שידורי עידן פלוס
-
רמי.א
- תותח על

שידורי עידן פלוס
3 שאלות
1, אני מבין שבהמשך עידן פלוס צריכה להציע גם ערוצים בתשלום
האם לפי דעתכם גם חברת הלווין יס צריכה לשדר את אותם תכנים?
2, ואם כבר מדברים על עידן פלוס גם באינטרנט
אני מבין שאפשר דרך חברת סלקום טיוי לראות דרך הממיר שלהם את שידורי עידן פלוס
איך הם מקבלים את השידורים האלה?
האם זה לא אפשרי להמיר את השידורים האלה לקליטה בחינם גם דרך מקלט מיוחד לצלחת לווין פרטית
וגם דרך אינטרנט בצורת אמצעי זיהוי למשרד התקשורת שאותו אדם שמקבל את הממיר קוד גישה שהוא תושב מדינת ישראל?
באם הבעיה פה היא רק של זכויות יוצרים ושל זכויות שידור אל מחוץ למדינת ישראל?
3, אם הבעיה פה היא רק שזל זכויות יוצרים ושל זכויות שידור אל מחוץ למדינת ישראל, אז מה הסיבה שכל כך קשה לעשות במדינת ישראל לאזרחים שלה, קוד זיהוי שדרכו יודעים שמי שצופה בערוצים
של עידן פלוס בצורות האחרות שהוא תושב מדינת ישראל ושמותר לו שהוא אזרח מדינת ישראל לצפות בחינם בערוצים האלה?
תודה לעונים(:, ומי שלא יכול לענות אז לא נורא(:
1, אני מבין שבהמשך עידן פלוס צריכה להציע גם ערוצים בתשלום
האם לפי דעתכם גם חברת הלווין יס צריכה לשדר את אותם תכנים?
2, ואם כבר מדברים על עידן פלוס גם באינטרנט
אני מבין שאפשר דרך חברת סלקום טיוי לראות דרך הממיר שלהם את שידורי עידן פלוס
איך הם מקבלים את השידורים האלה?
האם זה לא אפשרי להמיר את השידורים האלה לקליטה בחינם גם דרך מקלט מיוחד לצלחת לווין פרטית
וגם דרך אינטרנט בצורת אמצעי זיהוי למשרד התקשורת שאותו אדם שמקבל את הממיר קוד גישה שהוא תושב מדינת ישראל?
באם הבעיה פה היא רק של זכויות יוצרים ושל זכויות שידור אל מחוץ למדינת ישראל?
3, אם הבעיה פה היא רק שזל זכויות יוצרים ושל זכויות שידור אל מחוץ למדינת ישראל, אז מה הסיבה שכל כך קשה לעשות במדינת ישראל לאזרחים שלה, קוד זיהוי שדרכו יודעים שמי שצופה בערוצים
של עידן פלוס בצורות האחרות שהוא תושב מדינת ישראל ושמותר לו שהוא אזרח מדינת ישראל לצפות בחינם בערוצים האלה?
תודה לעונים(:, ומי שלא יכול לענות אז לא נורא(:
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 28 מאי 2017, 15:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: שידורי עידן פלוס
תשובות -
תשובה מס' 1 -
לא חייב , כל חברה היא עצמאית לשיקוליה ובכל מקרה יש את המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לווין שמאשרת את תוכן השידורים ,
תשובה מס' 2 -
עד כמה שידוע לי בממיר של סלקום אין קשר לעידן פלוס , הערוצים הישראלים עוברים גם הם דרך האינטרנט כמו כל הערוצים
ולראיה הם עברו גם לסמארט TV ומי שבוחר להשתמש ככה דרך הטלויזיה ללא ממיר כלל גם מקבל את כל הערוצים ,
אין צורך בקודי זיהוי ובבקרה על צפיה כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה , ואם הוא רוצה חינם שישתמש בעידן פלוס
שעומדים גם להרחיב את כמות הערוצים ולהעביר ב HD את כל 4 הערוצים של ישראל ( 1 , קשת , רשת , 10 )
ובכך השידור החינמי מהמדינה יגיע לרמה דומה למה שמקובל בעולם ,
לגבי שידור ערוצי עידן גם באמצעות האינטנרנט ....ברור שצריך שזה יקרה ,
זה כבר כמעט קורה גם היום כי רוב השידורים מועברים באינטרנט גם בחי וגם במוקלט ,
אני מניח שזה רק נושא של תקציב
תשובה מס' 1 -
