לווין 23.5 E יש למישהו??
Re: לווין 23.5 E יש למישהו??
כי אין שום הפרעות לקליטה מהלוויין המדובר, כל מה שיש, זה רק ציוד לא תקין כמו LNB וכבלים זולים שאוספים את כל ההפרעות ב L BAND משידורים כמו LTE ו UMTS שבאוויר וחוץ מזה, גם יש אנטנות קטנות אצל חלק מהאנשים. 
למשל גם לי אין שום הפרעות בקליטה מהלוויין הזה.

למשל גם לי אין שום הפרעות בקליטה מהלוויין הזה.
					נערך לאחרונה על ידי Sys_Admin ב 12 אוקטובר 2016, 18:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

שלא נדע . ליפני מס' שנים חברת יס כימעט קרסה . היו לה הפרעות נוראיות . טענו שאיזה ספינה הולנדית הפריע לה . ההפרעות היו גם בהוט בירד . הייתה גם תקופה הפרעות בC BAND כאשר הייתי מתקין צלחות1.8 מטר הרדר בחיפה הפריע . הייה מקפיץ את התמונהרמי.א כתב:ואיך שהשידורים מועברים מהלווין הזה למשל ל YES שצופי YES לא מרגישים בערוצים האלה הפרעות בקליטה?
- 
				רמי.א
 - תותח על

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- 
				xanadoo
 - חבר ותיק

Sys_Admin כתב:בלוויין המדובר יש גם ערוצי HD בעברית, כמו Travel Channel Europe , Fine Living , ערוצים של Channel HD Europe National Geographic ו Nat Geo Wild Europe וכו'.xanadoo כתב:ראיתי רק בערוץ האוכל.Sys_Admin כתב:מדובר בלוויין, שיש בו מספר רב של ערוצי HD מעניינים עם תרגום בעברית.
זה משהו שלא הבנתי.
איך זה שיש תרגום לעברית בלווין ????
זה שידורים שמשמשים בין היתר גם להעברות למוקדים של YES והוט. כל ערוצים שמשודרים ב YES או הוט עם תרגום, משודרים כך דרך הלוויינים השונים מחו''ל.
אתה בטוח?
אני חשבתי שיס והוט קולטים את השידורים אצלם, מתרגמים פה בארץ ומשדרים ללקוחות שלהם...
- 
				xanadoo
 - חבר ותיק

י א כתב:בעיקר. גם קצת הפרעות ב 1W
1W אתה מתכוון ל 0.8W?
אצלי לא היו הפרעות...
- 
				kimi
 - חבר פורום

אין פה שום תעלומה, כי מדובר על דבר הכי פשוט וטריוויאלי בשידורי לוויין וכך זה עובד בכל הערוצים שמשודרים כאן עם תרגום מחו''ל. ומן הסתם, אף אחד לא יתרגם בארץ את השידור.Sys_Admin כתב: אתה בטוח?
אני חשבתי שיס והוט קולטים את השידורים אצלם, מתרגמים פה בארץ ומשדרים ללקוחות שלהם...
- 
				xanadoo
 - חבר ותיק

אולי זה גם היחס למיקום שלנו בישראל?kimi כתב:אצלי 23E וגם 0.8W עובדים בלי הפרעות
- 
				xanadoo
 - חבר ותיק

אם לא מתרגמים את השידור בארץ אז איפה?Sys_Admin כתב:אין פה שום תעלומה, כי מדובר על דבר הכי פשוט וטריוויאלי בשידורי לוויין וכך זה עובד בכל הערוצים שמשודרים כאן עם תרגום מחו''ל. ומן הסתם, אף אחד לא יתרגם בארץ את השידור.Sys_Admin כתב: אתה בטוח?
מין הסתם במקום שבו מפיקים את השידור ומכינים את התוכן הנדרש לשידור.xanadoo כתב:אם לא מתרגמים את השידור בארץ אז איפה?Sys_Admin כתב:אין פה שום תעלומה, כי מדובר על דבר הכי פשוט וטריוויאלי בשידורי לוויין וכך זה עובד בכל הערוצים שמשודרים כאן עם תרגום מחו''ל. ומן הסתם, אף אחד לא יתרגם בארץ את השידור.Sys_Admin כתב: אתה בטוח?