נראה שכל פעם חברת HOT מנתקת איזורים אחרים בישראל מהשירות האנלוגי שלה ולאחרונה זה עבר לבאר שבע,
זאת אומרת שכיום מי שרוצה לצפות בערוצים העיקריים מישראל דרך HOT כמו ערוץ 1 ו 2 ו 10,בצורה חוקית, ולא נותנים לו לשים על הגג צלחת פרטית,
בדיגיטל יצטרך לשלם על זה כסף ל HOT?
סוף השידור האנלוגי ב HOT ?
-
רמי.א
- תותח על

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
Re: סוף השידור האנלוגי ב HOT ?
לא הוא יקנה דרים 7080 ויראה עידן פלוס
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
-
רמי.א
- תותח על

ואם הוא גר בעיר מודיעין ? ובתורך הדירה אין לאנטנה קליטה טובה? שם עושים בעיה למי שרוצה לשים על הגג אנטנה חיצונית לקליטה.
אם הוא גר במודיעין ובתוך הדירה אין קליטה טובה ...אז כמו בכל מקום בבארץ כשבדירה עם אנטנה פנימית
לא נקלט מספיק טוב ...יש לעבור לאנטנה חיצונית , או אנטנה ליד חלון , או ליד מיסתור כביסה .
נכון שבמודיעין אסור להתקין אנטנה בגג , למעשה מותר אנטנה אחת מרכזית קטנה לכל הבניין ...אבל זה לא הנקודה .
אנטנה לעידן פלוס לא חייבת להיות בגובה רב ....תתקין אנטנה קטנה למשל על רגל של בסיס של דוד שמש
או מאחורי מיסתור כלשהו בגג ( במודיעין יש מסתורי גג לדודי שמש ) ואף אחד לא יראה ולא יתלונן .
רק לידיעתך במודיעין יש קליטה מצויינת של עידן פלוס ברוב איזורי העיר , אני התקנתי מתחת לגג רעפים ויש לי קליטה מעולה ויציבה .
לא נקלט מספיק טוב ...יש לעבור לאנטנה חיצונית , או אנטנה ליד חלון , או ליד מיסתור כביסה .
נכון שבמודיעין אסור להתקין אנטנה בגג , למעשה מותר אנטנה אחת מרכזית קטנה לכל הבניין ...אבל זה לא הנקודה .
אנטנה לעידן פלוס לא חייבת להיות בגובה רב ....תתקין אנטנה קטנה למשל על רגל של בסיס של דוד שמש
או מאחורי מיסתור כלשהו בגג ( במודיעין יש מסתורי גג לדודי שמש ) ואף אחד לא יראה ולא יתלונן .
רק לידיעתך במודיעין יש קליטה מצויינת של עידן פלוס ברוב איזורי העיר , אני התקנתי מתחת לגג רעפים ויש לי קליטה מעולה ויציבה .