מתקינים עם פחדים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

Re: מתקינים עם פחדים

שליחה על ידי deepspace »

1.3 מטר קשה לקרוא לזה צלחת גדולה.
וכבר היה לו תשתית מוכנה לכן מישהו כבר עשה את זה בעבר במסלול הזה.
לפתוח עיניים והגיון וזהירות בריאה זה לרוב כל מה שצריך.

אני מניח שיש גם דרכים לגשת מצד הבניין אם מפחדים לדרוך.
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

יש בהחלט מקרים מצערים. תאונות קורות, גם תאונות דרכים וגם אני שומע לא מעט מקרים של אנשים שנפלו מפיגומים (ברוב המקרים מדובר בהתנהלות לא מקצועית, בין של העובד ובין של המעביד). גם לא חסרים מקרים של רשלנות רפואית -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4642017,00.html (נכנס לניתוח פשוט ויצא ללא אשך). אפשר גם ליפול סתם ברחוב, או לדרוך לא טוב בטיול כלשהו, להמשיך? בגלל זה לא נמנעים מלעשות ולעבוד אלא נוקטים בזהירות הדרושה.
חס וחלילה שלא יקרה לאף אחד שום דבר רע ושום דבר מצער אבל לא ביקשתי מאף אחד להתאבד חלילה, אלא פניתי למי שמתיימר להיות בר סמכא בנושא והתקנת צלחת זה לעלות על גג (אני זה אני אבל קח לצורך העניין לקוח שלא מבין בכלל בזה). אני מניח שאם אותו מתקין היה מפנה למישהו אחר שכן עושה זאת, זה היה יותר הגיוני. ולא מדובר בצלחת "גדולה" כמו שתיארת. אגב גם צלחת 1.80 מי שקורא לעצמו מתקין צריך שתהיה לו היכולת להתקינה, על גג באשר הוא גג. כמו ש-deepspace אמר לך - כבר הותקנו צלחות באותו מקום ע"י מתקין אחר בעבר, שבחר מיוזמתו את המקום ולא לבקשתי, עם תשתי מוכנה, ומכאן שאין כל מניעה להתקין באותו מקום.
נערך לאחרונה על ידי vladimir97 ב 05 אפריל 2015, 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deepspace »

מי ישמע כמה סוגי גגות נפוצים יש בארץ...
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

חלל עמוק ... אולי תספר לנו במה אתה עוסק ומה מקצועך ?
vladimir97
תותח על
תותח על

כתבתי על זה כבר. לא רואה מה הרלוונטיות.
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

שאלתי את "חלל עמוק " = deepspace ....לא אותך !
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אני בכלל לא מבין מה מטרת השרשור הזה. אתה מחפש לרדת על מתקינים? לצחוק עליהם? ולהגיד שהם מחפשים עבודות קלות בלבד?

הרי אם אתה יודע להתקין אז למה היית צריך שירות של מתקין בכלל?

ובכלל שוב מה התלונות שלך??

מתקין לא רוצה להתקין, זו זכותו המלאה. אולי לא אהב איך שדיברת איתו. אולי לא אהב שהראית יותר מידי ידע. בכל מקרה זו זכותו המלאה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
anutk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי anutk »

אני חושב שטוחנים יותר מדי מים
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

ניתקלתי בהרבה התקנות שהמיקום והסיכון שנלקח בהן היה מיותר כאשר יש אופציות בטוחות יותר.כשבאים להתקין שוכחים גם המתקינים ואולי גם בעלי הצלחות כאשר הם מתעקשים על הצבה במיקום מסויים שיש גם בעתיד צורך לתחזק את הצלחת ואביזריה. גם השרשור הנ"ל נפתח בעצם עם מקרה דומה שבו הפעם הלקוח הוא "הצודק".
vladimir97
תותח על
תותח על

יא
לא לרדת על מתקינים. תהיה לגיטימית כיצד זה בעצם שמתקין כשאתה פונה אליו בעצם מסרב להתקין. אני לא הייתי מוכן להתקין גבוה כי אני לא כשיר לזה ובשביל זה פניתי לאיש מקצוע לשלם לו שיעשה זאת. זכותו, הפסד שלו, מישהו אחר הרוויח.
אני לא פותח כאן הרבה שרשורים, ואם זה מפריע לך, אתה יכול למחוק. לא יכאב לי. אני מסתדר יופי. חג שמח ולילה טוב.
satsat
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי satsat »

הבעיה היום היא שאין בעלי מקצוע שיודעים את העבודה רק מי שבא מתחום האנטנות יודע להתעסק טוב עם גגות רעפים
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

לא כל בעלי הדירות רוצים להרים רעפים מחשש לחדירת גשמים
והפחד שלהם מובן
ובמצב כזה צריך ליצור עמוד לא רגיל כמו שקרה לי וגם צריך לחשוב איך לטפל בצלחת
כמו שצריך ללא כל פחד ( ועל כך נאמר סוף מעשה במחשבה תחילה )

