אתה צריך להשתמש ב-WINSCP. קליק ימיני על הקובץ להרשאות.
איך מתחברים על התוכנה הזו לממיר? מזינים בה את הIP? סיסמה ושם משתמש?
אבל בגלל הדברים האלה אני אומר שהדרך הכי מהירה בשבילך להשיג את מה שאתה רוצה זה פשוט להתקין את האימג'.
כשהדברים לא מוכנים מראש זה סתם מקור להסתבכות ובמיוחד אם אתה לא בקיא. אני בזבזתי על הדברים האלה המון המון שעות.
אתה מספר לי? אתה יודע כמה שעות בזבזתי על הMGCAMD המזורגג בOPEPLI4? כמה שעות על DFLASH? כמה עכשיו על הנסיון לסדר OSCAM?
במידה ותחליף אימג' לפני שתעשה את זה תעתיק את כל הקבצים ב-/etc/ ו-/usr/ למחשב שלך.
זה אני תמיד עושה, תמיד מגבה, בנוסף לגיבוי הכולל לIMAGE
עדיף לעשות קובץ TAR ולדחוס אותו כדי לשמור על הרשאות אבל זה לא כזה משנה.
PUTTY = טרמינל.
אתה בוחר TELNET או SSH ומכניס את את אותם פרטי התחברות.
אם תרצה להשתכלל בהמשך תחפש דברים כמו PUTTY MANAGER או SUPER PUTTY או משהו כזה. יש כל מיני כלים.
אל תדאג - קצת סבלנות וזה יסתדר - יש קצת בעיות עם התקנת האמולטור הזה אבל כשהוא עובד זה נראה טוב
חשבתי שאתה קצת מכיר לינוקס אז כל הענין היה יותר קל עבורך - אבל אין בעיה - דיפ מאוד מיומן וגם אני מכיר לא רע -
שים פה כל שאלה ואל תהסס. הרבה זמן לא עבדתי עם מערכת הפעלה ווינדוס... אבל יש כלים מקבילים.
ככה על הדרך תלמד קצת לינוקס וזה יעזור לך באופן כללי עם הממיר, ובכלל זה תחום נחמד.
יכול להיות שזה באמת רעיון טוב להתקין ישר אימג' של openatv, ולראות אם זה מסתדר.
אני במקביל אנסה לבצע גיבוי - בינתיים אני לא מצליח להגדיר את ה path ב dflash...
בהצלחה!
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
אל תדאג - קצת סבלנות וזה יסתדר - יש קצת בעיות עם התקנת האמולטור הזה אבל כשהוא עובד זה נראה טוב
חשבתי שאתה קצת מכיר לינוקס אז כל הענין היה יותר קל עבורך - אבל אין בעיה - דיפ מאוד מיומן וגם אני מכיר לא רע -
שים פה כל שאלה ואל תהסס. הרבה זמן לא עבדתי עם מערכת הפעלה ווינדוס... אבל יש כלים מקבילים.
ככה על הדרך תלמד קצת לינוקס וזה יעזור לך באופן כללי עם הממיר, ובכלל זה תחום נחמד.
תודה רבה משה, יש לי הרבה נסיון עם אנדרואיד, גם קצת עם אובונטו
אני במקביל אנסה לבצע גיבוי - בינתיים אני לא מצליח להגדיר את ה path ב dflash...
התוכנה הזאת מלאה באגים, גם אני שברתי את הראש בלהתקין אותה ולא עזר לי כלום, בסוף מצאתי גיבוי אימג' שכולל גירסה טובה שלה שאשכרה פועלת, כשאצליח להפעיל את גם OSCAM וגם MGCAMD שיפתחו לי את כל מה שצריך, אז אפרסם כאן את הIMAGE
שלי כדי שבעתיד כולם יוכלו להשתמש בזה בלי לשבור את הראש
dflash באמת קצת מוזרה - יכול להיות שעם openatv היא עובדת יותר טוב ובגלל זה דיפ היה מרוצה ממנה -
בסוף נעבור ל openatv...
משהו לא הבנתי - אם אתה מסוגל לגבות אז מדוע אתה צריך לגבות גם את etc,usr כפי שכתבת -
הגיבוי לא עושה את זה?
חוץ מזה - מוזר שקובץ ההתקנה ששלחתי לך עבור oscam-emu דפק לך אימג'...
קצת סבלנות ואם יש בעיה תביא לכאן
אנסה בכל זאת לגבות
DM800se clone
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
כשנגמור נחזור למוזיקה.
אני פשוט לא רוצה להספים כרגע.
ואל תדאג כבר שמעתי את כולם מתחילתם עד סופם גם את אלה שפרסמת פעם בעבר.
