שלום,
יש לי בדירה ששכרתי ממיר (Topfield TF6000F) וצלחת לווין (אין לי מושג איזה) שנשארו מהדייר הקודם שהוא לא מעוניין בהם, שיחקתי קצת עם הממיר וראיתי שאני מצליח לקלוט את הלווינים Nilesat ו Badr בצורה טובה, אבל רוב הערוצים בערבית ואין משהו ממש מעניין (ערוצי ספורט וסרטים למשל), דרך אגב אני לא מצליח לקלוט את לווין עמוס.
אין לי גישה לגג כרגע ולכן אני מנסה להבין האם אני יכול לקלוט לווינים נוספים/ערוצים נוספים בתצורה הנוכחית והאם ניתן לכוון את הצלחת מרחוק (בהגדרות של הממיר מופיע לי diseqc 1.2 motorized ולידו סימן של וי, האם זה אומר שיש איזשהו מנוע ששולט על הצלחת דרך הממיר?)
האם יש חשיבות לחיבור של הLNB OUT בממיר?
תודה!
כמה שאלות של התחלה
Re: כמה שאלות של התחלה
לא יתכן בצלחת אחת לקלוט את שני הלווינים אלא אם יש לך הוטבירד מרכזי והקליטה גבולית ניילסאט ניתן להרכיב מונובלוק שיקלוט במקביל עמוס וניילסאט או להרכיב בנוסף lnb נוסף לעמוס מאחר ואתה קולט שני לווינים במקביל לא הגיוני שיש מנוע אחרת היית חייב לעבור מלווין אחד לשני ולא לקלוט את שניהם במקביל
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
iosi23
- חבר פורום

אני הנחתי שקיימת צלחת אחת, יכול להיות שקיימות שתי צלחות, כאמור לא ניתן לעלות לגג כרגע.
את שני הלוויינים קולטים בצורה טובה (99%).
האם יש שידורי ספורט וסרטים שפתוחים בחינם בלווינים האלו? לפי הרשימות באתר LyngSat לא מצאתי משהו מעניין
אז אני מבין שבשביל לשנות קליטת לווינים אני צריך לעלות פיזית לגג ולשחק עם הצלחת/להתקין ציוד נוסף?
את שני הלוויינים קולטים בצורה טובה (99%).
האם יש שידורי ספורט וסרטים שפתוחים בחינם בלווינים האלו? לפי הרשימות באתר LyngSat לא מצאתי משהו מעניין
אז אני מבין שבשביל לשנות קליטת לווינים אני צריך לעלות פיזית לגג ולשחק עם הצלחת/להתקין ציוד נוסף?
בדיוק כן אין ברירה אחרת לא שיש מבחר כל כך גדול הוטבירד או טורקסאט למשל ועמוס כמובן ניילסאט נחשב ללווין טוב עם ערוצים חופשיים באנגלית הוטבירד לא שווה הרבה בעיקר ערוצי מוסיקה טורקסאט מספר ערוצים באנגלית עם סדרות שיש ביס
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל