עידן הצלחות מת
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

עידן הצלחות מת
אחרי שגולש מהפורום נתן לי קישורים . לIPTV ותודה לו
הזמנתי את הממיר הזה https://www.roku.com/products/roku-4
רוקי 1 הזול ביותר . כי יש לו יציאות AV לחבר למגבר צליל חיצוני . מילבד החיבור HDMI
יש מגברי צליל עם כניסה של HDMI ,אבל בסלון זה מגבר סטראו ללא כניסה כזו
ללא ממיר אני קולט רק מיתיילנד כ 30 ערוצי TV . וסיפריה של מאות תוכניות בVOD
כול זה רק ב8$ לחודש . איכות HD קליטה יציבה . מספיק מהירות 30M יש לי 100M
הממיר יגיע תוך שבועיים . ושם יש כ3000 ערוצים . חלקם חבילות בתשלום של 10$ לחודש
חבילות מהמובילים בעולם . גם ראיתי באיזה קישור של מכירת ממירים IPTV לכול מיני ערוצים מהעולם
אז מי צריך צלחת ??
הקיצר עידן הצלחות מת . אני חושב לימכור את המקדחה שלי ...
שבת שלום ומבורך
הזמנתי את הממיר הזה https://www.roku.com/products/roku-4
רוקי 1 הזול ביותר . כי יש לו יציאות AV לחבר למגבר צליל חיצוני . מילבד החיבור HDMI
יש מגברי צליל עם כניסה של HDMI ,אבל בסלון זה מגבר סטראו ללא כניסה כזו
ללא ממיר אני קולט רק מיתיילנד כ 30 ערוצי TV . וסיפריה של מאות תוכניות בVOD
כול זה רק ב8$ לחודש . איכות HD קליטה יציבה . מספיק מהירות 30M יש לי 100M
הממיר יגיע תוך שבועיים . ושם יש כ3000 ערוצים . חלקם חבילות בתשלום של 10$ לחודש
חבילות מהמובילים בעולם . גם ראיתי באיזה קישור של מכירת ממירים IPTV לכול מיני ערוצים מהעולם
אז מי צריך צלחת ??
הקיצר עידן הצלחות מת . אני חושב לימכור את המקדחה שלי ...
שבת שלום ומבורך
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

Re: עידן הצלחות מת
ישנו גם מקלט רוקי 4 שהוא 4K עולה כ500 ש"ח ליפני מיסים . ניראה את רוקי 1 אם יהיו הרבה תחנות 4K נזמין אחד כזה . ונחליף את הTV ל4K היום תמורת 3 אלף ש"ח ניתן לקבל 50'
עד כמה שידוע לי הממיר של Roku מיועד לארה"ב ...איך תפתור את בעית הכתובת IP מישראל ?
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כרגע אני צופה באמצעות 2 מחשבים . ב2 טלויזיות . רואים מעולה . בTV 55 'גלובל כתב:עד כמה שידוע לי הממיר של Roku מיועד לארה"ב ...איך תפתור את בעית הכתובת IP מישראל ?
באתר של המינויים כתוב שלח מס' סידורי תוך 15 דקות הוא ניפתח אותו . לא כתובה שם שום מיגבלה
של אזרים . של אי קליטה . באנגלית השבורה שלי לא מצאתי . מקסימום נתחיל להיתכתב עם אמזונס שלא כתבו
פעם קניתי DVD בלוי רי . כתבו שהוא מתאים לאזור ארה"ב . ולא פעל בישראל
תן קישור למה שאתה כותב
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

