ממיר לווני מומלץ
-
koby7
- חבר פורום

ממיר לווני מומלץ
היי ,
אני מעוניין להתנתק מיס וכחלק מניתוק שלהם . אני מעוניין בממיר לצלחת פרטית . ממיר הכולל הקלטת שתי תוכניות במקביל.. הקלטת עונה.. ומקום גדול כמו בהראד דיסק.. כמובן רצוי ממיר HD שמבצע פעולות אלה כמו בYES .
איזה ממיר מומלץ
ואיזה ממירים מומלצים לחדרים . אני כמובן רוצה שהוא יזהה כתוביות ולוח משדרים בעברית.
דבר נוסף אני רוצה לדעת האם הממיר satworldbox hd one 2015 אמיתי בדבריו ואכן יכול לתרגם ערוצים זרים?
והאם יש כזה ממיר בכלל?
אני מעוניין להתנתק מיס וכחלק מניתוק שלהם . אני מעוניין בממיר לצלחת פרטית . ממיר הכולל הקלטת שתי תוכניות במקביל.. הקלטת עונה.. ומקום גדול כמו בהראד דיסק.. כמובן רצוי ממיר HD שמבצע פעולות אלה כמו בYES .
איזה ממיר מומלץ
ואיזה ממירים מומלצים לחדרים . אני כמובן רוצה שהוא יזהה כתוביות ולוח משדרים בעברית.
דבר נוסף אני רוצה לדעת האם הממיר satworldbox hd one 2015 אמיתי בדבריו ואכן יכול לתרגם ערוצים זרים?
והאם יש כזה ממיר בכלל?
Re: ממיר לווני מומלץ
SatworldBox hd, קיים כנראה, רק במוחו הקודח של יוסי סאט מאשדווד, המנהל את פורום SATWORLD ביד נטוייה. ייתכן שנתן שם לממיר מבית היוצר של חברה סינית המחקה ממירים שמיוצרים עבור חברות אירופאיות.
לעצם העניין, כפי שכבר כתבו לך בפורום האחר, VU , בגרסאות המתקדמות שלו הוא חלופה נאותה, כמו גם ה"צעקה האחרונה" של חברת DREAM MULTIMEDIA בגרסת ה- 7080. כמובן , אף אחד מאלה, ודומיהם , בתכנה הבסיסית שבה הם נמכרים, לא "יספקו " הסחורה שדרושה לך ויהיה צורך להמיר התכנה.
בכל מקרה מומלץ שבאתרים שמוכרים ממירים אלו ותשווה מחירים. לאחר שתרכוש, התאמת המוצר לצרכיך, זה כבר "אופרה אחרת"... בהצלחה !
לעצם העניין, כפי שכבר כתבו לך בפורום האחר, VU , בגרסאות המתקדמות שלו הוא חלופה נאותה, כמו גם ה"צעקה האחרונה" של חברת DREAM MULTIMEDIA בגרסת ה- 7080. כמובן , אף אחד מאלה, ודומיהם , בתכנה הבסיסית שבה הם נמכרים, לא "יספקו " הסחורה שדרושה לך ויהיה צורך להמיר התכנה.
בכל מקרה מומלץ שבאתרים שמוכרים ממירים אלו ותשווה מחירים. לאחר שתרכוש, התאמת המוצר לצרכיך, זה כבר "אופרה אחרת"... בהצלחה !
-
koby7
- חבר פורום

תשמע זה נכון שממירים הם מתרגמים ערוצים? כלומר ניתן להוריד כתוביות מהאינטרנט ? דיבוב?
ומה זה להמיר תוכנה?
מאיפה ניתן לקנות את VU ? יש לך חנות טובה?
דבר שני אני צריך ממירים לחדרים HD פשוטים מקליטים גם כן
ומה זה להמיר תוכנה?
מאיפה ניתן לקנות את VU ? יש לך חנות טובה?
דבר שני אני צריך ממירים לחדרים HD פשוטים מקליטים גם כן
- yossid
- תותח על

koby7 כתב: דבר נוסף אני רוצה לדעת האם הממיר satworldbox hd one 2015 אמיתי בדבריו ואכן יכול לתרגם ערוצים זרים?
והאם יש כזה ממיר בכלל?
ו
חפש ב google לפי השם TOCOMNET ONE HD
ובשם Magnum 1 ONE HD
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
koby7
- חבר פורום

