עזרה עם ממיר cloud ibox 2plus
-
roi2323
- חבר פורום

עזרה עם ממיר cloud ibox 2plus
שלום לכולם,
האם יש כאן מישהו בפורום שיש לו את הממיר הנ"ל או האחרים מהמשפחה או שיש לו ניסיון כלשהו איתם?
קצת הסתבכתי עם הגדרות השיתוף בopenpli, כרגע עובד אבל חלקית.
האם יש כאן מישהו בפורום שיש לו את הממיר הנ"ל או האחרים מהמשפחה או שיש לו ניסיון כלשהו איתם?
קצת הסתבכתי עם הגדרות השיתוף בopenpli, כרגע עובד אבל חלקית.
-
roi2323
- חבר פורום

Re: עזרה עם ממיר cloud ibox 2plus
אין כאן אף אחד? חשבתי שזה ממיר די פופולרי..
כרגע עובד לי הכל חוץ מערוצי HD שעובדים בתקן dvb-s2. כל הערוצים שעובדים הם dvb-s.
יש למישהו מושג אם יש איזה הגדרה שעלולה למנוע מזה לעבוד?
כרגע עובד לי הכל חוץ מערוצי HD שעובדים בתקן dvb-s2. כל הערוצים שעובדים הם dvb-s.
יש למישהו מושג אם יש איזה הגדרה שעלולה למנוע מזה לעבוד?
- eli.racheli
- תותח על

- mola10
- תותח על

-
roi2323
- חבר פורום

לא עובד = הממיר מזהה את הערוצים בסריקה האוטומטית אבל כשאני מפעיל המסך שחור.
פניתי לספק השירות, הוא טוען שהHD אמור לעבוד. הבעיה היא שאין לי איך לבדוק את זה - כרגע אני מכוון רק ללויין אחד.
הסיבה שאני חושב שיש לי הגדרה דפוקה היא שקיבלתי ממנו Nline ולא הצלחתי לגרום לזה לעבוד עם התוסף של Cccam שהתקנתי מהמאגר של הopenpli. שמתי את השורה ב CCCAm.cfg וכלום.
בסוף הצלחתי להפעיל את זה עם mgcamd ורק אחרי חפירה בפורומים ושינוי הגדרות בקובץ mg_cfg זה עובד חלקית בלי ערוצי HD.
רציתי לבדוק אם הבעיה היא עם הספק אבל לצערי לא הצלחתי להפעיל אף ספק אחר כי כולם נתנו לי Clines ולא הצלחתי לגרום לזה לעבוד בmgcamd.
פניתי לספק השירות, הוא טוען שהHD אמור לעבוד. הבעיה היא שאין לי איך לבדוק את זה - כרגע אני מכוון רק ללויין אחד.
הסיבה שאני חושב שיש לי הגדרה דפוקה היא שקיבלתי ממנו Nline ולא הצלחתי לגרום לזה לעבוד עם התוסף של Cccam שהתקנתי מהמאגר של הopenpli. שמתי את השורה ב CCCAm.cfg וכלום.
בסוף הצלחתי להפעיל את זה עם mgcamd ורק אחרי חפירה בפורומים ושינוי הגדרות בקובץ mg_cfg זה עובד חלקית בלי ערוצי HD.
רציתי לבדוק אם הבעיה היא עם הספק אבל לצערי לא הצלחתי להפעיל אף ספק אחר כי כולם נתנו לי Clines ולא הצלחתי לגרום לזה לעבוד בmgcamd.
-
gabig
- חבר ותיק

אין כרגע שידורים שיתופיים של HD בלווין שאתה מתעסק איתו.
אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט פנה בפרטי.
אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט פנה בפרטי.
-
roi2323
- חבר פורום

תודה גבי! שלחתי לך פרטי
באותה הזדמנות אשאל עוד 2 שאלות שלא מצאתי להן פתרון -
1. ניסיתי לגבות את הממיר כדי לנסות מ"ה אחרות אבל ממה שהבנתי תוסף הגיבוי תומך רק בממיר המקורי ולא עובד טוב על הibox, מישהו יכול להפנות אותי לתוסף שעובד?
2. mgcamd תומך ב cline? ניתן לשים שרתים רבים בקובץ כמו ב cccam?
באותה הזדמנות אשאל עוד 2 שאלות שלא מצאתי להן פתרון -
1. ניסיתי לגבות את הממיר כדי לנסות מ"ה אחרות אבל ממה שהבנתי תוסף הגיבוי תומך רק בממיר המקורי ולא עובד טוב על הibox, מישהו יכול להפנות אותי לתוסף שעובד?
2. mgcamd תומך ב cline? ניתן לשים שרתים רבים בקובץ כמו ב cccam?