מה הסיבה שאתם עדיין מעדיפים את הערוצים האלה משם ולא דרך האינטרנט?
כפי שאני מבין ב YES גם רוצים להפסיק לשדר בהמשך דרך צלחת לווין.
מעניין אותי לדעת במה אני טועה.
והאם יש תאריכים משוערים שבהם רוב ערוצי הטלוויזיה בעולם ישדרו רק דרך האינטרנט, מה התאריכים?
לי למשל יש צלחת לווין פרטית אבל אני מרגיש שבגלל האינטרנט אני משתמש בה פחות ממקודם.
ואיך זה אצלכם?
לכל אלו שצופים בערוצי טלוויזיה דרך צלחת לווין.
-
רמי.א
- תותח על

-
simantov
- חבר ותיק

Re: לכל אלו שצופים בערוצי טלוויזיה דרך צלחת לווין.
היי ,
זה לא עניין של העדפה אלא של התקדמות הטכנולוגיה .... האינטרנט ישלוט לדעתי אבל צלחות הלווין לא יעלמו כלכך מהר ...
הבעיה הקיימת של האינטרנט הוא רוחב הפס שיש המון מדינות שהוא ממש על הפנים ! אצלנו הוא גם לא מדהים אבל משתפר לאיטו .... כל שיטות הסטרימים שקיימות עדיין לא יעבירו איכות גבוה של ערוצים ללא רוחב פס גדול ויציב ... נחיה ונראה
זה לא עניין של העדפה אלא של התקדמות הטכנולוגיה .... האינטרנט ישלוט לדעתי אבל צלחות הלווין לא יעלמו כלכך מהר ...
הבעיה הקיימת של האינטרנט הוא רוחב הפס שיש המון מדינות שהוא ממש על הפנים ! אצלנו הוא גם לא מדהים אבל משתפר לאיטו .... כל שיטות הסטרימים שקיימות עדיין לא יעבירו איכות גבוה של ערוצים ללא רוחב פס גדול ויציב ... נחיה ונראה
-
anutk
- חבר פורום

אתה יודע שאתה נודניק מחפש כל הזמן תשומת לב?רמי.א כתב:מה הסיבה שאתם עדיין מעדיפים את הערוצים האלה משם ולא דרך האינטרנט?
כפי שאני מבין ב YES גם רוצים להפסיק לשדר בהמשך דרך צלחת לווין.
מעניין אותי לדעת במה אני טועה.
והאם יש תאריכים משוערים שבהם רוב ערוצי הטלוויזיה בעולם ישדרו רק דרך האינטרנט, מה התאריכים?
לי למשל יש צלחת לווין פרטית אבל אני מרגיש שבגלל האינטרנט אני משתמש בה פחות ממקודם.
ואיך זה אצלכם?
-
adicohn
- חבר פורום

אני חייב להודות שאני בחודשים האחרונים רואה הרבה יותר באמצעות האינטרנט (קודי) ובקושי באמצעות צלחות הלווין. בגדול נכון להיום אני מתייחס לצפיה באינטרנט כVOD. צפייה ישירה בחדשות או אירועי ספורט אני משתמש בצלחות.
למה נודניק ?
לפחות כותב בתחומי העניין שהפורום עוסק בו ולא "בדיחות לשבת ובכלל"...![[דיו] [דיו]](./images/smilies/bud.gif)
לפחות כותב בתחומי העניין שהפורום עוסק בו ולא "בדיחות לשבת ובכלל"...