ממונעת או קבועה
ממונעת או קבועה
תודה למידע.
ועוד שאלה קטנה, הפעם בנושא הפורום.
צלחת ממונעת או רגילה? יש לי 3 צלחות של מטר עשרים. אחת מהן נדמה לי מטר.
מה תדירות התקלקלויות של המנוע אם בכלל? והאם זה עמיד או שכדאי להמשיך בקו הצלחות המקובעות?
מה תדירות התקלקלויות של המנוע אם בכלל? והאם זה עמיד או שכדאי להמשיך בקו הצלחות המקובעות?
זמני
אני יכול לספר לך, מהמערכות שאני מכיר והמנועים שהותקנו בצורה תקינה, כולל גירוז וכל מה שנדרש, המערכות האלה עובדות בצורה רציפה משנות התשעים ועד היום. מדובר על מערכות עם אנטנות בקוטר מ 1.8 מטר עד 3.6 מטר. מצד שני, אני שמעתי רבות גם על אנטנות שחאפרים התקינו אותן, ואפילו עם צלחות זעירות של 1.2 מטר, שכבר בחודשים הראשונים הפסיקו לעבוד בגלל התקנה עקומה ורכיבים סיניים זולים.
-
storm
- אחלה חבר

זמני
מחזק - חייב מתקין מקצועי לצלחת ממונעתSys_Admin כתב:אני יכול לספר לך, מהמערכות שאני מכיר והמנועים שהותקנו בצורה תקינה, כולל גירוז וכל מה שנדרש, המערכות האלה עובדות בצורה רציפה משנות התשעים ועד היום. מדובר על מערכות עם אנטנות בקוטר מ 1.8 מטר עד 3.6 מטר. מצד שני, אני שמעתי רבות גם על אנטנות שחאפרים התקינו אותן, ואפילו עם צלחות זעירות של 1.2 מטר, שכבר בחודשים הראשונים הפסיקו לעבוד בגלל התקנה עקומה ורכיבים סיניים זולים.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

Re: זמני
Sys_Admin כתב:אני יכול לספר לך, מהמערכות שאני מכיר והמנועים שהותקנו בצורה תקינה, כולל גירוז וכל מה שנדרש, המערכות האלה עובדות בצורה רציפה משנות התשעים ועד היום. מדובר על מערכות עם אנטנות בקוטר מ 1.8 מטר עד 3.6 מטר. מצד שני, אני שמעתי רבות גם על אנטנות שחאפרים התקינו אותן, ואפילו עם צלחות זעירות של 1.2 מטר, שכבר בחודשים הראשונים הפסיקו לעבוד בגלל התקנה עקומה ורכיבים סיניים זולים.
חפרים : הבעייה שהציבור מחפש זול ורק זול . התקנה טובה יותר יקרה . אני נותן מחיר . אז הלקוח אומר חבר שלי התקין בפחות ב500 ש"ח . וזה עובד מעולה . כך נולד הפטנט של 2-3 עניים על צלחת אחת . במקום 2-3 צלחות (סיגנל חלש )
כך נולד הכבל RG6 הזול ביתר שמיתקלף . גם מתקין מפחד שלא יקבל את ההתקנה כי זה יקר . אז המתקין נותן מחיר זול . וחובר זבל. רק שיקבל את העבודה . כך זה ברוב העבודות .
שנה טובה
Re: ממונעת או קבועה
זה נכון בכל דבר. תמיד צריך מישהו אמין מקצועי וטוב.
יש למישהו ממכם ממונעת? איך היא עובד?
איזה קשתות ניתן לקלוט בממונעת של מטר 20 מאיזה קשת עד איזה קשת?
והממיר יכול להכיל את כל הערוצים מהלווינים השונים או שיש לו מגבלה? יש לי vu+ solo 4k.
יש למישהו ממכם ממונעת? איך היא עובד?
איזה קשתות ניתן לקלוט בממונעת של מטר 20 מאיזה קשת עד איזה קשת?
והממיר יכול להכיל את כל הערוצים מהלווינים השונים או שיש לו מגבלה? יש לי vu+ solo 4k.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

