הוא פותח את הערוצים של polsat וtps (multivision) hotbird13e
כל שעליך לעשות הוא להוריד מהאתר של טלרן את הupdate האחרון ולטעון את הממיר
אם אינך יודע איך זה ברוך בתשלום אצל טכנאי או בחברה.
זכית במכשיר עם תוכנה מהטובות בשוק לדעתי .למכשיר יש יתרונות על כל המכשירים FTA יש לו עידכונים שוטפים מיד לאחר שמשהו משתנה הוא עושה עבודה מצוינת בכל הקשור לסגורות .
אני משתמש באופן אישי במכשיר כמעט 5 חודשים ואני מעדכן אותו בקלות אם תזדקק כתוב
המכשיר שנותן תמורה הכי גדולה לביחס לעלות שלו...
מר GUYSAT היקר, הבנתי (אולי) את מה שאמרת אבל איך? צריך לעשות בשביל זה משהו? או שהוא פותח סתם? חוץ מזה שים לב על המספר של הרסיבר שלי האם התכוונת ל- F1000 או הדגם יותר מתקדם? חוץ מי זה מה מקבלים בארוצים שציינת? איזה לווין זה?
האם זה רק החבילה הספרדית והאיטלקית מה לגבי החבילה הפולנית בתדרים 10719 11283 10891 האם גם זה נפתח מוזר שבטלראן לא מעודכנים טענו שזה נפתח לחצי שעה ונסגר
תומר היקר !! אל תנסה להתווכח מה המכשיר הזה פותח כי אני עומד מאחורי כל דבר שאני רושם כאן אם בחברה אמרו לך שלא זה משום שהם לא רוצים בילבולי מוח
זה מכשיר עם זול מאוד עם תוכנה מהטובות כיום בשוק ולפי דעתי הוא נמצא אחרי יומקס 5400Z .
למכשיר יש צוות מעולה שדואג להמציא למכשיר תוכנות עדכניות לפי השינויים כל כמה ימים..
חברים שכחתם בכלל שזה אני ששאלתי את השאלה אומנם אני שמח שיש הרבה תגובות אבל לא הבנתי האם מתקינים את פאטצ' דרך יציאה SERIAL שבגב המכשיר או בדרך השלט כמו שמישהו פעם כתב לי. בקיצור אני לא יודע ממה להתחיל זאת אומרת שאיני מבין עדיין אלף-בת אז תהיו נחמדים כמו שאתם תמיד ותסבירו לי לעט אני מבין מהר. שבוע טוב!