תלמד לגלות שאני מכור יותר קשה ממך למוזיקה
תודה על הלינקים.
vjoded כתב:
התוכנה הזאת מלאה באגים, גם אני שברתי את הראש בלהתקין אותה ולא עזר לי כלום, בסוף מצאתי גיבוי אימג' שכולל גירסה טובה שלה שאשכרה פועלת, כשאצליח להפעיל את גם OSCAM וגם MGCAMD שיפתחו לי את כל מה שצריך, אז אפרסם כאן את הIMAGE
באיזה גרסה אתה משתמש?
משהו לא הבנתי - אם אתה מסוגל לגבות אז מדוע אתה צריך לגבות גם את etc,usr כפי שכתבת -
[/quote]
כי הגיבוי הוא לא קובץ שניתן בקלות לפתוח ולשלוף קבצים בודדים.
לdeepspace ו moshe2go, תודה המאמצים והנכונות לעזור, כבר התעייפתי מכל העניין, לא נורא, העיקר הכוונה.
vjoded
כתב:התוכנה הזאת מלאה באגים, גם אני שברתי את הראש בלהתקין אותה ולא עזר לי כלום, בסוף מצאתי גיבוי אימג' שכולל גירסה טובה שלה שאשכרה פועלת, כשאצליח להפעיל את גם OSCAM וגם MGCAMD שיפתחו לי את כל מה שצריך, אז אפרסם כאן את הIMAGE
באיזה גרסה אתה משתמש?
משתמש בגרסה 13.8, שכבר הייתה מותקנת בגיבוי IMAGE
אבל בגלל הדברים האלה אני אומר שהדרך הכי מהירה בשבילך להשיג את מה שאתה רוצה במינימום כאב ראש זה פשוט להתקין את האימג'.
הבעיה בOPEN ATV זה שהוא מלא בדברים מיותרים ולא נשאר מקום בזיכרון של הממיר לכלום
אם תוכל להעלות לפה גיבוי IMAGE שלך זה מאוד יעזור.
כשנגמור נחזור למוזיקה.
אני פשוט לא רוצה להספים כרגע.
ואל תדאג כבר שמעתי את כולם מתחילתם עד סופם גם את אלה שפרסמת פעם בעבר.
תלמד לגלות שאני מכור יותר קשה ממך למוזיקה
תודה על הלינקים.
בנתיים לקחתי הפסקה מהעניינים של הOSCAM, מהשירים שפרסמתי? מה הכי אהבת? את דז'נה הבולגריה?הלהקה הפולנית?הלהקה הקוריאנית?
לא נורא תנוח קצת ואחר כך תמשיך.
מוזר שאני לא מצליח לבצע גיבוי - לא נוהג לעשות גיבויים וזה לא טוב כשלעצמו -
כך שאני רוצה את זה גם בשבילי - ברגע שאצליח אעביר לך.
לא ברור איך קובץ ההתקנה של oscam-emu שהעברתי לך דפק את האימג' - אנסה לבדוק אם יש לי אחר.
זו היתה אחת הבעיות העקריות שלי עם האימג' הזה - כבד ותופס הרבה זכרון -
דיפ מחבר זכרון חיצוני ולכן זה לא מפריע לו.
גם הרבה דברים לא הצלחתי להתרגל אליהם - ההגדרות נראו לי יותר מסובכות -
זה ענין של טעם אישי. openpli 4 הוא אימג' יציב ומהיר תגובה ואני מאוד מרוצה ממנו.
אבל יתכן של openatv יש יתרונות אחרים.
אנסה למצוא זמן ולשמוע קצת מוסיקה - אעביר דיווחים...
DM800se clone
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
גם ניסיתי את התקנת הOSCAM מהקובץ הבינארי בממיר שלך+שינוי הרשאות וכל ההוראות שקבלתי+העתקתי את כל קבצי ההגדרות+מפתחות שלך, אולי פשוט תעלה לפה או תשלח לי בפרטי את כל תיקיות הUSR+ETC שלך
אתה יכול להשתמש באופציית גיבוי ההגדרות בתפריטים של הממיר, אז זה יצור קובץ TAR עם כל ההרשאות של הקבצים.
את הקובץ softcam.oscam ב etc\init.d שלך, לא היה לי, אילתרתי משהוא.
זה היה נראה כאילו OSCAM פועל, אבל הוא לא פתח כלום, הפעם אפילו לא את הכמה ערוצי BISS שקודם הצליח בגרסה ההיא.
צרפתי שני קבצי זיפ -
בתיקיה /etc/tuxbox/config/oscam מופיעים כל הקבצים ששלחתי לך וגם קובץ softcam.key שגודלו 115,223 (פרט כמובן ל softcam.oscam). קובץ עם אותו שם (softcam.key) נמצא גם בתיקיה usr וגודלו 115,067. יש עוד קובץ כזה שאתה שלחת לי עבור mgcamd בתיקית /usr/kes. שלחתי לך את כל התיקיה /usr/keys בקובץ זיפ נפרד - oscam_keys_oded
אני לא יודע אם כול הקבצים רלוונטים ל oscam אבל שלחתי בכל מקרה - אחרי שזה יעבוד נראה מה אפשר להוריד.