תיראה הכול תלוי בממיר . איכות התמונה . מה שניקרה נתונים טכנייםasaf23 כתב:איכות של שידור באינטרנט לא משתווה ללווינים.... יהיה מעניין לשמוע סקירה כשיגיע.
יש לי ממיר חיקוי של דרימבוס . מעבד 300MH איכות תמונה מעולה עלה לי 800 ש"ח . ללא מיסים
חיברתי ממיר שעלה לי 300 ש"ח . שאני מוכר ללקוחות . חיברתי לאותם הערוצים . התמונה הייתה מגיעלה לעניים שלי
כמובן שערוץ חייב להיות HD . ממיר זה כמו כרטיס מסך . כחול שהוא יותר יקר איכות התמונה יותר יפה וחדה .
ניכתוב רשמים כאשר יגיע . נקווה שיעבוד . לפי מה שכותה החבר לא מתאים לישראל
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כאשר אתה שולח את מס' הסידורי אתה ממלא שאלון . וכותב שאתה מישראל . חברת התיקשורת נותנת כ6 קישורים איפו ליקנות . באף אתר לא כתבו מתאים רק לארה"ב . או מיגבלה אחרת . נקווה לטובהטכנאי קרמר כתב:כרגע אני צופה באמצעות 2 מחשבים . ב2 טלויזיות . רואים מעולה . בTV 55 'גלובל כתב:עד כמה שידוע לי הממיר של Roku מיועד לארה"ב ...איך תפתור את בעית הכתובת IP מישראל ?
באתר של המינויים כתוב שלח מס' סידורי תוך 15 דקות הוא ניפתח אותו . לא כתובה שם שום מיגבלה
של אזרים . של אי קליטה . באנגלית השבורה שלי לא מצאתי . מקסימום נתחיל להיתכתב עם אמזונס שלא כתבו
פעם קניתי DVD בלוי רי . כתבו שהוא מתאים לאזור ארה"ב . ולא פעל בישראל
תן קישור למה שאתה כותב
קרמר .... Roku ( רוקו לא רוקי ) הוא בסך הכל סטרימר שמזרים כל מה שקיים באינטרנט
פשוט הוא מתוכנת מראש ללינקים הנכונים ויש לו את כל החיבורים הנחוצים להתחבר לטלויזיה ,
בארה"ב חלק גדול מהערוצים משדרים סטרימינג חי באינטרנט , כמו כן יש ספקי תוכן בתשלום כמו נטפליקס והולו
שבתשלום סביר נותנים לך שירות של סדרות טלויזיה וסרטים ,
לדעתי לא תוכל לראות את כל הערוצים האמריקאים וחלק מתונתי השירות בגלל כתובת IP ישראלית וכי השירות הזה
סגור מחוץ לארה"ב בגלל מגבלות אזוריות וזכויות שידור וכו'
מלבד אולי נותני שירות כמו נטפליקס שיש לו כבר שירות לישראל אבל חלקי לא כל מה שקיים בארהב פתוח לישראל .
ובכל מקרה חיבור לנטפליקס אפשר לקבל היום בישראל בכל מחשב בכל טאבלט ובכל טלויזיה חכמה ללא צורך ברוקו !
אני ניסיתי חודש חינם וסגרתי כי אין שם ערוצים חיים ורק סדרות שרובם אני לא מכיר וכמובן אין תרגום ...אז לא עשה לי את זה .
כדי שבכל זאת הרוקו יעבוד לך בישראל תצטרך שירות DNS או VPN כדי לקבל כתובת IP וירטאלית ו"לעבוד" אל המערכת
שתחשוב שאתה מתחבר מארה"ב ולא מישראל ...יש הרבה אתרים שעושים את זה רובם בתשלום .
פשוט הוא מתוכנת מראש ללינקים הנכונים ויש לו את כל החיבורים הנחוצים להתחבר לטלויזיה ,
בארה"ב חלק גדול מהערוצים משדרים סטרימינג חי באינטרנט , כמו כן יש ספקי תוכן בתשלום כמו נטפליקס והולו
לדעתי לא תוכל לראות את כל הערוצים האמריקאים וחלק מתונתי השירות בגלל כתובת IP ישראלית וכי השירות הזה
מלבד אולי נותני שירות כמו נטפליקס שיש לו כבר שירות לישראל אבל חלקי לא כל מה שקיים בארהב פתוח לישראל .
ובכל מקרה חיבור לנטפליקס אפשר לקבל היום בישראל בכל מחשב בכל טאבלט ובכל טלויזיה חכמה ללא צורך ברוקו !
אני ניסיתי חודש חינם וסגרתי כי אין שם ערוצים חיים ורק סדרות שרובם אני לא מכיר וכמובן אין תרגום ...אז לא עשה לי את זה .
כדי שבכל זאת הרוקו יעבוד לך בישראל תצטרך שירות DNS או VPN כדי לקבל כתובת IP וירטאלית ו"לעבוד" אל המערכת
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

הבנתי . תיראה מה שחשוב לי זה ליראות את ערוצי תיילנד לא בעזרת במחשב
יש לי מחשב בסלון רואים טוב כי היציאה היא VGA . להחליף כרטיס מסך לHDMI יוצא כמו הממיר רוקי .
כול מה שיכנס מעבר למה שאני רואה כרגע בעזרת המחשב יבורח
לא צריך את הערוצים האמרקאים . רובם בתשלום . יש לי ממיר הוט בבית מהשכן . לאHD כימעט ולא מישתמש בו
והכול פתוח . רכשתי את הממיר בשביל אישתי לסלון . שכגע רואה באמצעות את מאות הערוצים מתיילנד מרוצה עד בשמיים
גלובל מה אתה אומר את תיילנד אקלוט בעזרת רוקי ????? הייתר מה שניכנס חינם ברוך הבא
אני מכיר טוב טוב את נושא זכויות יוצרים . מתביעות של חברות הסרטים מהימים ההם ....
יש לי מחשב בסלון רואים טוב כי היציאה היא VGA . להחליף כרטיס מסך לHDMI יוצא כמו הממיר רוקי .
כול מה שיכנס מעבר למה שאני רואה כרגע בעזרת המחשב יבורח
לא צריך את הערוצים האמרקאים . רובם בתשלום . יש לי ממיר הוט בבית מהשכן . לאHD כימעט ולא מישתמש בו
והכול פתוח . רכשתי את הממיר בשביל אישתי לסלון . שכגע רואה באמצעות את מאות הערוצים מתיילנד מרוצה עד בשמיים
גלובל מה אתה אומר את תיילנד אקלוט בעזרת רוקי ????? הייתר מה שניכנס חינם ברוך הבא
אני מכיר טוב טוב את נושא זכויות יוצרים . מתביעות של חברות הסרטים מהימים ההם ....
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

