סלקום tv עולה על אפל tv
- י א
 - מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
 - Been thanked: 45 פעמים

סלקום tv עולה על אפל tv
ההפצה של סלקום טיוי הופכת להיות בלתי תלויה במכשיר ייחודי להם. פיתחו אפליקציה לאפל טיוי שמאפשרת הזרמת כל התכנים שלהם למי שיש לו אפל טיוי.
רעיון בהחלט מעניין

רעיון בהחלט מעניין
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..

Re: סלקום tv עולה על אפל tv
האם סלקום TV משדר באינטרנט גם את הערוצים הישראלים או שהממיר שלהם 
כולל מקלט DVB-T שקולט את הישראלים עם אנטנה מרשת עידן פלוס ?
ועוד שאלה ...נאמר פה בעבר בעיקר ע"י החבר - Sys_Admin שלא ניתן לשדר באינטרנט באיכות טובה
ללא תשתית מסובכת ויקרה , והנה אנחנו רואים שסלקום כבר יש לה 100,000 מינויים ומשדרת אליהם עשרות ערוצים
אז איך זה מתיישב עם כל הדיונים שהיו פה בעבר ?

ועוד שאלה ...נאמר פה בעבר בעיקר ע"י החבר - Sys_Admin שלא ניתן לשדר באינטרנט באיכות טובה
ללא תשתית מסובכת ויקרה , והנה אנחנו רואים שסלקום כבר יש לה 100,000 מינויים ומשדרת אליהם עשרות ערוצים
- י א
 - מנהל אתר

נראה לי שזה ההבדל בין תיאוריה למעשי
כיו כן זה יכלול את ערוצי עידן בהזרמה

כיו כן זה יכלול את ערוצי עידן בהזרמה

מעניין לדעת אם השירות פתוח גם למשתמשים שנמצאים בארצות אחרות ...ישראלים שחיים בחו"ל ורוצים להתחבר ,

- 
				רמי.א
 - תותח על

ומה עם מי שיש לו טלוויזיה חכמה של LG? 
ומי עם מי שיש לו דור שלישי של אפל TV?
שרק בגלל זה ישלם עוד לא מעט כסף לטלוויזיה שצריך?

