איזה סוג CAM יש ב-dreambox 800se?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

איזה סוג CAM יש ב-dreambox 800se?

שליחה על ידי deepspace »

מתייחס למודול של קורא הכרטיסים.
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

Re: איזה סוג CAM יש ב-dreambox 800se?

שליחה על ידי deepspace »

נפתר.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אין CAM ב 800SE

יש רק קוראי כרטיסים
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deepspace »

הם משתמשים במערכת שקוראים לה dreamcrypt CA למרות שאני חושב שזה שונה מהמובן של hardware cam סטנדרטי.
אפשר לקרוא פה: https://www.dream-multimedia-tv.de/down ... ypt02b.pdf

במה משתמים בסמרגו לשם השוואה?

מה היתרון של hardware cam על סופקאם?
האם המודולים משווקים ע"י יצרניות ההצפנה וחברות השידור עצמם ומאושרים על ידם?
האם מוכרים טלוויזיות עם ממשק CI בארץ?
מתי צריך programmer? האם זה עבור מודולי ה-ALL IN ONE שתומכים במס' הצפנות?
אתה משתמש במודולים או בוספקאם? אם במודלים איפה נמצא חריץ ה-CI שלך? בכרטיס למחשב, בממיר, התקן אחר וכו'.
האם יש אפשרות להוסיף חריץ CI ב-USB לדרימבוקס? חריץ CI ב-USB למחשב?
האם במודלים הכרטיס מפוענח אוטמטית עצמאית ברגע שמכניסים ולא משתמשים בתוכנה כמו OSCAM וכו'?
האם ניתן לשתף כרטיסים שנקראים דרך מודול בעזרת תוכנה כמו OSCAM או שזה חסום?
האם ברגע שיש לי כרטיס אני יכול להטעין בלי בעיה מהארץ דרך האינטרנט?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

יש הרבה סוגי CAMים. יש קאמים של יצרני ההצפנות ויש קאמים שמאפשרים פיצוח הצפנות, יש גם קאמים מקצועיים שמאפשרים פתיחת כל הערוצים שבאותו טרספונדר במקביל.

למיטב ידיעתי אין CI עצמאי.

סופטקאם משמש אמצעי חילופי לקאם אמיתי על ידי שימוש (היה פעם) ב softcam.keys כלומר תוכנת הקאם היתה לוקחת את המפתחות מקובץ במקום מהכרטיס שאמור להיות מוכנס לקאם האמיתי.
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deepspace »

וההבדל בין הקאמים שמפצחים את ההצפנות זה שהם מאפשרים לשתף את הכרטיס בניגוד לקאמים החוקיים (ששם אני מניח ינסו לשים הגנות עליהם)?
יש דרך פשוטה וזריזה, כללי אצבע, להבחין איזה סוג מאפשר מה ולקטלג אותם בצורה גסה או שנדרשת הכרה עם כל קאם ספציפי?
הקאמים שמאפשרים פתיחת מס' הצפנות במקביל אני מניח שאלו הפרוצים... DIABLO CAM, ALPACRYPT וכדמותיו.
למה זה פיצ'ר מיוחד לפתוח את כל הערוצים באותו טרנספונדר במקביל אם זאת אותה הצפנה? זאת לא בכלל מגבלה של הטיונר יותר?

OSCAM הוא שרת כרטיסים לכל דבר ועניין ואם אפשר באמצעות אמולציה לפתוח את ההצפנות אני מתקשה לראות את היתרון בלקנות מכשיר עם CI קאם ואולי אף צורך ב- programmer יקרים שלרוב מוגבלים בתמיכה להצפנות מסויימות ואף יש להם גרסאות שדורשות רענון של החומרה. אפילו ל-CI יש CI ו-CI+.
אבל אני מבין שעם קאם כזה אפשר גם לגשת פיזית למידע בכרטיס ואף לערוך אותו דבר שאינו אפשרי דרך קורא כרטיסים נטו כמו זה המצוי בדירמבוקס.
אולי דרך כך זה מספק אופציות שלא היו אפשריות ממקודם, או תמיכה טובה יותר/מלאה יותר באותה הצפנה שלפעמים חסרה או באגית דרך הסופטקאם.
זה גם בטח עוזר לבעיות הקשורות בעדכון כרטיסים.