ביגלל שהממונעת לא קולטת בעוצמה של 100% . רצוי גודל 180 ס"מ . אבל יש 2 שיטות קליטה C וKU . הקיצר מה אתה רוצה ליקלוט ? אין ארוחות חינם . והמעבר בין הלווינים זה איטי . מעמוס לעבור להוט ברד זה כ8 שניות . קשה לזפזפ בין הערוצים
חאפר מטבעו, גם, אם ישלמו לו מחיר פי כמה ממה שאיש מקצוע לוקח, חאפר גם במקרה כזה לא יכול לבצע את העבודה בצורה הגיונית, כי הוא פשוט לא מבין את העבודה, הוא לא יודע באיזה רכיבים להשתמש, אין לא אפילו את הכלי העבודה המתאימים או את הציוד הבדיקה הנדרש, וגם, אם יביאו לו את כל הציוד המתאים, הוא כלל לא יידע מה לעשות אתו ורק יהרוס אותו. יותר מזה, חאפר, גם אחרי שלושים שנה שהוא "עוסק" בתחום כלשהוא יישאר באותה הרמה של חאפר, כי הוא לא מסוגל ללמוד כלום, ורק מחפש תירוצים.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
חחח
רק הערה - יש רק קשת אחת וממונעת יכולה לראות את כולה אם אין הפרעה בטווח התנועה.
עוד דבר, קוטביות ה לlnb אינה אופטימלית ככול שמתרחקים מה 36
רק הערה - יש רק קשת אחת וממונעת יכולה לראות את כולה אם אין הפרעה בטווח התנועה.
עוד דבר, קוטביות ה לlnb אינה אופטימלית ככול שמתרחקים מה 36
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
storm
- אחלה חבר

דבר איתי, יש לי גם קבועה וגם ממונעת, וכמובן, אותו הממירgilad2211 כתב:תודה למידע.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

Sys_Admin כתב:חאפר מטבעו, גם, אם ישלמו לו מחיר פי כמה ממה שאיש מקצוע לוקח, חאפר גם במקרה כזה לא יכול לבצע את העבודה בצורה הגיונית, כי הוא פשוט לא מבין את העבודה, הוא לא יודע באיזה רכיבים להשתמש, אין לא אפילו את הכלי העבודה המתאימים או את הציוד הבדיקה הנדרש, וגם, אם יביאו לו את כל הציוד המתאים, הוא כלל לא יידע מה לעשות אתו ורק יהרוס אותו. יותר מזה, חאפר, גם אחרי שלושים שנה שהוא "עוסק" בתחום כלשהוא יישאר באותה הרמה של חאפר, כי הוא לא מסוגל ללמוד כלום, ורק מחפש תירוצים.
כזו כמות שטויות שמסוגל לכתוב גולש על חפר לא ראיתי .
אני עסקתי הרבה בהתקנות של צלחות בC BAND לרוסיה הודו . היו כול מיניי LNB . פנית ליבואן תאבי את הדגם הזה . הרגישות מאוד טובה . הוא ענה לי . עיין כזו עולה לי לפחות עוד 5$ אני צריך להזמין לפחות 1000 עניים. מי יקנה מימני כאשר למיתחרה יש עין זולה . כך שהאיכות מתחילה מהיבואן
תגיד לי מר SAS איך אני כלקוח יכול להבדיל בין חפר לבין מתקין מיקצועי ?? כאשר אני פותח דפי זהב . בהתקנת צלחת
אם הלקוח הייה מגיע עם מיפרט טכני . אז דיינו . אבל לקוח רוצה ליראות ארופה . רוסיה . וכולם מחפשים בזול . ומתקין לא רוצה ליקר את ההתקנה . כי יפסיד את ההתקנה . אז מנסה לחסוך בחומר שישאר לו משהוא .
כך זה בכול התחומים. שיפוץ בית . התקנת מזגנים . חלקי חלוף לא מקוריים לרכב . בהתקנות חשמל . יש ביקורת של חברת חשמל . בצלחות אין ביקורת . על צלחת 3 עניים. ששווה לתחת
מתקין שמכבד את המקצוע משתדל להשתמש בציוד איכותי או סביר לפחות .יש הבדלים באיכויות הLNB לגבי איכות הקליטה . עד 30 אחוז הבדל יצא לי להתקל בעבר . וקומבינה צדדית לא כל טכנאי יודע להוציא את המקסימום ו.לכן יש תלונות - צלחת 60 סנטימטר לא מתאימה לכלום . כך שLNB צדדי אמור לתת קליטה מעט טובה יותר
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כרגיל תומר 1 כותב וכותב ולא ברור מה הוא מנסה לחדש לנו
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