לא חייב , כל חברה היא עצמאית לשיקוליה ובכל מקרה יש את המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לווין שמאשרת את תוכן השידורים ,
תשובה מס' 2 -
עד כמה שידוע לי בממיר של סלקום אין קשר לעידן פלוס , הערוצים הישראלים עוברים גם הם דרך האינטרנט כמו כל הערוצים
ולראיה הם עברו גם לסמארט TV ומי שבוחר להשתמש ככה דרך הטלויזיה ללא ממיר כלל גם מקבל את כל הערוצים ,
אין צורך בקודי זיהוי ובבקרה על צפיה כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה , ואם הוא רוצה חינם שישתמש בעידן פלוס
שעומדים גם להרחיב את כמות הערוצים ולהעביר ב HD את כל 4 הערוצים של ישראל ( 1 , קשת , רשת , 10 )
ובכך השידור החינמי מהמדינה יגיע לרמה דומה למה שמקובל בעולם ,
לגבי שידור ערוצי עידן גם באמצעות האינטנרנט ....ברור שצריך שזה יקרה ,
זה כבר כמעט קורה גם היום כי רוב השידורים מועברים באינטרנט גם בחי וגם במוקלט ,
אני מניח שזה רק נושא של תקציב
-
רמי.א
- תותח על

תודה
בקשר לתשובה מספר 2
אני מכיר לקוח של סלקום טיוי שאומר שהוא רואה דרכם את כל שידורי עידן פלוס מבלי שהשידור בהם נתקע,
ושהוא שאל בחברת סלקום טיו, אם מותר לדעת בקשר לערוצים שבמדינת ישראל הם לצפיה בחינם של עידן פלוס, איפה באינטרנט אפשר בחינם לצפות באותם השידורים האלה שחברת עידן פלוס משדרת גם ללקוחות סלקום טיוי,
אז הם ענו לו שלהם אסור לענות על זה לאנשים כדי להשאיר את היתרון של החברה, ואני מבין שהוא יכול לנסות בנושא הזה לחפש אנשים אחרים שמסכימים מרצונם החופשי לענות לו על זה.
אז אני אשמח אם תוכלו בבקשה לרשום פה , איפה באינטרנט אפשר בחינם לצפות באותם השידורים האלה שחברת עידן פלוס משדרת גם ללקוחות סלקום טיוי.
בקשר לתשובה מספר 2
אני מכיר לקוח של סלקום טיוי שאומר שהוא רואה דרכם את כל שידורי עידן פלוס מבלי שהשידור בהם נתקע,
ושהוא שאל בחברת סלקום טיו, אם מותר לדעת בקשר לערוצים שבמדינת ישראל הם לצפיה בחינם של עידן פלוס, איפה באינטרנט אפשר בחינם לצפות באותם השידורים האלה שחברת עידן פלוס משדרת גם ללקוחות סלקום טיוי,
אז הם ענו לו שלהם אסור לענות על זה לאנשים כדי להשאיר את היתרון של החברה, ואני מבין שהוא יכול לנסות בנושא הזה לחפש אנשים אחרים שמסכימים מרצונם החופשי לענות לו על זה.
אז אני אשמח אם תוכלו בבקשה לרשום פה , איפה באינטרנט אפשר בחינם לצפות באותם השידורים האלה שחברת עידן פלוס משדרת גם ללקוחות סלקום טיוי.
מי אמר לך שעידן פלוס משדר עבור סלקום ? כל עולם המושגים שלך לא נכון ....
למה אתה אומר בכלל שדרך סלקום TV משדרים את ערוצי עידן פלוס ?
זה כמו שתגיד שגם דרך YES ודרך HOT משדרים את ערוצי עידן פלוס ...
סלקום TV מקבל את כל התוכן בסיב אופטי למרכז השידור שלו ומשם זה משודר דרך וידאו סרברים לרשת האינטרנט
למה אתה אומר בכלל שדרך סלקום TV משדרים את ערוצי עידן פלוס ?
זה כמו שתגיד שגם דרך YES ודרך HOT משדרים את ערוצי עידן פלוס ...
סלקום TV מקבל את כל התוכן בסיב אופטי למרכז השידור שלו ומשם זה משודר דרך וידאו סרברים לרשת האינטרנט
-
רמי.א
- תותח על

לא מבין את השאלה שלך ושוב אני חוזר שנראה לי שעולם המושגים שלך מעוות , וזאת מחוסר הבנה של מערכות תקשורת ,
עידן פלוס - יש להם מרכז שידור שאליו מתנכז השידורים שמגיעים מערוץ 11 / 10 / 22 וכו' ...