אני לא מכיר את הממירים האלה.. ואין גם מידע באינטרנט הישראלי עבורם.
איך ניתן לרכוש ובארץ?
איך ניתן לרכוש ובארץ?
- yossid
- תותח על

https://www.google.co.il/search?hl=iw&s ... tE7QbbbFQs
https://www.google.co.il/search?hl=iw&s ... C02829JmmE
בברכה
יוסי
https://www.google.co.il/search?hl=iw&s ... C02829JmmE
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
koby7
- חבר פורום

-
aela
- אחלה חבר

- deepspace
- תותח על

וכיצד יבצעו מעשה מופלא כזה? תחשוב בהגיון - אין.
אפשר או לעשות גוגל טרנסלייט ל-EPG או להוריד כתוביות מוכנות לסרטים מאתרי כתוביות ואז לנסות לסנכרן אותם.
אף פתרון לא אידאלי.
שלי מכין.![[בירה] [בירה]](./images/smilies/beer1.gif)
אפשר או לעשות גוגל טרנסלייט ל-EPG או להוריד כתוביות מוכנות לסרטים מאתרי כתוביות ואז לנסות לסנכרן אותם.
אף פתרון לא אידאלי.
אם הוא גם מכין מילקשייק יש לך פה עסקה נפלאה."דבר נוסף אני רוצה לדעת האם הממיר satworldbox hd one 2015 אמיתי בדבריו ואכן יכול לתרגם ערוצים זרים? "
שלי מכין.
-
koby7
- חבר פורום

לא ברור לי למה זה לא יכול להיות אפשרי. הרי שאפשר שהממיר "יסתכל " בלוח שידורים וידע איזה תוכנית מנוגנת עכשיו, ולפי זה ידע להוריד את התרגום מהאינטרנט , הסנכרון של הכתוביות לסרט יתבצע לפי השעה בלוח משדרים.. מתי התוכנית התחילה..deepspace כתב:וכיצד יבצעו מעשה מופלא כזה? תחשוב בהגיון - אין.
אף פתרון לא אידאלי.
אם הוא גם מכין מילקשייק יש לך פה עסקה נפלאה."דבר נוסף אני רוצה לדעת האם הממיר satworldbox hd one 2015 אמיתי בדבריו ואכן יכול לתרגם ערוצים זרים? "
שלי מכין.
ומה זה ממיר שמתרגם דרך גוגל טרנסלייט? איך ניתן לעשות את זה?
אבל בכל מקרה .. יש לך ממיר טוב שאתה ממליץ עליו ? שמסוגל להקליט שתי תוכנית במקביל , לקרוא כתוביות בעברית , להקליט עונות של סדרות אוטומטי..לוח משדרים עברי כמובן שיבצע את הכל כל במקס..
וגם המלצה לממירים לחדרים יותר זולים?
אני מעוניין במשהו טוב וזול
- deepspace
- תותח על

