מה קובע את איכות הקליטה
מה קובע את איכות הקליטה
קודם כל איכות הצלחת  .  אחר כך איכות הLNB  .ובהמשך רגישות הקליטה בממיר  .ולבסוף איכות ואורך הכבל . LNB  אינווקום אופסט לא מצדיק את מחיר.ו  האם הוא מגדיל קוטר הצלחת ממש לא  .   אינווקום פריים פוקוס  4 יציאות שווה את מחירו . זה תלוי גם במתקין מקצועי  ופיד מותאם לצלחת  ולLNB . גודל הצלחת קובע  אבל הכי חשוב איכות הצלחת.

נערך לאחרונה על ידי תומר 1 ב 03 מאי 2017, 06:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל

- י א
 - מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
 - Been thanked: 45 פעמים

Re: מה קובע את איכות הקליטה
תגיד - שמעת פעם על הסימנים האלה? ,  .  -  ?  !
הם נקראים סימני פיסוק. הם מפרידים בין משפט למשפט. הם מבטאים שאלה או תשובה או הסבר לחלק של משפט.
אעם לא תתחיל להשתמש בסימנים האלה אני אמחק את ההודעות שלך.

הם נקראים סימני פיסוק. הם מפרידים בין משפט למשפט. הם מבטאים שאלה או תשובה או הסבר לחלק של משפט.
אעם לא תתחיל להשתמש בסימנים האלה אני אמחק את ההודעות שלך.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

Re: מה קובע את איכות הקליטה
תומר אני הבנתי אותך . אין איכות קליטה . אבל יש תקן . לעוצמה שצריך לקבל ממיר . באנטנה זה TV זה 60DB 
לממיר לא יודעה כמה . אבל כחול שהעוצמה יותר חזקה . עדיף, במיקרה של מזג אויר סוער.
אם יש עודף בעוצמה . יש מנגנון שניקרא AGC . שמעלה או מוריד עודף/חוסר עוצמה . ב10DB +- .
מה שכן יש איכות תמונה בשידור . שזה HD . או היום 4K . ופעם הייה אנלוגי . וזה לא שייך לאיכות הקליטה

לממיר לא יודעה כמה . אבל כחול שהעוצמה יותר חזקה . עדיף, במיקרה של מזג אויר סוער.
אם יש עודף בעוצמה . יש מנגנון שניקרא AGC . שמעלה או מוריד עודף/חוסר עוצמה . ב10DB +- .
מה שכן יש איכות תמונה בשידור . שזה HD . או היום 4K . ופעם הייה אנלוגי . וזה לא שייך לאיכות הקליטה