מה אני עושה לא נכון בכיוון צלחת לעמוס?
-
amron
- חבר פורום

מה אני עושה לא נכון בכיוון צלחת לעמוס?
שלום חברי הפורום
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. אני מנסה לכוון צלחת לקליטת עמוס. מכיוון שאין לי את חוברת ההדרכה של הממיר (מגנום לג'נד 2505) הכל קצת יותר קשה, אבל, הצלחתי להגיע למצב בתפריט ובו מופיע הלווין עמוס. דייסק מבוטל - מכיוון שזו צלחת עם LNB אחד , תדר מכוון ל-11657 מה"צ, vertical, וקצב סימבולים 8520. לאחר מכן אני עושה סריקה ומקבל no programs found. בתחתית המסך ישנם שני פסי חיווי, העליון level, מראה 95%, התחתון quality מראה בין 9ל-11%.
האם הנתונים הנ"ל נותנים איזו אידיקציה מה לא בסדר/נכון?
לעזרתכם אודה.
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. אני מנסה לכוון צלחת לקליטת עמוס. מכיוון שאין לי את חוברת ההדרכה של הממיר (מגנום לג'נד 2505) הכל קצת יותר קשה, אבל, הצלחתי להגיע למצב בתפריט ובו מופיע הלווין עמוס. דייסק מבוטל - מכיוון שזו צלחת עם LNB אחד , תדר מכוון ל-11657 מה"צ, vertical, וקצב סימבולים 8520. לאחר מכן אני עושה סריקה ומקבל no programs found. בתחתית המסך ישנם שני פסי חיווי, העליון level, מראה 95%, התחתון quality מראה בין 9ל-11%.
האם הנתונים הנ"ל נותנים איזו אידיקציה מה לא בסדר/נכון?
לעזרתכם אודה.
-
צור .א
- תותח על

Re: מה אני עושה לא נכון בכיוון צלחת לעמוס?
תנסה לסרוק בסריקה עיוורת-יש כזו אפשרות בדגם הזה.
דבר שני-אמרת שאתה מנסה לכוון לעמוס,אז שלא זה מה שאתה מנסה לעשות.לכוון את הצלחת זה ממש לגשת לצלחת עצמה.אם לא תמצא בסריקה את התחנות הרצויות ,הבעיה כבר טכנית ולא רק בהגדרות.
דבר שני-אמרת שאתה מנסה לכוון לעמוס,אז שלא זה מה שאתה מנסה לעשות.לכוון את הצלחת זה ממש לגשת לצלחת עצמה.אם לא תמצא בסריקה את התחנות הרצויות ,הבעיה כבר טכנית ולא רק בהגדרות.
-
amron
- חבר פורום

תודה לתשובתך. בהחלט קודם כיוונתי את הצלחת לקליטת עמוס. הבעיה היא שהממיר הינו כמו " קופסא שחורה" בשבילי ללא המדריך. זה מחייב ניסוי וטעייה וגאן יש יותר מדי פרמטרים שאני מבין שמספיק אחד מהם שגוי כדי שכל העסק לא יפעל.
-
yanivasy
- חבר ותיק

לדעתי אתה צריך להכניס את התדר, הקיטוב, קצב הנתונים ושאר הפרמטרים של הטרנספונדרים שמשדרים את ערוצים 1, 2 .
בממיר כמדומני, אין את הטרנספונדרים הללו.
בממיר כמדומני, אין את הטרנספונדרים הללו.
-
amron
- חבר פורום

הכנסתי את מה שמצאתי ואני לא יודע אם אכן זה נכון/מלא. זו הסיבה שאני מנסה להשיג את חוברת ההפעלה של המכשיר.
טיפ לכיוון עמוס 4W אם אתה לא מצליח לתפוס את הלווין פשוט תנסה לתפוס את הלווין המיצרי NILESAT 7W שניקלט חזק מאוד באזורנו ואז שהצלחת מכוונת אליו לשחרר מעט את הברגים ולהזיז ממש טיפה את הצלחת למעלה (הגבהה) וטיפה ימינה שאתה מאחורי הצלחת לראות שהקליטה של NILESAT 7W נעלמת ועמוס נקלט חזק(יש תדרים של YES שנקלטים חזק בלוויין) ואז לחזק את הברגים טוב טוב ולראות שהצלחת מקובעת.
-
xdavidx2
- חבר פורום

לי יש כמאת אותה השאלה רק אצלי משהוא מוזר הממיר כולט תדרים באמוס אבל יש תדר שהוא לא כולט 10890V27500 5/6
כולט הכול חוץ המתדר הזה מה יכולה להיות הביעה ?
תודה מראש
כולט הכול חוץ המתדר הזה מה יכולה להיות הביעה ?
תודה מראש
-
amron
- חבר פורום

moss81, תודה. ההסבר שלך נשמע מאד סביר. אנסה אותו כשמזג האויר ישתפר מעט. אולי אתה יודע האם ישנה נוסחה/מקדם לחישוב או מציאת זוית ההגבהה בין האנך לזוית של צלחת אופסט? מה שאני מתכוון הוא שבצלחת אופסט, אם אני מעמיד אותה אנכית לגמרי כך ששולי הטבעת של הצלחת אנכיים לגמרי (פלס) ביחס לקרקע, כבר ישנה זוית הגבהה מסויימת שנובעת ממבנה הצלחת. מה שאני מנסה לדעת זה מה מידת הזוית הזאת.