ראה ציור של עמוד תוצרת עצמית
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

מגוחך. [להקיא]
גם מצא חאפרים ב600 שקל שעבדו בלי רתמת בטיחות,וגם מעלה תהיה מגוחכת.
אם אתה משפטן,אז בטח שכשעובד או כל מי שמתארח אצלך אתה חשוף לתביעות בגין כל ארוע בתחום המגורים שלך.
לא פלא שלא מצאת את המתקין המקורי שביצע את העבודה לפני 8 שנים,
אולי נפל או שפשוט קיבל שכל ווויתר על אתגרים מסוכנים והלך לעסוק בתחום פחות מסוכן.
אפילו כיוון קל או החלפת עינית או חיזוק והחלפת קונקטור יכולה להיות בעייתית בגג רעפים.
גם לוכד נחשים לא היה נכנס לעלית גג או גג רעפים מסוכן או משופע,אם יש ידע בחוקי הבטיחות במדינה או קצת שכל.
vladimir97
תותח על
תותח על

ערב טוב לך,
אני יכול להבין במידה מסוימת את זה שבהימצאי בפורום לווינים תהיה הזדהות רחבה והבנה דווקא כלפי מתקינים שעבודתם מסוכנת ושוב אני מדגיש שאני חלילה לא רוצה שמי מהם יסתכן או יפגע, אך נראה לי שההזדהות הזו קצת מסיטה אותך מהתייחסות עניינית.
אתה מציג מעין גישה כללית לחלוטין של הימנעות מעבודה על גגות רעפים. צר לי. לא אוכל לקבלה. רק לפני חודשיים על אותו גג, אפילו במקום שאולי נראה מסוכן יותר, הותקנו דודי שמש, וזה לא הדבר היחידי שעושים שם. אני חושב שכל בעל מקצוע שעושה את העבודה הזו, צריך להצטייד בכל הציוד הדרוש לו כדי לעשות את העבודה המסוכנת בצורה בטוחה מבלי שיפגע, ואני בתור לקוח לא יכול להחליט אם זה רתמות או משהו אחר, כי האמן לי שאיני מיתמם, אלא באמת שאין לי שום רקע בבניין או משהו דומה לזה. בנוסף, אני שוב מדגיש, לקרוא לעצמך מתקין צלחות לווין, שחלק פנימי טבוע ובלתי נפרד מהעבודה זה התעסקות עם גגות, זה לא פחות מהזוי. מקומה הטבעי של אנטנה/צלחת הוא על גג ותשאל כל קשיש או אדם מהרחוב ויגידו לך את אותו הדבר. מי שמתארח אצלך אתה חשוף ממנו לתביעות ככל שייפגע בשטח המקרקעין שלך, כי אתה חב כלפיו זהירות כבעל המקרקעין או תופס המקרקעין, אבל לחבות הזו יש גם סייגים, כי לא תמיד מתקיימת חובת הזהירות הקונקרטית ובשביל להחליט על כל מקרה ומקרה אתה צריך לקרוא פסיקה ולנתח לפי עובדות כל מקרה ספציפי וקונקרטי על נסיבותיו ואני עושה זאת רק בשני מקרים – או שיש בכך תועלת ממשית, או שאני מקבל על זה כסף, אז בוא נחסוך את זה.
מותר היה למתקין לעבור לתחום פחות מסוכן, ומה שאמרת מדגיש את הגישה שלך שהעבודה הזו מסוכנת ולכן אתה דוגל בהימנעות וזה פשוט לא נכון. גם ההשוואה ללוכד נחשים לא במקומה, כי כוונתי הייתה אחרת. היתקלות עם נחש עלולה להרוג אותך, לא משנה איזה סוג אדם אתה. הכשה קטנה ונגמר הסיפור, אבל בשביל זה יש איש מקצוע שצריך שתהיה לו המקצועיות והאמצעים לעשות את העבודה המסוכנת בצורה בטוחה יחסית, וזה שקול למתקין צלחות שצריך לדעת לעבוד על גגות, ולא יכול להימנע מהעבודה הטבעית שלו. זה לא שיש איזשהי בעיה במקרה הזה. אז נפלתי על מתקינים בודדים שפוחדים. אני אמצא אחרים. אותו הדבר כשאני אצטרך לטפל בדוד. איש דודים שלא יסכים לעלות על גג יעלה בי גיחוך קל ואני פשוט אמשיך לבעל מקצוע אחר. הנושא קצת לעוס אבל אני מקווה שהבהרתי.
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

כל אחד והגישה שלו.
תמיד יהיו פתרונות לכל התקנה לא קונונציונאלית,העיקר הבריאות ,
חג שמח ,ושפע ערוצים בלווינים
שלח תגובה