ומי עם מי שיש לו דור שלישי של אפל TV?
שרק בגלל זה ישלם עוד לא מעט כסף לטלוויזיה שצריך?
הנושא כבר הוסבר כאן במדויק, לפני זה, ולא נשאר, אלה רק להביא את הציטטות, במקום לכתוב את הכל מחדש:גלובל כתב:האם סלקום TV משדר באינטרנט גם את הערוצים הישראלים או שהממיר שלהם
"
לעשות אפשר הרבה דברים, אבל שאלה היא באיזה מחיר ואם זה הגיוני כלל. למשל בסלקום TV הדגש מההתחלה היה על ספריית VOD ועל רכיבה על השידור של עידן פלוס ( למכור בכסף שידור שמופץ בחינם ). היום סלקום TV כבר מבינה, שהיא לא יכולה להסתמך על השידור של עידן פלוס, כי גם המערך לא התרחב, כמו שציפו, גם השידור של עידן פלוס לא נקלט בצורה תקינה ברוב האזורי הארץ ללא המערכת של אנטנה חיצונית וגם ההמשך של הפרויקט של עידן פלוס, הוא לוט בערפל. והסיכום, שסלקום צריכה לחפש פתרון לצרה שהיא לבד הכניסה את עצמה ומנסה לוותר על התענוג המפוקפק בלמכור את שידורי עידן פלוס החינמיים ללקוחותיה: http://www.themarker.com/advertising/1.3059459
בנוסף לזה, לסלקום TV היום יש עוד בעיה קטנטנה, והיא שיתר השידורים היא מעבירה דרך רשת אינטרנט, וברוב המקומות שהלקוחות מחוברים דרך תשתית של בזק, במהירות שבדרך כלל בממוצע של כ 40M , מה שאומר שהלקוח הממוצע שמזמין שלושה מקלטים ומשתמש בהם, כבר לא נשאר לו רוחב פס לשימושים אחרים חוץ מלסלקום TV. בנוסף לזה בכל נתק רגעי שקורה בקו DSL שידור של סלקום TV נפסק עד להתחדשות התקשורת, דבר שיכול לקחת מספר שניות טובות ובדרך כלל מעצבן את הלקוחות. זו הסיבה המרכזית של תלונות מצד הלקוחות ובמקרים כאלה סלקום לא יכולה לספק שום פתרון הולם. ובזק לא מנסה אפילו לתמוך בבעיות שפוגעות בשימוש של סלקום TV על גבי הקווים שלה. על שימוש בתשתיות של הוט לצורך של סלקום TV , אפילו לא כדאי להרחיב לא מבחינה טכנית ולא מבחינת תמחור.
אנסה לחדד עוד יותר את הנושא של שימוש נכון בטכנולוגיות שונות. בדיוק כמו שמבחינה טכנית, זה אפשרי לתת שירותי טלפוניה ניידת או נייחת או אינטרנט דרך לוויין, אבל משיקולים של מחיר ונוחות השימוש, כמו השהייה בתקשורת וכו', זה יהיה פתרון אחרון למקומות נידחים ולמצבי חרום במחירים גבוהים, ולמספר מצומצם של הלקוחות.
וכמו שאף אחד לא יעלה על הדעת שבזק למשל תנסה לחבר את כל הלקוחות הפרטיים רגילים שלה לתשתיות אינטרנט וטלפון דרך לוויין בצורה פרטנית ( למרות שזה אפשרי טכנית ) , במקום דרך קוים קרקעיים, כך גם יהיה לא הגיוני בעליל לחברה שמספקת שירותי טלוויזייה רב ערוצית בכיסוי גאוגרפי ממוקד לספק את השירותים שלה על גבי רשת אינטרנט ציבורית ולא דרך לוויין או דרך רשת כבלים ובמקרה, שיש לה כבר רשת נתונים משלה לצרכים אחרים, אז על גבי אותה הרשת.
"
בנוסף, לפי מה שפורסם כאן עוד בספטמבר, שיצא לאחד המשתמשים: "לדבר אתמול עם מנהל בכיר בסלקום , לפי דבריו יש לסלקום כבר כ - 180 אלף מינויים לסלקום TV" .
היום, בנובמבר, "והנה אנחנו רואים שסלקום כבר יש לה 100,000 מינויים" . לפי זה המגמה ברורה
אני כאחד שיודע בדיוק, כמה היו לסלקום TV מנויים בספטמבר וכמה יש להם היום, לא אנקוב במספרים, אבל אוכל רק להגיד שהם כלל לא דומים למה שקיים במציאות ודי לחכימא ברמיזא.
בנוסף לזה, כי מי שנגיש לסטטיסטיקה של תלונות הלקוחות, תקלות, קריאות שירות ויתר הנתונים של מערכת CRM בסלקום TV , אני יכול להעיד, שסלקום TV כבר די אובדי עצות בנושא של תקלות שנובעות מהתשתית אינטרנט אצל הלקוחות שלהם.
מדובר על נושאים שסלקום TV לא יכולה ולא מסוגלת לטפל, בגלל שמדובר על תשתיות שלא בשליטתה כלל ומצד שני הלקוחות לא מעוניינים לקבל תירוצים שהבעיה היא של בזק או הוט. מצד שני שמוקדנים של בזק או הוט שומעים על בעיות של ניתוקים בצפייה בסלקום TV , הם ישר מסבירים בנימוס, שהם לא תומכים בשום שירות של טלוויזיה על גבי אינטרנט. והלקוח נשאר לבד עם השרות הלא מתפקד של טלוויזיה על גבי אינטרנט. זו כרגע סיבה מרכזית להתנתקות משירותי סלקום TV . ברגע שללקוח תהייה התחייבות של שלוש שנים על מקלטי אפל TV שהוא רכש מסלקום, הבעיה של סלקום תהייה עוד יותר גדולה.
במקרה אני עובד כעת על פרוייקט מסויים עבור חברת סלקום בנושא אחר , ויצא לי להיות במשרדים הראשיים 
של סלקום בנתניה מס' פעמים ולהחשף לאיכות הקליטה בסלקום TV ובאותו הזמן שצפיתי האיכות היתה מצויינת ויציבה
כמובן שזה לא אומר כלום ולא אומר שמי שיש לו בבית תשתית אינטרנט גרועה יראה טוב גם הוא ...
מי שקונה את השירות הזה צריך להיות מודע שהוא חייב אינטרנט טוב מהיר ואיכותי בבית וכדאי שסלקום יסבירו לו מראש ..

