שלום לכולם
כהכנה למשחקי היורו, אני מחפש היכן יהיה ניתן לראות מספר רב ככל שניתן של משחקים, מבלי להעשיר את הקופה של צ'רלטון.
אני מחפש רק ערוצי FTA, אין לי בעיה להתקין צלחת נוספת (כרגע יש רק עמוס), יש לי במחסן 120 ס"מ.
האם למישהו כבר יצא לברר איפה משודר (עדיפות לHD) ונקלט בצלחות סבירות אצלנו.
מברור קצר מצאתי שרוב שידורי FTA על אסטרה 28E אבל אז גם הבנתי את גודל הצלחת שצריך (אם בכלל ניתן) לכך.
יש את ערוץ ZDF שלא הבנתי אם ישדר או יחשיך על 13E שבוודאות נקלט בלויין, או לחילופין על 19E שם ישודר HD אך לא ברור לי אם אוכל לקלוט ב120 ס"מ, כנראה שלא.
ומצאתי גם את הערוץ TF-1 suisse HD שמשדר על 9E 12034V , מברור של footprint של הלויין נראה לי שזה ממש גבולי עם 120. האם למישהו יש ניסיון בקליטה מהלויין הנ"ל ?
תודה מראש
אופיר

הכנה למשחקי היורו
Re: הכנה למשחקי היורו
נראה לי שלמי שכבר מחובר ל YES או HOT יעדיף לפתוח את חבילת צ'ארלטון ( ספורט 1 ו-2 HD ) 
בעלות חד פעמית של כ-60 ש"ח לצפות ביורו במשך החודש בלי כל הבלאגן , ( ולסגור אחרי היורו )
גם להתקין צלחת מהמחסן עולה כסף ...לא ? אלא אם לא מחוברים ל YES/HOT ...זה כבר סיפור אחר .

בעלות חד פעמית של כ-60 ש"ח לצפות ביורו במשך החודש בלי כל הבלאגן , ( ולסגור אחרי היורו )
גם להתקין צלחת מהמחסן עולה כסף ...לא ? אלא אם לא מחוברים ל YES/HOT ...זה כבר סיפור אחר .
- 
				satisis
 - חבר ותיק

ofir_men  אחת התקוות היחידות שיש לך כרגע היא באמת הערוצים הצרפתיים TF1 ו M6 שמשדרים פתוח ב HD ב 9E 
למיטב זכרוני הם שידרו ללא הצפנה את המונדיאל לפני שנתיים ונקלטים בקלות בצלחת 1.20 שמכוונת ישירות ללווין.
אפשר לנסות לתפוס גם את הלווין הטורקי 42E אבל עד לשריקת הפתיחה ממש של המשחקים, קשה לדעת אם השידור יוחשך או לא.

למיטב זכרוני הם שידרו ללא הצפנה את המונדיאל לפני שנתיים ונקלטים בקלות בצלחת 1.20 שמכוונת ישירות ללווין.
אפשר לנסות לתפוס גם את הלווין הטורקי 42E אבל עד לשריקת הפתיחה ממש של המשחקים, קשה לדעת אם השידור יוחשך או לא.
תודה על התשובות
גלובל
נכון, פתיחת הערוץ לחודש זו האופציה הקלה, אבל כפי שציינת רק אם יש לך הוט או יס.
בנוגע להתקנה כל עוד יש לך את כל הציוד והידע (כמו במקרה שלי) ארבע קדיחות חיזוק לקיר ויש לך עוד צלחת פעילה. הדילמה היתה רק אם ניתן לקלוט ב120 את 9E.
satisis
תודה על הלויין הטורקי, האמת שכחתי ממנו. כמו שאתה אומר עד רגע לפני כנראה לא נדע.
שוב תודה ויום טוב

גלובל
נכון, פתיחת הערוץ לחודש זו האופציה הקלה, אבל כפי שציינת רק אם יש לך הוט או יס.
בנוגע להתקנה כל עוד יש לך את כל הציוד והידע (כמו במקרה שלי) ארבע קדיחות חיזוק לקיר ויש לך עוד צלחת פעילה. הדילמה היתה רק אם ניתן לקלוט ב120 את 9E.
satisis
תודה על הלויין הטורקי, האמת שכחתי ממנו. כמו שאתה אומר עד רגע לפני כנראה לא נדע.
שוב תודה ויום טוב