יש לזה שוק בכלל בארץ? אנשים פה בפורום קונים או מחפשים SMARGO במקום?
מישהו פה קולט HD+ מאסטרה, אגב?

רכשתי בינתיים שני קאמים כאלה להתנסות למרות שעדיין אין לי מכשיר עם CI.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

לא ברור לי לאן אתה חותר.

הרי ברור שתוכנות סופטקאם מטרתם אחת - לפתוח שידור מוצפן באופן שאינו האופן המקורי שתוכנן על ידי הספקים.

יש סופטקאם שעובד עם קובץ מפתחות. ויש כאלה שמכילים גם גישה לקורא כרטיסים ולמעשה עושים סימולציה (או אמולציה) לקאם אמיתי. היתרון בתוכנות האלה היא היכולת לקרוא יותר מכרטיס אחד וכך מאפשר להשתמש בממיר אחד בהרבה חבילות.

אבל גם OSCAM לא מצליח ללהיות מהימן לכל הקאמים. למשל מגנוני ההצפנה של נ.ד.ס לא פרוצים לגמרי וגם חברה זו לא מיצרת קאם חוקי שניתן לתקוע בממיר עם CI. בכך הם מאלצים את הלקוחות של הספקים האלה להיות בתלות מוחלטת בממירים שהספק מספק.

תהנה מהרכישות שלך. אני לא שופט את תכונת בזבוז הכסף שלך כמו שאתה שפטת אחרים פה בפורום.
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deepspace »

אין לי נקודה.
רק מנסה לשפוך אור על הנושא ולהבין אותו יותר טוב מתוך השוואה של שיטות שונות להשגת אותה מטרה.
ראיתי שאתה מוכר קאמים בחנות אז עניין אותי מה שורת המכירה שלך ללקוחות שמתעניינים במוצר וכיצד אתה מסביר להם את יתרונותיו.

תהיה בטוח שאני לא בזבזן. המקרה שונה לגמרי.
העברתי ביקורת על ההחלטה כי היה לו LNB מקביל זהה מחברה טובה גם בעשירית המחיר עם נתונים זהים ועדיין בחר לקנות את היקר עקב "הרגשה חמימה בבטן".
אפילו בפורומים ברשת פעם מוצאים שהאינווקם מתפקד יותר טוב ופעם האינברטו, כך שממש אין יתרון ברור.
בכלל, בתחום כל כך רחב של תדרים ועוד משתנים רבים אחרים, אני מניח שלכל LNB יהיה יתרון על האחר במקרים מסויימים וקשה, אם לא בלתי אפשרי, לעשות אחד שיתפקד "מושלם" בכל המקרים והאפליקציות.
כשיש הצדקה אני אומר מילא ועדיין גם שם יש לי גבולות ברורים שלא אחצה ובתור אחד שעדיין רגיל למחירים של LNB לצלחת אופסט, וזה ת'כלס אותו LNB, המחיר הוא כאפה מצלצלת
במיוחד כשלוקחים בחשבון את התכונה המתכלה של מוצר כמו LNB.
עוד 5 שנים יזמין שוב?
יותר מביקורת זה היה נסיון לדחוף להחלטה, שבעיני לפחות, הייתה נכונה יותר, אבל כבר גמל בליבו לפני ששאל.
בכל אופן, זה כבר תם ונשלם ואת הגלגל אין להשיב.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

חבל ששפכת כל כך הרבה מילים ורק בסוף הגעת למסקנה הנכונה שזה תם ונשלם.
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deepspace »

עברתי את המכסה? ;)
שפוך גם אתה נחמד לי לקרוא את דבריך ולהחכים.

שבת שלום לך ותודה על ההתייחסות.
שלח תגובה