של סלקום בנתניה מס' פעמים ולהחשף לאיכות הקליטה בסלקום TV ובאותו הזמן שצפיתי האיכות היתה מצויינת ויציבה
כמובן שזה לא אומר כלום ולא אומר שמי שיש לו בבית תשתית אינטרנט גרועה יראה טוב גם הוא ...
מי שקונה את השירות הזה צריך להיות מודע שהוא חייב אינטרנט טוב מהיר ואיכותי בבית וכדאי שסלקום יסבירו לו מראש ..
במקרה כזה הפתרון המסתמן הוא פשוט וקל, והוא שכל קהל הלקוחות של סלקום TV צריך לעבור לגור במשרדים הראשייםגלובל כתב:במקרה אני עובד כעת על פרוייקט מסויים עבור חברת סלקום בנושא אחר , ויצא לי להיות במשרדים הראשיים
של סלקום בנתניה ולהתחיל להיחשף לאיכות הקליטה בסלקום TV וליהנות מצפייה באיכות מצוינת ויציבה
מזל גם, שמספר הלקוחות של סלקום TV , הוא לא 180 , כמו שסיפר לך מנהל בכיר בסלקום וגם לא 100 אלף מנויים, אחרת הם לא היו נכנסים כולם למשרדים בוזמנית והיו צריכים לבצע תורנויות צפייה, כל אחד בתורו.
עושה רושם שאתה ממש לא אוהב את סלקום ..., אתה עובד לשעבר ? קבלן / ספק מתוסכל ? ....ספר לנו 
ומה תגיד שיגיעו ל 200 אלף מינויים ? סלקום TV אולי לא השירות הכי טוב אבל זה זול ויש אנשים שמסתפקים בזה ....

ומה תגיד שיגיעו ל 200 אלף מינויים ? סלקום TV אולי לא השירות הכי טוב אבל זה זול ויש אנשים שמסתפקים בזה ....
מה שאני ממש לא אוהב... זה לא את סלקום, אלה את סיפורי מעשיות שלה. ולא רק שלה, כי לא משנה מי מספר את סיפורי מעשיות מסוג זה, אם זה סלקום, אנלימיטד, בזק, הוט, או אחרים, זה נשמע רע והזוי בצורה זהה.
וזה אפילו לא בגלל שאני שותף סמוי של אחים גרים או כל מתחרה אחר של מספרי סיפורים
 . 
פשוט אני לא אוהב את הסגנון המאוד מסוים הזה של הכתיבה יוצרת של סיפורת בזק.
בקשר ל 200 אלף מינויים של סלקום TV – או חוויית טלוויזיה מעולם אחר, כמו שהם לבד מכנים את זה בעדינות, כנראה הכוונה היא לעולם שכולו טוב, היא תגיע לזה... מיד לאחר שבזק תשגר את גידי גוב לירח במסגרת הפרוייקט שלה NGN .
http://mizbala.com/_uploads/images/2011 ... eq.mp4?_=1
http://mizbala.com/pr/32013

