :lol:
שלח תגובה