משם זה עובר לרשת אופטית של עידן ( דרך ספקי משנה חברות תקשורת שמספקות טרנסמישן )
השרת הזאת מחברת את כל המשדרי DVB-T של עידן ...משדרי המשנה הרפיטרים קולטים את הראשיים וממחזרים את השידור ,
סלקום TV גם היא יש לה מרכז שידור אליו מגיעים ההזנות מהערוצים השונים או מספקי שידור תוכן וכו'
משם סלקום מפיצה את השידור ע"ג רשת האינטרנט ,
כל גורם שרוצה לשדר ויש לו רישיון לשדר או יהיה לו בעתיד רישיון לשדר ...צריך להתחבר לערוצי השידור
דרך ספקי תשתיות קישור אופטיים - חברות התקשורת - בזק , סלקום , הוט , וכן הלאה
עכשיו אחרי שהבנו את זה ....מה בדיוק אתה רוצה לדעת ? מה סתומרת מי שרוצה להעביר בסיב אופטי ?
כד ללהעביר שידורי טלויזיה בסיב אופטי ממקום למקום צריך לפנות לקבלת שירות מחברת תקשורת שיש לה סיבים פרוסים בארץ
למשל בזק , או הוט , או סלקום ...וכו' ...צריך לשכור את השירות , אם זה חיבור סיב ישיר או דרך רשת תקשורת
למשל רשת MPLS או אחרת ( מרכזיית IP ) , השירות הזה עולה כמובן כסף רב ...
עידן פלוס - יש להם מרכז שידור שאליו מתנכז השידורים שמגיעים מערוץ 11 / 10 / 22 וכו' ...
משם זה עובר לרשת אופטית של עידן ( דרך ספקי משנה חברות תקשורת שמספקות טרנסמישן )
השרת הזאת מחברת את כל המשדרי DVB-T של עידן ...משדרי המשנה הרפיטרים קולטים את הראשיים וממחזרים את השידור ,
סלקום TV גם היא יש לה מרכז שידור אליו מגיעים ההזנות מהערוצים השונים או מספקי שידור תוכן וכו'
משם סלקום מפיצה את השידור ע"ג רשת האינטרנט ,
כל גורם שרוצה לשדר ויש לו רישיון לשדר או יהיה לו בעתיד רישיון לשדר ...צריך להתחבר לערוצי השידור
דרך ספקי תשתיות קישור אופטיים - חברות התקשורת - בזק , סלקום , הוט , וכן הלאה
עכשיו אחרי שהבנו את זה ....מה בדיוק אתה רוצה לדעת ? מה סתומרת מי שרוצה להעביר בסיב אופטי ?
כד ללהעביר שידורי טלויזיה בסיב אופטי ממקום למקום צריך לפנות לקבלת שירות מחברת תקשורת שיש לה סיבים פרוסים בארץ
למשל בזק , או הוט , או סלקום ...וכו' ...צריך לשכור את השירות , אם זה חיבור סיב ישיר או דרך רשת תקשורת
למשל רשת MPLS או אחרת ( מרכזיית IP ) , השירות הזה עולה כמובן כסף רב ...
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 28 מאי 2017, 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
רמי.א
- תותח על

מה הסיבה לדעתך כאשר אני מבין שזה אפשרי דרך האינטרנט אז אם זה נכון שהמדינה לא מעדיפה שחברה אחרת באזור מדינת ישראל תעביר באינטרנט מבלי שהצופים במדינת ישראל ישלמו על זה כסף, את השידורים של עידן פלוס שמותר לתושבי מדינת ישראל בחינם לצפות בהם, בעזרת לשלם אם צריך כסף לאותה חברה שמעבירה את שידור הזה,
אז מה הסיבה לדעתך
שהמדינה לא עושה חוק שמחייב כל חברת תקשורת בישראל שנותנת דרך האינטרנט לצפות בערוצים לצפיה בחינם של ערוצי עידן פלוס שרק לצורך הצפיה בערוצים האלה דרך האינטרנט שהחוק יחייב את אותה חברת תקשורת לתת את האפשרות צפיה הזאת לכל תושבי מדינת ישראל בחינם או במקרה הגרוע תשלום חד פעמי של התקנה של הציוד הזה?
אז מה הסיבה לדעתך
שהמדינה לא עושה חוק שמחייב כל חברת תקשורת בישראל שנותנת דרך האינטרנט לצפות בערוצים לצפיה בחינם של ערוצי עידן פלוס שרק לצורך הצפיה בערוצים האלה דרך האינטרנט שהחוק יחייב את אותה חברת תקשורת לתת את האפשרות צפיה הזאת לכל תושבי מדינת ישראל בחינם או במקרה הגרוע תשלום חד פעמי של התקנה של הציוד הזה?
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 29 מאי 2017, 01:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל שידור דרך האינטרנט עולה כסף , דורש השקעה בוידאו סרברים , דורש אמצעים רבים ...
