אלו לא חברות שמוכרות לאנשים פרטיים ...ל- end users ...הם לא ידברו איתך כלקוח פרטי .
אלו חברות שמספקות אינטרנט , קישוריות , VPN ועוד מוצרי IP לגופים גדולים /עסקיים או לספקי ISP מקומיים ,
לחברות ממשלתיות , לחברות פרטיות , לחברות נפט , לבנקים גדולים ...במדינות בהם תשתיות התקשורת הקוית לא מפותחות מספיק .
לגבי פריסת תשתית קוית ...הספקים האלה פועלים במס' רב של מדינות , בכל מדינה מצב אחר ודרישה אחרת
יש מדינות בהם פועלים שיש שילוב מוצרים גם על תשתית קווית ובשיתוף עם חברות תקשורת מקומיות למשל פתרונות
משולבים של לוויין ותשתית קוית לגיבוי וכו'
המחירים שאתה רואה הם של ISP לשירות ללקוחות פרטיים עם קונטנשיין רייט גדול מאוד ...כלומר 1 ל 1000 ואף יותר
האינטרנט של הספקים שאני מתעסק איתם הוא דדיקייט ללא שריינג או בקונטנשן 1 - 4 זה משהו אחר לגמרי .
אינטרנט דרך לווין
- deepspace
- תותח על

Re: אינטרנט דרך לווין
אני יודע. רציתי לראות מה המגזר העסקי באפריקה רוכש.
ה-DEDICACTED רק נותן להם reliability of service, אבל המהירות עדיין מאוד קטנה, והם משלמים על זה אלפי דולרים בחודש.
מה ההצעה הכי טובה שחברה טיפוסית היום באפריקה יכולה לרכוש? ונאמר חברה עם שווי של כמה מילארדים איזה קו היא תרכוש?
באיזה לווינים מדובר?
זה לא אינטרס לאומי של חברות ממשלתיות לפרוס תשתית קווית? הם רק משתמשים בזה כפתרון זמני עד שהעבודה תתבצע?
אסדות נפט ותקשורת ימית או צבאית אני יותר מבין את הצורך, אבל על הקרקע זה חייב להיות יותר זול למתוח כבל אופטי מנק' A לנק' B במיוחד בטווח הארוך, לא? זה אפריקה בכלל. כוח העבודה זול מאוד.
איך אתה מייצג חברות שמוכרות לאפריקה אם אתה ממוקם בארץ?
אתה לא צריך לגור שם? לדבר את השפה אולי?
ה-DEDICACTED רק נותן להם reliability of service, אבל המהירות עדיין מאוד קטנה, והם משלמים על זה אלפי דולרים בחודש.
מה ההצעה הכי טובה שחברה טיפוסית היום באפריקה יכולה לרכוש? ונאמר חברה עם שווי של כמה מילארדים איזה קו היא תרכוש?
באיזה לווינים מדובר?
זה לא אינטרס לאומי של חברות ממשלתיות לפרוס תשתית קווית? הם רק משתמשים בזה כפתרון זמני עד שהעבודה תתבצע?
אסדות נפט ותקשורת ימית או צבאית אני יותר מבין את הצורך, אבל על הקרקע זה חייב להיות יותר זול למתוח כבל אופטי מנק' A לנק' B במיוחד בטווח הארוך, לא? זה אפריקה בכלל. כוח העבודה זול מאוד.
איך אתה מייצג חברות שמוכרות לאפריקה אם אתה ממוקם בארץ?
אתה לא צריך לגור שם? לדבר את השפה אולי?
Re: אינטרנט דרך לווין
אל תשכח יבשת אפריקה זה 54 מדינות שונות , מדינות עם שפות שונות ומצב שונה ...בכל מה שקשור לתשתיות תקשורת .
ישנם מס' רב של לווינים ונותני שירותים ביבשת בינהם מס' חברות ישראליות שפועלות מהארץ וממשרדים בחו"ל .
אינטרס לאומי ? באפריקה האינטרסים של ראשי הממשל הם בדר"כ לדאוג קודם כל לכיס שלהם ...
מעבר לזה יש מדינות בהם בוצעו פרוייקטים רבים בתקשורת בשנים האחרונות ויש פיתוח רב ,
למשל בניגריה יש כבר 5 כבלים תת ימיים שמחברים את המדינה לעולם ותשתית סיבים אופטים גדולה של מס' חברות תקשורת גדולות .
לגבי המיקום שלי ....אני חייתי 8 שנים במע' אפריקה , ולגבי השפה - אנגלית וצרפתית מספיקים בדר"כ
האפריקאים אינם מצפים מהזרים לדבר בשפתם המקומית ...ויש רבות כאלה .
ישנם מס' רב של לווינים ונותני שירותים ביבשת בינהם מס' חברות ישראליות שפועלות מהארץ וממשרדים בחו"ל .
אינטרס לאומי ? באפריקה האינטרסים של ראשי הממשל הם בדר"כ לדאוג קודם כל לכיס שלהם ...
מעבר לזה יש מדינות בהם בוצעו פרוייקטים רבים בתקשורת בשנים האחרונות ויש פיתוח רב ,
למשל בניגריה יש כבר 5 כבלים תת ימיים שמחברים את המדינה לעולם ותשתית סיבים אופטים גדולה של מס' חברות תקשורת גדולות .
לגבי המיקום שלי ....אני חייתי 8 שנים במע' אפריקה , ולגבי השפה - אנגלית וצרפתית מספיקים בדר"כ
האפריקאים אינם מצפים מהזרים לדבר בשפתם המקומית ...ויש רבות כאלה .