כיוון ערוצים במקלט Visionet דגם NEXUS
-
משה כהן
- חבר פורום

כיוון ערוצים במקלט Visionet דגם NEXUS
שלום לכולם.
קניתי שני מקלטים חדשים HD תוצרת Visionet דגם NEXUS בהפרש של שבוע. בסריקה קבלתי מיקום ערוצים שונה בשני המקלטים.
ברצוני לכוון את הערוצים במקלט השני בדיוק כמו בראשון, ניסיתי דרך USB בעזרת- דיסק און קי אך לא הצלחתי. אשמח לקבל עזרה. תודה.
קניתי שני מקלטים חדשים HD תוצרת Visionet דגם NEXUS בהפרש של שבוע. בסריקה קבלתי מיקום ערוצים שונה בשני המקלטים.
ברצוני לכוון את הערוצים במקלט השני בדיוק כמו בראשון, ניסיתי דרך USB בעזרת- דיסק און קי אך לא הצלחתי. אשמח לקבל עזרה. תודה.
Re: כיוון ערוצים במקלט Visionet דגם NEXUS
לא מכיר את הממיר תמחוק ותסרוק מחדש סריקה עיוורת בשניהם ותראה שבשניהם נתוני הדייסיק זהים ואז זה יסתדר
אפשרות אחרת סידור ערוצים בהתאם לממיר הראשון זה הרבה עבודה וזה ידנית לא מבין בממיר הזה
אפשרות אחרת סידור ערוצים בהתאם לממיר הראשון זה הרבה עבודה וזה ידנית לא מבין בממיר הזה
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
משה כהן
- חבר פורום

תומר תודה.
סריקה מחודשת לא פתרה את הבעיה. בסוף הסתדרתי, פספסתי שלב בהעברה לדיסק און קיי.
שבוע טוב.
סריקה מחודשת לא פתרה את הבעיה. בסוף הסתדרתי, פספסתי שלב בהעברה לדיסק און קיי.
שבוע טוב.
-
משה כהן
- חבר פורום

היי, להיפך, שיחת- הטלפון עזרה לי כדי לבדוק שוב את עצמי, ולחפש מה פספסתי. כתבתי לך גם איפה פספסתי. תודה למשיבים.
-
צור .א
- תותח על

-
משה כהן
- חבר פורום

שלום צור.
לא הבנתי למה התכוונת, אני מפרגן ומודה בזמן אמת למי שעוזר. יוסי במקרה גם יודע זאת מפורום אחר של טכנאים שאנו חברים בו שנים, ותמיד פרגנו ועזרנו אחד לשני.
לא הבנתי למה התכוונת, אני מפרגן ומודה בזמן אמת למי שעוזר. יוסי במקרה גם יודע זאת מפורום אחר של טכנאים שאנו חברים בו שנים, ותמיד פרגנו ועזרנו אחד לשני.
-
sathack
- תותח על