חיבור ממיר Visionnet Leopard לWiFi

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Ash1989
חבר פורום
חבר פורום

חיבור ממיר Visionnet Leopard לWiFi

שליחה על ידי Ash1989 »

שלום לכולם!
אחרי נבירה אינטנסיבית בהודעות קודמות לא הצלחתי למצוא תשובה אז אשמח אם תוכלו לעזור לי.
ד"א זו ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני מקווה שלא עברתי על החוקים או משהו, במידה וכן סליחה מראש.

אבי התקין צלחת לווין בבית וקנה ממיר ללא התייעצות על סמך מה שהמתקין המליץ לו, הממיר המדובר היינו ה Visionnet Leopard
הממיר עובד יופי, שמתי לב שרשום על הקופסה שלו שהוא תומך ב USB Wi Fi, אז חברתי את המתאם שלי (TP-link TL-WN821N תקן N שתומך בהעברת קבצים עד מהירות 300Mb) התקנתי את הדרייבר שלו במחשב הראשי שממנו יוצא הראוטר שהוא hotbox של נטוויז'ן
וכשאני מנסה לסרוק רשתות אני מקבל הודעה מהממיר שלא זוהה התקן מחובר, הנורה של המתאם דולקת באופן קבוע, בניגוד למצב שבו המתאם מחובר למחשב שאז הנורה מהבהבת.

עברתי על כל המדריך ועל רוב האתרים שמדברים על הממיר בגוגל ולא מצאתי תשובה,
אני עושה משהו לא בסדר?
המתאם שלי לא מתאים?
הממיר לא באמת יכל להתחבר לאינטרנט הביתי דרך הWI FI?

תודה מראש ! [מחשב] [כפיים]
alonjin
חבר פורום
חבר פורום

Re: חיבור ממיר Visionnet Leopard לWiFi

שליחה על ידי alonjin »

הוא לא תומך בכל מתאם wifi תנסה לחבר אותו ותוציא את הממיר מהחשמל ותחזיר ותראה אם הוא מזהה אותו
Ash1989
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Ash1989 »

עשיתי מה שאמרת אבל הכל נשאר ללא שינוי..
ראיתי באתר של טלראן שיש להם מתאמים של חברת Visionnet אבל אין מחיר והם לא חוזרים להודעות שאני משאיר להם.
איך אוכל לדעת איזה מתאם wi fi יתאים לממיר?
Ash1989
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Ash1989 »

שוב שלום!
ראשית כל אני רוצה להודות ל alonjin שפתר לי את הבעיה ונתן לי שם של מתאם שעובד, הוא של חברת TOTO Link וניתן לקנות אותו בטלראן תמורת 70 שקלים ( אני מקווה שלא עשיתי פרסומת או משו אסור אחר..).

עכשיו אצטרך את עזרתכם שוב, לצערי האינטרנט דל בידע עבור הממיר הזה ולאחר שהתחברתי לרשת הביתית אני לא מצליח להבין מה בעצם אני יכל לעשות כאשר אני מחובר לאינטרנט הביתי דרך הממיר.. לחצתי על כל האפשרויות והגעתי למסקנה שאו שVisionnet פשוט נוכלים ולא נותנים לי שליטה על המידע שאני יכל להשיג דרך החיבור לאינטרנט או שאני פשוט לא יודע איך לעשות את זה..

ד"א, כאשר ניסיתי לעשות עדכון לHTTP דרך הממיר התקבלה הודעת שגיאה שההורדה נכשלה, אולי זה קשור?

תודה רבה לעוזרים! |dance|
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

זה לא ייתן לך כלום אם אתה לא מחובר לשרת שיתוף ,האם אתה מחובר ל"שרת שיתוף"?

איזה לווינים התקינו לך ? , כדאי שתבדוק איזה חבילה אתה מעוניין לפתוח .
בממיר שלך כל הכוונה לחיבור לאינטרנט זה לצורך "שרת שיתוף" ,
בעוד החבילות בלווין מקודדות , שרת שיתוף יודע לספק את המפתח המתאים לצורך פתיחת ערוצים מהלווין
(החיבור לאינטרנט במקביל לערוץ מהלווין מאפשרת לפתוח את הערוץ המבוקש שהוא מקודד...זה כל הפואנטה של חיבור אינטרנט לממיר לווינים)

בכלל תבדוק האם יש לך "שיתוף" . שרת שיתוף עולה כסף (בדרך כלל עלות שנתית)
תבדוק עם המתקין שלך מה הוא שם לך בממיר .... ובהנחה שאין לך לך שיתוף אתה תמיד יכול לרכוש שם משתמש-מנוי מאחד האתרים באינטרנט ...

ולכן תבדוק בלווינים שלך איזה ערוצים אתה מעוניין לפתוח .
abraheem1212
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי abraheem1212 »

הממיר מעולה אם יש לך שקע של הוט תחבר את הכבל מהשקע לממיר ב aerial in ותעשה סריקה ב cable installation ויש לך התחנות של הוט
Ani99
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Ani99 »

אפשר לדעת בבקשה מה הדגם המדוייק של המתאם? Totolink N150UA יכול להיות שזה? או שאולי בכלל הממיר עובד עם כל מתאם WIFI של Totolink?

תודה

הערה חשובה: אני יודע שאני מקפיץ שרשור ישן. מכיוון שזה בדיוק מה שאני מחפש, הנחתי שאפשר להקפיץ. מקווה שזה בסדר.
שלח תגובה