פיתוח אתר אינטרנט ותחזוקתו , פיתוח אפליקציה לניידים וכו' ( כמו שערוץ 11 הקודם עשה ועבד יפה )
חוץ מזה כל ערוצי ישראל או כמו שאתה קורא להם ערוצי עידן משדרים באינטרנט -
למשל זה האתר של ערוץ 10
http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1055909
עכשיו אתה בטח תבוא ותגיד שזה לא ב HD ולא באיכות שתאפשר לך לצפות בחינם באיכות טובה
אז נכון זה לא ב HD וזה לא המטרה של השידורים האלה ,
אם אתה רוצה לצפות באיכות טובה וב HD תתחבר לעידן פלוס ...
אם אין לך קליטה טובה ...תתקין אנטנה חיצונית ,
אם אתה רוצה לצפות דווקא במחשב ולא בטלויזיה ...תקנה דונגל למחשב או לסמארפון
כל האופציות פתוחות ...לא חייב שירות כזה ב HD באינטרנט , זה עולה כסף רב ואין מי שישלם
פיתוח אתר אינטרנט ותחזוקתו , פיתוח אפליקציה לניידים וכו' ( כמו שערוץ 11 הקודם עשה ועבד יפה )
חוץ מזה כל ערוצי ישראל או כמו שאתה קורא להם ערוצי עידן משדרים באינטרנט -
למשל זה האתר של ערוץ 10
http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1055909
עכשיו אתה בטח תבוא ותגיד שזה לא ב HD ולא באיכות שתאפשר לך לצפות בחינם באיכות טובה
אז נכון זה לא ב HD וזה לא המטרה של השידורים האלה ,
אם אתה רוצה לצפות באיכות טובה וב HD תתחבר לעידן פלוס ...
אם אין לך קליטה טובה ...תתקין אנטנה חיצונית ,
אם אתה רוצה לצפות דווקא במחשב ולא בטלויזיה ...תקנה דונגל למחשב או לסמארפון
כל האופציות פתוחות ...לא חייב שירות כזה ב HD באינטרנט , זה עולה כסף רב ואין מי שישלם
-
צור .א
- תותח על

סלקום מספקים ממירים משולבים עם עידן פלוס ובבתים שהקליטה חלשה הם מתקינים אנטנות חצוניות.
ראיתי גם התקנה שלהם בחדר מדרגות עם הכנה למצטרפים חדשים מעבר לצרכן הראשון.
-----------------------------
נערך לאחרונה על ידי תומר 1 ב 29 מאי 2017, 09:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
רמי.א
- תותח על

מה הסיבה שסלקום עדיין מספקים ממירים משולבים עם עידן פלוס?צור .א כתב:סלקום מספקים ממירים משולבים עם עידן פלוס ובבתים שהקליטה חלשה הם מתקינים אנטנות חצוניות.
אני ראיתי שהמנכ"ל של סלקום אמר לפני כמה חודשים שבשרות החדש של הסלקום של Apple TV 4 , נראה לי שאפשר דרכם דרך האינטרנט לצפות באיכות מאוד טובה בשידורים של עידן פלוס.
אז האם החזרה של סלקום אל ממירים משולבים עם עידן פלוס, זה הכנה ללקוחות על שעוד מעט נגמר ההסכם שכירות עם החברה שמעבירה בסיב אופטי את שידורי עידן פלוס אל חברת סלקום?
או שזה בגלל משהו אחר?
הנה קישור למסיבת העיתונאים בנושא
אולי אני לא הבנתי נכון את דברי המנכ"ל?
הסרטון
https://www.facebook.com/guylevy/videos ... 664918706/
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 29 מאי 2017, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
יתכן שזה היה בהתחלה , ממה שאני יודע היום הכל עובר באינטרנט כולל ערוצי ישראל , והראיה שניתן לקלוטסלקום מספקים ממירים משולבים עם עידן פלוס ובבתים שהקליטה חלשה הם מתקינים אנטנות חצוניות.
סלקום TV גם למי שיש סמארט TV ללא ממיר בכלל , וגם ב Apple TV ... יתכן שהם בכל זאת מסתמכים
גם על קליטה של ערוצי ישראל דרך עידן פלוס למי שיש טיונר פנימי ...אבל נראה לי שבכל מקרה יש גם שידור אינטרנטי
של כל הערוצים הישראלים .... זאת הערכתי אני לא מנוי שלהם ,
מה עובר עליך תומר ? ומי זה האדם לדעתך שהידע שלו אפס ? ....חחחחח אדם שהידע שלו אפס - מתקנים אותו . ואני שיש לי ידע תוקפים אותי ושונאים אותי