אין אף ממיר שיבצע אפילו חלקית את אשר אתה מבקש.
They're dumb אתה מצפה יותר מדי.
זה עסק מורכב עם הרבה שפות ומאגרי מידע וצריך גוף מאורגן עם הרבה משאבים בשביל לספק את אשר אתה מבקש.
אין לזה שום קשור ל"ממיר" עצמו שתבחר בכל אופן. ממיר זה חומרה לא תוכנה.
יש מס' מערכות הפעלה מרכזיות לממירי לווין בשוק שמהן נקבע יכולותיו של הממיר ואפשרויות ההרחבה שלו.
אין לאף אחד פיצ'ר יחודי כזה. ומערכות שהן PROPRIETARY בדרך כלל מפגרות מאחור.
אתה חושב שסנכרון זה כזה דבר פשוט? יש FPS שונים, יש גרסאות חתוכות גרסאות מורחבות, יש עם פרסומות בלי פרסומות, יש תרגומים באיכות ירודה יש באיכות טובה. איך ידע להסתדר עם כל המשתנים האלה?
הסנכרונים ברשת הם עבור קבצי טורנטים לא מיועדים לשידור טלוויזיה חי.
תצטרך הרבה עבודה ידנית עבור כל סרט ותוכנית שתרצה לצפות. לא כיף.
עבור EPG איך יתרגם לעברית? הממיר יודע עברית? יודע פולנית?
אני מניח שעם מנוע חכם אפשר לעשות הצלבת שמות משפות שונים ומתן תוצאה בשפה המיודעת ממאגרי מידע כמו IMDB.
ממיר כזה שגם ישלח אלפי שאילות בו זמנית למאגר כזה בשביל לתרגם לך EPG גם יחסם במהרה. גם דורש הרבה כוח עיבוד.
צריך שרתים מרכזיים שמכינים קובץ EPG כזה עבור כל שפה מבוקשת ועושים קאשינג לקובץ ומעדכנים אותם ומהם תוריד.
אם יש לך קובץ כזה אין זה משנה איזה ממיר יש לך...
כרגע אין אף פתרון כזה בתחום שידוע לי למרות שאני חושב שזה בגדר האפשרי.
לא תקבל את אשר אתה מבקש.
הכי טוב שתקבל זה תרגום מכונה ל-EPG בעברית לא מיושר לכיוון הנכון, וגם זה אם יהיה לך מזל, וקרוב לוודאי רק עבור כותר ספציפי בכל פעם.
הקלטות וטעינת קבצי כתוביות מ-DOK זה כמעט כל ממיר יספק.
הכי קרוב למה שאתה רוצה זה מחשב עם כרטיס לווין, מערכת כמו KODI, והרבה הבנה והגדרה ידנית במשך המון שעות, וגם אז אין התחייבות שתצליח לקבל את מבוקשך.
או להוריד POPCORN TIME יש שם כבר את כל מה שאתה מבקש ולא צריך לעשות כלום או לשלם כלום.
They're dumb אתה מצפה יותר מדי.
זה עסק מורכב עם הרבה שפות ומאגרי מידע וצריך גוף מאורגן עם הרבה משאבים בשביל לספק את אשר אתה מבקש.
אין לזה שום קשור ל"ממיר" עצמו שתבחר בכל אופן. ממיר זה חומרה לא תוכנה.
יש מס' מערכות הפעלה מרכזיות לממירי לווין בשוק שמהן נקבע יכולותיו של הממיר ואפשרויות ההרחבה שלו.
אין לאף אחד פיצ'ר יחודי כזה. ומערכות שהן PROPRIETARY בדרך כלל מפגרות מאחור.
אתה חושב שסנכרון זה כזה דבר פשוט? יש FPS שונים, יש גרסאות חתוכות גרסאות מורחבות, יש עם פרסומות בלי פרסומות, יש תרגומים באיכות ירודה יש באיכות טובה. איך ידע להסתדר עם כל המשתנים האלה?
הסנכרונים ברשת הם עבור קבצי טורנטים לא מיועדים לשידור טלוויזיה חי.
תצטרך הרבה עבודה ידנית עבור כל סרט ותוכנית שתרצה לצפות. לא כיף.
עבור EPG איך יתרגם לעברית? הממיר יודע עברית? יודע פולנית?
אני מניח שעם מנוע חכם אפשר לעשות הצלבת שמות משפות שונים ומתן תוצאה בשפה המיודעת ממאגרי מידע כמו IMDB.
ממיר כזה שגם ישלח אלפי שאילות בו זמנית למאגר כזה בשביל לתרגם לך EPG גם יחסם במהרה. גם דורש הרבה כוח עיבוד.
צריך שרתים מרכזיים שמכינים קובץ EPG כזה עבור כל שפה מבוקשת ועושים קאשינג לקובץ ומעדכנים אותם ומהם תוריד.
אם יש לך קובץ כזה אין זה משנה איזה ממיר יש לך...
כרגע אין אף פתרון כזה בתחום שידוע לי למרות שאני חושב שזה בגדר האפשרי.
אין "מקס" וזה לא שאלה של תקציב.לוח משדרים עברי כמובן שיבצע את הכל כל במקס..
לא תקבל את אשר אתה מבקש.
הכי טוב שתקבל זה תרגום מכונה ל-EPG בעברית לא מיושר לכיוון הנכון, וגם זה אם יהיה לך מזל, וקרוב לוודאי רק עבור כותר ספציפי בכל פעם.
הקלטות וטעינת קבצי כתוביות מ-DOK זה כמעט כל ממיר יספק.
הכי קרוב למה שאתה רוצה זה מחשב עם כרטיס לווין, מערכת כמו KODI, והרבה הבנה והגדרה ידנית במשך המון שעות, וגם אז אין התחייבות שתצליח לקבל את מבוקשך.
או להוריד POPCORN TIME יש שם כבר את כל מה שאתה מבקש ולא צריך לעשות כלום או לשלם כלום.
-
koby7
- חבר פורום