תומר 1 לא חידש כלום. אבל כתב דברים שקיימים כבר הרבה שנים בתחום הצלחות
תחום הצלחות פרץ בשנת 1995 בערך . ומאז אני רק בצלחות. אנטנות התחלתי להתקין. בשנת 1966 . כאשר קלטו מיצרים רק בקיץ . ובימיי שרב . מדובר על אזור טירת כרמל . צלחות התקנתי מימטולה עד דרומה מבאר שבע
תחום הצלחות פרץ בשנת 1995 בערך . ומאז אני רק בצלחות. אנטנות התחלתי להתקין. בשנת 1966 . כאשר קלטו מיצרים רק בקיץ . ובימיי שרב . מדובר על אזור טירת כרמל . צלחות התקנתי מימטולה עד דרומה מבאר שבע
כמה טוב שאתה מזכיר לנו מידי פעם את ההיסטוריה המקצועית שלך ...חלילה שלא נשכח ,
האנטנות למצרים בשנת 1966 זה היסטוריה ! שכחת לספר כי הקיטוב היה אנכי ואח"כ
כשעברו לשידורי צבע הם במצרים שידרו בשיטת secam הצרפתית ,
האנטנות למצרים בשנת 1966 זה היסטוריה ! שכחת לספר כי הקיטוב היה אנכי ואח"כ
כשעברו לשידורי צבע הם במצרים שידרו בשיטת secam הצרפתית ,
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