וזה אפילו לא בגלל שאני שותף סמוי של אחים גרים או כל מתחרה אחר של מספרי סיפורים
פשוט אני לא אוהב את הסגנון המאוד מסוים הזה של הכתיבה יוצרת של סיפורת בזק.
בקשר ל 200 אלף מינויים של סלקום TV – או חוויית טלוויזיה מעולם אחר, כמו שהם לבד מכנים את זה בעדינות, כנראה הכוונה היא לעולם שכולו טוב, היא תגיע לזה... מיד לאחר שבזק תשגר את גידי גוב לירח במסגרת הפרוייקט שלה NGN .
http://mizbala.com/_uploads/images/2011 ... eq.mp4?_=1
http://mizbala.com/pr/32013
גלובל
לצערי, אני חייב לציין ראית מצגת מצויינת במשרדי סלקום, בפועל המציאות אחרת.
בתור אחד שנחשף למספר (אומנם בודד) של ממירים של סלקום, אני יכול רק לחזק את כל המידע שsys_admin מסר פה עד היום.
האיכות שלהם היא בינונית ואף למטה מכך (הכוונה לאיכות השידור). ערוצי 1, 2 ו10 נקלטים כיום ע"י שידור עידן פלוס אולי בהמשך יועבר על תשתית האינטרנט. לגבי שאר הערוצים גם אם התוכן הוא HD איכות השידור, דבר שמתורגם לsymbol rate ( בעיברית כמות הביטים בפועל שמתורגמת לאיכות שידור) היא בגדר בדיחה.
לראות ערוץ HD עם איכות שהיא בקושי SD זו לא חווית צפיה.
מבלי להכנס להיבטים טכניים אם לא תהיה קפיצה טכנולוגית שמאפשרת קצבים גבוההים יותר על התשתית הקיימת (בזק הוט) או לחילופין פריסה מאסיבית של סיבים, דבר שאני לא רואה לצערי במדינה שלנו בקרוב, שירות הiptv בארץ ישאר בדיחה.
כמו שsys_admin כבר כתב בעבר, שידור שהוא לא broadcast (broadcast הוא שידור שמתקבר רק בסוג של רשת סגורה) באיכות נורמאלית (שלא לדבר על מספר ממירים וגלישה במקביל) על גבול לא ריאלי בארץ.
שוב לצערי !!!! (ואני מנחש לצער כולנו)

לצערי, אני חייב לציין ראית מצגת מצויינת במשרדי סלקום, בפועל המציאות אחרת.
בתור אחד שנחשף למספר (אומנם בודד) של ממירים של סלקום, אני יכול רק לחזק את כל המידע שsys_admin מסר פה עד היום.
האיכות שלהם היא בינונית ואף למטה מכך (הכוונה לאיכות השידור). ערוצי 1, 2 ו10 נקלטים כיום ע"י שידור עידן פלוס אולי בהמשך יועבר על תשתית האינטרנט. לגבי שאר הערוצים גם אם התוכן הוא HD איכות השידור, דבר שמתורגם לsymbol rate ( בעיברית כמות הביטים בפועל שמתורגמת לאיכות שידור) היא בגדר בדיחה.
לראות ערוץ HD עם איכות שהיא בקושי SD זו לא חווית צפיה.
מבלי להכנס להיבטים טכניים אם לא תהיה קפיצה טכנולוגית שמאפשרת קצבים גבוההים יותר על התשתית הקיימת (בזק הוט) או לחילופין פריסה מאסיבית של סיבים, דבר שאני לא רואה לצערי במדינה שלנו בקרוב, שירות הiptv בארץ ישאר בדיחה.
כמו שsys_admin כבר כתב בעבר, שידור שהוא לא broadcast (broadcast הוא שידור שמתקבר רק בסוג של רשת סגורה) באיכות נורמאלית (שלא לדבר על מספר ממירים וגלישה במקביל) על גבול לא ריאלי בארץ.
שוב לצערי !!!! (ואני מנחש לצער כולנו)
- י א
 - מנהל אתר

לא מבין את הסיבה למה שנאמר על האיכות של סלקום, הרי לדוגמה עש לי נטפליקס שעובד גם 4k ורואים מצוין. אז ברור שהאינטרנט ושיטת השידור על גבי האינטרנט אינה מגבלה בארץ.

ישראל
זה שני דברים מקבילים
1- האיכול של סלקום היא בינונית ומטה (זה לא משליך על אחרים שיתכן והם טובים יותר). אגב אין קשר (ישיר)לרזולוציה כפי שהסברתי אלה לקצב השידור !!! (symbolrate). אפשר לשדר משדר חדשות ב4K עם קצב נמוך ממשחק כדורגל בSD.
2- הבעיות מתחילות עם מספר ממירים וגלישה (לא לאחר חדשות וכו') במקביל, כמו שכתבו פה על סלקום שקיימים אצל לקוחות ניתוקים בקונסטלציות מסויימות עם מספר ממרים וגלישה במקביל.
מקווה שעכשיו מובן יותר