הבנתי.. אוקי אז יש ממיר שיודע להקליט שתי סדרות במקביל?.. יודע להקליט עונות של סדרות?
יודע להיות בממשק עברי ?
יודע להיות בממשק עברי ?
- deepspace
- תותח על

כל ממיר עם 2 טיונרים מיועד להקלטת 2 סדרות במקביל.
ובכולם יש אפשרות לכיוון טיימרים. אלו פונקציות בסיסיות.
תמיכה בעברית צריך לבדוק באופן פרטני.
-
koby7
- חבר פורום

אני אשמח אם תבדוק ליdeepspace כתב:כל ממיר עם 2 טיונרים מיועד להקלטת 2 סדרות במקביל.
אני חייב משהו נורמלי
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

צריך גם 2 מערכות צלחות כי
אם רואים חדשות מעמוס
ורוצים להקליט מלווין נילסאט
אז צריך הכול כפול
לגבי התרגום . יש תירגום ישיר רק לערבית
הקיצר תישאר עם יס . כי אין ארוחות חינם
אתה מושך את החברה בלשון שיכתבו לך
ולא תיקנה כלום
אם רואים חדשות מעמוס
אז צריך הכול כפול
ולא תיקנה כלום
-
koby7
- חבר פורום

אחי, אני מעוניין בממיר יש משהו כמו שרציתי להקליט נגיד ערוץ 2 ו10 ? אני לא רואה יותר מדי ערוצים .. ואותם אני רוצה להקלטההטכנאי קרמר כתב:צריך גם 2 מערכות צלחות כי
אם רואים חדשות מעמוס
אז צריך הכול כפול
ולא תיקנה כלום
כבר גם ככה יש לי צלחת פרטית.. הממיר פשוט מעפן
- deepspace
- תותח על

לא בהכרח. אפשר לעשות טריקים כמו ש-DIRECTV עושים.הטכנאי קרמר כתב:
אז צריך הכול כפול
יש הרבה ערוצים גם עם כתוביות באנגלית.לגבי התרגום . יש תירגום ישיר רק לערבית
בוודאי שיש. תוריד POPCORN TIME ותטען אחרת.הקיצר תישאר עם יס . כי אין ארוחות חינם
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

פופ קורון אני אוכל בסרט
יתר הדברים עולים הון . והם רק ליודע דבר . ותלויים בתקלות ומזג אויר . ומקום על הגג
בימקום להשקיע 3000 ש"ח . מבלי לדעת את העתיד
אני עושה טריפל ותמורת עוד 100 ש"ח לחודש אני מקבל את כול העולם מHOT
יתר הדברים עולים הון . והם רק ליודע דבר . ותלויים בתקלות ומזג אויר . ומקום על הגג
-
koby7
- חבר פורום

אני ממש לא מוכן לשלם 300 שקל בחודש עבור מנוי מעפן בלי תכנים ובלי כלום.הטכנאי קרמר כתב:פופ קורון אני אוכל בסרט
וזה לא לעניין אני בסך הכל רציתי לדעת איזה ממיר הוא טוב ,
אם מישהו מכיר ממיר ? נורמלי אני אשמח לשמוע .
אני מעוניין להתנתק מהם לא קשור לקודי או למחשב
אני רוצה ממיר מקליט.. עם הפעולות של המקס..