טעות בידך . הקיטוב הייה אופקי . רק קפריסין שידרה בערוצים CH6-8 אנכי . מילמעלה למטה . הייתה היתנגשות בערוץ 8 . אבל כאשר היו עוברים בתקע מלחצן אחד לשני. כימעט ולא הייה הפרעות
לגבי הצבע נכון הם שידרו בשיטה הצרפתית סאכם. היו הרבה לקוחות שלי שקנו TV ציבעונית פאל. ולא קיבלו צבע בTV
לגבי הצבע נכון הם שידרו בשיטה הצרפתית סאכם. היו הרבה לקוחות שלי שקנו TV ציבעונית פאל. ולא קיבלו צבע בTV
ערוץ 8 שידר מקהיר רגיל והיה גם ערוץ 10 מאל עריש שידר בקיטוב אנכי ....אולי אתה באיזור חיפה לא
השתמשת בערוץ הזה כי ערוץ 10 שידר ישראל מהכרמל ...אבל במרכז זה היה נקלט ועדיף על 8 שקיבל הפרעות
מישראל 8 ששידר מאיתנים - ירושלים !
השתמשת בערוץ הזה כי ערוץ 10 שידר ישראל מהכרמל ...אבל במרכז זה היה נקלט ועדיף על 8 שקיבל הפרעות
מישראל 8 ששידר מאיתנים - ירושלים !
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אתה מערבב היסטוריה . אז אספר לך את ההיסטוריה
בשנים 65-66 קלטו רק מיצרים בערוצים 8-10 . הייה כבל 300אום . והיו תקעי חשמל . שהיו מעבירים מאנטנה לאנטנה .
ליקלוט טוב . אנשים היו טועים ומחליפים בתקעים ומכניסים לחשמל .
אז התחילו לימכור שקע עים 4 חורים ל4 כבלים שיקדו מהגג
בשנת 67 תרם הברון רוצילד משדרון . ששידר מאייתנים מההר למרכז TV לימודית . השידור הראשון הייה בחורף . לא קלטו מיצרים. אז בטירת כרמל קלטו את השידור הראשן בעיברית . לי לא הייה TV אבל החנות שסיפקה לי התקנות קלטנו
שידור ראשון ובעיברית . כך זה נימשך עד שנת 68 . ובשנת 68 בנו את המשדר CH10 . על הכרמל. ובתיקשורת אמרו שהוא יכסה את כול הצפון . אנשים חיכו . וכאשר הופעל . קלטו אבל לא כול הצפון הרים עשו צל לתמונה . לכן בטירת כרמל בנו משדר רק לישוב בCH5 . אז ישראל שידרה בCH5 10 8 . מצרים CH 8 10 קפריסין אנכי CH06-08 . בימים חמים לא ראו כלום כולם היפריעו לכולם .
ואז הומצא תדרUHF . ששם עדיין לא שידרו . רק את חייפה כיסו 7 ערוצים שכונתיים ביגלל ההרים . 24 27 31 38 לטירה . 46 52 לשכונת בת גלים . למרכז הארף הייה 28 ממיגדל שלום .
זה על קצה המזלג . ההיסטוריה של השידורים בישראל
העיקר שנה טוב
בשנים 65-66 קלטו רק מיצרים בערוצים 8-10 . הייה כבל 300אום . והיו תקעי חשמל . שהיו מעבירים מאנטנה לאנטנה .
ליקלוט טוב . אנשים היו טועים ומחליפים בתקעים ומכניסים לחשמל .
אז התחילו לימכור שקע עים 4 חורים ל4 כבלים שיקדו מהגג
בשנת 67 תרם הברון רוצילד משדרון . ששידר מאייתנים מההר למרכז TV לימודית . השידור הראשון הייה בחורף . לא קלטו מיצרים. אז בטירת כרמל קלטו את השידור הראשן בעיברית . לי לא הייה TV אבל החנות שסיפקה לי התקנות קלטנו
שידור ראשון ובעיברית . כך זה נימשך עד שנת 68 . ובשנת 68 בנו את המשדר CH10 . על הכרמל. ובתיקשורת אמרו שהוא יכסה את כול הצפון . אנשים חיכו . וכאשר הופעל . קלטו אבל לא כול הצפון הרים עשו צל לתמונה . לכן בטירת כרמל בנו משדר רק לישוב בCH5 . אז ישראל שידרה בCH5 10 8 . מצרים CH 8 10 קפריסין אנכי CH06-08 . בימים חמים לא ראו כלום כולם היפריעו לכולם .
ואז הומצא תדרUHF . ששם עדיין לא שידרו . רק את חייפה כיסו 7 ערוצים שכונתיים ביגלל ההרים . 24 27 31 38 לטירה . 46 52 לשכונת בת גלים . למרכז הארף הייה 28 ממיגדל שלום .
זה על קצה המזלג . ההיסטוריה של השידורים בישראל
העיקר שנה טוב
אני יכול לתת לך כמה רמזים איך לקוח יכול להבדיל בין חאפר לבין איש מקצוע. למשל לחאפר שנותן הצעת מחיר שכתובה בסגנון ובשפה של תלמיד כיתה א' ומלאה גם בשגיאות כתיב מהסוג שבכיתה א' הילדים כבר לא עושים, ללקוח במקרה כזה כבר לא נשאר יותר מדי מקום להתלבטויות. רמז נוסף, יש דבר כזה שמכנים אותו בשם מוניטין והוא נצבר במשך שנים, ואם לקוח שומע תגובות על חאפר מהלקוחות הקודמים שלו, לחאפר אחרי זה נשאר רק להתלונן שהשוק מת, כי חאפר פשוט לא מבין מה הסיבה האמתית למה הלקוחות במשך השנים פונים עליו פחות ופחות עד בכלל.הטכנאי קרמר כתב:Sys_Admin כתב:חאפר מטבעו, גם, אם ישלמו לו מחיר פי כמה ממה שאיש מקצוע לוקח, חאפר גם במקרה כזה לא יכול לבצע את העבודה בצורה הגיונית, כי הוא פשוט לא מבין את העבודה, הוא לא יודע באיזה רכיבים להשתמש, אין לא אפילו את הכלי העבודה המתאימים או את הציוד הבדיקה הנדרש, וגם, אם יביאו לו את כל הציוד המתאים, הוא כלל לא יידע מה לעשות אתו ורק יהרוס אותו. יותר מזה, חאפר, גם אחרי שלושים שנה שהוא "עוסק" בתחום כלשהוא יישאר באותה הרמה של חאפר, כי הוא לא מסוגל ללמוד כלום, ורק מחפש תירוצים.
כזו כמות שטויות שמסוגל לכתוב גולש על חפר לא ראיתי .
אני עסקתי הרבה בהתקנות של צלחות בC BAND לרוסיה הודו . היו כול מיניי LNB . פנית ליבואן תאבי את הדגם הזה . הרגישות מאוד טובה . הוא ענה לי . עיין כזו עולה לי לפחות עוד 5$ אני צריך להזמין לפחות 1000 עניים. מי יקנה מימני כאשר למיתחרה יש עין זולה . כך שהאיכות מתחילה מהיבואן
תגיד לי מר SAS איך אני כלקוח יכול להבדיל בין חפר לבין מתקין מיקצועי ?? כאשר אני פותח דפי זהב . בהתקנת צלחת
אם הלקוח הייה מגיע עם מיפרט טכני . אז דיינו . אבל לקוח רוצה ליראות ארופה . רוסיה . וכולם מחפשים בזול . ומתקין לא רוצה ליקר את ההתקנה . כי יפסיד את ההתקנה . אז מנסה לחסוך בחומר שישאר לו משהוא .
כך זה בכול התחומים. שיפוץ בית . התקנת מזגנים . חלקי חלוף לא מקוריים לרכב . בהתקנות חשמל . יש ביקורת של חברת חשמל . בצלחות אין ביקורת . על צלחת 3 עניים. ששווה לתחת
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

היו TV שחור לבן . ללא טיונר UHF רק VHF ולטירה הייה משדר על בית חולים כרמל ששידר לדניה וטירת כרמל .
אני כטכנאי הוספתי לטלויות טיונרים UHF .
אני כטכנאי הוספתי לטלויות טיונרים UHF .