גלובל . אם אני רואה במחשב את הערוצים התיילנדים . אז הIP תקין נכון?
אז לא יתאים לרוקי ? הIP .
לא נוח עניין העכבר ומערכת ההפעלה . אני משבית מחשב מחדר הילדים . צריך כרטיס מסך לפחות 260 ש"ח
אז השקעתי בממיר יותר נוח . ובטוח אקבל יותר ערוצים מעבר מה שיש במחשב
אז לא יתאים לרוקי ? הIP .
לא נוח עניין העכבר ומערכת ההפעלה . אני משבית מחשב מחדר הילדים . צריך כרטיס מסך לפחות 260 ש"ח
אז השקעתי בממיר יותר נוח . ובטוח אקבל יותר ערוצים מעבר מה שיש במחשב
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

גלובל . ראה קישור זה https://www.malimar.tv/roku
זה דף המחירון . ולמטה יש קישורים לאתרים שמוכרים את רוקי .
מה אתה מבין מהנדף והקישורים . מתאים לישראל?
ההסבר שלך יעזור לי להבין יותר
תודה קרמר
זה דף המחירון . ולמטה יש קישורים לאתרים שמוכרים את רוקי .
מה אתה מבין מהנדף והקישורים . מתאים לישראל?
ההסבר שלך יעזור לי להבין יותר
תודה קרמר
נראה לי שזה יעבוד לך בלי בעיות , אם אתה מצליח לראות במחשב זה אומר שהסטרימינג התאלינדי לא מוגבל
לכתובת IP רק מתאילנד ולמעשה פתוח לכל העולם , כנראה שירות לתאלינדים בכל העולם ,
הרוקו הכניס את השירות כדי לאפשר לתאילנדים בארה"ב לראות את הערוצים מהבית ...
אין לי נסיון בזה אבל ממה שקראתי נראה לי שזה יעבוד לך בסדר ובאמת יחסוך לך חיבור של המחשב לטלויזיה .
תדווח לנו כשתקבל את הממיר ....שיהיה בהצלחה .
לכתובת IP רק מתאילנד ולמעשה פתוח לכל העולם , כנראה שירות לתאלינדים בכל העולם ,
הרוקו הכניס את השירות כדי לאפשר לתאילנדים בארה"ב לראות את הערוצים מהבית ...
אין לי נסיון בזה אבל ממה שקראתי נראה לי שזה יעבוד לך בסדר ובאמת יחסוך לך חיבור של המחשב לטלויזיה .
תדווח לנו כשתקבל את הממיר ....שיהיה בהצלחה .
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

סליחה שאני מתערב אבל יש סיכוי שבנושא התרגום בנטפליקס בעברית שעד סוף השנה שרוב התכנים שלו יתורגמו לעבריתגלובל כתב:קרמר .... Roku ( רוקו לא רוקי ) הוא בסך הכל סטרימר שמזרים כל מה שקיים באינטרנט
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 76,00.html
יפה ...למי שמחפש לראות סדרות וסרטים זה פתרון חלקי טוב , בכל מקרה בשביל לצפות בנטפליקס
לא צריך רוקו ...מספיק מחשב / טאבלט / או טלויזיה חכמה
לא צריך רוקו ...מספיק מחשב / טאבלט / או טלויזיה חכמה
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

לטלויזיה החכמה שלי . כניראה שהיא לא מספיק חכמה
ניסתי להתקין "פלאש פלייר " ולא הצלחתי . לא אני ולא מומחה אחר .
אז זה ברכה לבטלה
ניסתי להתקין "פלאש פלייר " ולא הצלחתי . לא אני ולא מומחה אחר .
אז זה ברכה לבטלה
אצלי בטלויזיות חכמות של סמסונג ובטלויזיה אנדרואידית של פיליפס אפשרי לקבל נטפליקס כאפליקציה
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
איזה טלויזיה יש לך? דגם?
כעקרון אם זה טלויזיה חכמה אז בשלט אפשר להגיע לחנות האפליקציות ושם מחפשים
כעקרון אם זה טלויזיה חכמה אז בשלט אפשר להגיע לחנות האפליקציות ושם מחפשים
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..