זה שני דברים מקבילים
1- האיכול של סלקום היא בינונית ומטה (זה לא משליך על אחרים שיתכן והם טובים יותר). אגב אין קשר (ישיר)לרזולוציה כפי שהסברתי אלה לקצב השידור !!! (symbolrate). אפשר לשדר משדר חדשות ב4K עם קצב נמוך ממשחק כדורגל בSD.
2- הבעיות מתחילות עם מספר ממירים וגלישה (לא לאחר חדשות וכו') במקביל, כמו שכתבו פה על סלקום שקיימים אצל לקוחות ניתוקים בקונסטלציות מסויימות עם מספר ממרים וגלישה במקביל.
מקווה שעכשיו מובן יותר
אפל TV עם סלקום TV הוא כעת האיום החזק ביותר שיש על ההגמוניה של יס והוט בשוק הטלוויזיה הישראלי.
אפליקציית סלקום באפל TV: האם זו תחילתה של תחרות אמיתית?
כתבה מעניינת בכלכליסט שסורקת ובודקת את הפלטפורמה החדשה באפל TV -
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 58,00.html

אפליקציית סלקום באפל TV: האם זו תחילתה של תחרות אמיתית?
כתבה מעניינת בכלכליסט שסורקת ובודקת את הפלטפורמה החדשה באפל TV -
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 58,00.html
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.

- 
				רמי.א
 - תותח על

אבל כשרוצים להוסיף עוד כמה ממירים או עוד כמה סטרימרים אז רואים שבקושי יש הבדל בין החברות

היום פורסם גם שסלקום TV מוסיפה גם את ערוצי הספורט 1 ו-2 ( בתוספת תשלום כמובן ) 
ואלה מצטרפים לערוצים הקיימים בסלקום TV , ובהמשך צפוייה סלקום להעלות גם את
ערוצי הספורט 3 ו-4 ולא ידוע כרגע מתי זה בדיוק יקרה.

ואלה מצטרפים לערוצים הקיימים בסלקום TV , ובהמשך צפוייה סלקום להעלות גם את
ערוצי הספורט 3 ו-4 ולא ידוע כרגע מתי זה בדיוק יקרה.
- 
				רמי.א
 - תותח על

אותי יותר מעניין בעוד חצי שנה מה יהיה המחיר של כל זה
כמן יס והוט?
האם בינתים סלקום רק רוצים שיהיה להם רק יותר לקוחות ויותר כסף ושהם יקבלו את זה אז הם יעדיפו להעלות את המחירים?
אני זוכר בחברת יס שבהתחלה היו לה ללקוחות שלה מחירים יותר זולים בלי הגבלת זמן
אז מה עשתה יס כדי להרוויח יותר כסף? היא קבעה שהערוצים הנוספים יהיו במבצע אחר שמוגבל בזמן.

כמן יס והוט?
האם בינתים סלקום רק רוצים שיהיה להם רק יותר לקוחות ויותר כסף ושהם יקבלו את זה אז הם יעדיפו להעלות את המחירים?
אני זוכר בחברת יס שבהתחלה היו לה ללקוחות שלה מחירים יותר זולים בלי הגבלת זמן
אז מה עשתה יס כדי להרוויח יותר כסף? היא קבעה שהערוצים הנוספים יהיו במבצע אחר שמוגבל בזמן.
המחירים יוזלו כשיכנס עוד מתחרה הולם לשוק,  מתחרה הולם למשל על רשת עידן פלוס ב DVB-T2 שיספק עשרות ערוצי HD ואולי בנוסף VOD אינטרנטי כמו של יס יכול להוות מתחרה הולם שיקח לקוחות ויוזיל עלויות,  אבל במדינת האינטריגות הקומבינות והאינטרסים של בעלי הון.... אינטרס הלקוחות והציבור הוא האחרון להתחשב אחרת כבר היינו רואים מעשה כזה.

- 
				רמי.א
 - תותח על

כן קראתי
שהתחייבות להפקת מקור מקשה על החברות לשדר בעידן פלוס
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 21,00.html

שהתחייבות להפקת מקור מקשה על החברות לשדר בעידן פלוס
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 21,00.html