תבדוק אם אתה יכול לגלוש עם הדפדפן לתוך האמולטור - נניח הכתבות של הממיר היא 10.0.0.5 אז תרשום בדפדפן:
10.0.0.5:8888 ואתה צריך לראות את האמולטור עם כל הקבצים וכו - תגיד אם אתה מקבל את זה?
אם בצעת את שינוי ההרשאות נכון אז אתה צריך לראות ב /usr/bin משהו כזה - אתה נכנס לממיר עם ssh או putty כפי שדיפ הסביר לך:
לdeepspace ו moshe2go, תודה המאמצים והנכונות לעזור, כבר התעייפתי מכל העניין, לא נורא, העיקר הכוונה.
בשמחה. אתה אחלה גבר.
משתמש בגרסה 13.8, שכבר הייתה מותקנת בגיבוי IMAGE
ב-OPENATV זה כבר בא מובנה אם אני לא טועה.
מה הייתה הבעיה איתו בדיוק?
אם תוכל להעלות לפה גיבוי IMAGE שלך זה מאוד יעזור.
אתה צריך להכניס דיסק און קי למכשיר, להעתיק אליו את כל /USR/ כולל קיצורי הדרך והקבצים הנסתרים דרך פקודת טרמינל, ואז לעשות MOUNT של הנתיב על /usr/ ברוט דרך עריכת הקובץ FSTAB ב-/etc/ ולעשות ריסרט.
זה יתן שטח פנוי להתקנה כגודל ה-DOK שהכנסת ולמעשה שטח בלתי מוגבל.
חשוב לעשות את זה כמה שיותר מוקדם אחרי התקנת האימג' ולפני שהתקנתם משהו בעצמכם, כך שישאר לכם כמה שיותר מקום מקסימלי פנוי על המכשיר עצמו.
בנתיים לקחתי הפסקה מהעניינים של הOSCAM, מהשירים שפרסמתי? מה הכי אהבת? את דז'נה הבולגריה?הלהקה הפולנית?הלהקה הקוריאנית?
אני מניח שהמלינה, גלינה ו-KPOP. דז'נה ו-WEEKEND גם היו נחמדים.
את המלינה אני עוד זוכר מהפעם הקודמת.
יפה שאתה שומע מגוון משפות ומדינות שונות אבל אתה צריך להרחיב את מגוון הסגנונות שאתה שומע. לרובם יש מקצבים דומים.
הכנתי לך קצת שירים להעביר את הבאסה ולהחזיר את האנרגיה ומצב הרוח.
vjoded, תן לי עדכון מצב איפה אתה ומה עשית ואיפה אתה תקוע, מה כן עובד ומה לא, ואני אשתדל להדריך אותך משם.
אתה לא צריך לפתור את הבעיות בעצמך. אם יש בעיה או לא בטוח במשהו פשוט תשאל.
הכי קל יהיה להדריך אותך שלב אחר שלב מהתקנה נקייה של OPENATV.
זה איזה 3 או 4 פעולות קצרות.
שמעתי חלק מהשירים, את הלהיט המצרי כבר שמעתי לראשונה לפני כמה חודשים, בגרסה העברית שהחמאס עשו לו, כמובן שהמקורי הכי יפה, זה למעשה שיר תעמולה של תומכי סיסי, שיר אהבה למצרים ולעם המצרי, אבל השיר של החמאס מצחיק כמעט כמו הלהיט הקודם שלהם: "קוף תעשה ביגועים", החמאס הכניסו את כל יחדות צהל המובחרות לשיר הזה.
יש לי חברים בצבא שהתפלאו על הבקיעות של כותבי השיר מהחמאס, לגבי יחידות צה"ל המובחרות. http://www.youtube.com/watch?v=DSvGbYUIaaM
הגרסה המקורית הערבית: אין ערבי שלי מכיר את המילים בעל פה: http://www.youtube.com/watch?v=SLd_JXR1zdE
זפזפתי איזה יום בערוץ Zaytoona ב7W כמה חודשים לפני צוק איתן, עוד לפני שזה הפך ללהיט!
אני מבין שאתה עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס - היה לי יותר קל עם לינוקס אבל בו נראה:
מה זאת אומרת אין לך מושג לגבי הססמא? מדובר על הססמא לממיר שלך - אם לא שינית אותה אז :
שם משתמש: root וססמא: dreambox למיטב זכרוני... אני כבר שיניתי אותה. אתה לא יודע מה הססמא של הממיר??
DM800se clone
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים